04 / 05 / 2024

alt yapı çalımaları

alt yapı çalımaları

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde asfaltlama ve parke taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı'nın il genelinde yoğunlaştırdığı yol yapım, yenileme ve tadilat çalışmaları Köprübaşı ve Gölmarmara'yla devam etti.

TOGG'un 'Gemlik Tesisi'ndeki inşaat çalışmaları tamamlanıyor!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından Gemlik Tesisi'nde başlayan inşaat çalışmaları tamamlanıyor. Tesis içerisinde boyahane, enerji, gövde ve giriş binalarının alt yapı çalışmalarının tamamlandığı duyuruldu.

Yeni Yusufeli'nde inşaat ve alt yapı çalışmaları tamamlanıyor!

Yusufeli Barajı'nın devreye girmesiyle sular altında kalacak olan Artvin'in Yusufeli ilçesinin taşınacağı yeni yerleşim yerindeki çalışmalar devam ediyor. yeni yerleşim yerindeki 1. bölgede inşaatlarda yüzde 85 oranında fiziki gerçekleşme sağlandı...  

Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Ayder'de öncelikle kanalizasyon, su, elektrik gibi alt yapı çalışmaları yol altına alınacak ve 1.600 araç kapasiteli otopark inşaatına başlanılacak...

Düzce Motor Sporları Pisti'nde üst yapı çalışmaları sürüyor!

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nun büyük gayreti ile genç yeteneklerin yetiştirilmesine hizmet edecek olan Düzce'deki motor sporları pistinde üst yapı çalışmaları sürüyor.

Ödemiş OSB'de alt yapı çalışmaları tamamlanıyor!

Ödemiş ve bölge ekonomisine büyük katkı sağlayacak olan Organize Sanayi Bölgesinin alt yapı çalışmaları tamamlanıyor.

Malatya Yeşilyurt'ta altyapı çalışmaları yapılıyor!

Malatya Yeşilyurt'taki Çarmuzu Mahallesi'nde yol açma, genişletme, alt ve üst yapı çalışmaları devam ediyor. AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat bölgede incelemelerde bulundu.

Gülşehir'de alt yapı çalışmaları başladı!

Gülşehir ilçesinde, projelendirilen alt yapı ve kanalizasyon çalışmalarına başlanması dolayısıyla tören düzenlendi.

Malatya Kanal Boyu ikinci etapta üst yapı çalışmaları başladı!

Geçtiğimiz yıl sonbaharda Kanalboyu’nda Anıt ile Stat arasındaki II. Etapta düzenleme çalışmalarına başlayan Malatya Büyükşehir Belediyesi şimdi de üst yapı çalışmalarına başladı.

Altınordu'da alt yapı çalışmaları başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, Altınordu ilçesinin kanalizasyon yükünü yarıya indirecek ana kolektör hattı çalışmalarına başladı.

Bursa Gürsu'da üst yapı çalışmaları yoğunlaştı!

Bursa'nın Gürsu ilçesinde üst yapı çalışmalarını inceleyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık,Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerinden bilgi aldı.

Tekirdağ'daki alt ve üst yapı çalışmaları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak kentteki alt yapı ve üst yapı çalışmaları ve 2017 yılında yapılması planlanan çalışmalarla ilgili toplantı yaparak bilgi aldı.

Çatalca'da alt ve üst yapı çalışmaları başladı!

Vatandaşın yaya ve araç ulaşımını konforlu bir şekilde sağlaması için ilçede analizler yapan Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde alt ve üst yapı çalışmalarına devam ediyor.

Nizip'te altyapı çalışmaları devam ediyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Nizip Belediyesi ekipleri, sel baskınlarına karşı yeni yerleşim yerlerinde alt yapı çalışmaları başlattı.

alt yapı çalımaları Haberi

alt yapı çalımaları

Gölmarmara'da hal depolarının bulunduğu alanda kilit parke taşı düzenleme çalışmalarını sürdüren ekipler, Köprübaşı'nda da mezarlık yollarına parke taşı döşeme çalışmalarına başladı. Çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediyesi Köprübaşı Koordinatörü Celal Kultaş, "Kilit parke döşeme çalışmalarına Temrek mahallesinde bulunan Damlar mezarlığından başladık. Gelecek günlerde de Gündoğdu mahallesinde çalışmalarımız devam edecek. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte mahalle sakinlerimiz kışın çamurdan yazın da tozdan kurtulacak" dedi.


Yeni...