10 / 05 / 2024

Altan Aras Fakılı

Altan Aras Fakılı

Yüksek Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Altan Aras Fakılı Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Yalçın Yıldırım, Necat Saldanlı Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 47 milyon 800 bin TL sermaye ile 24 Kasım'da Ümraniye'de kuruldu.

Vivo X90s: Uygun fiyatlı amiral gemisi ile çıkış yapıyor!

Vivo X90s, Çin'de düzenlenen lansmanda resmi olarak duyurulan bir telefon olarak karşımıza çıktı. Telefonun özellikleri arasında üçlü kamera sistemi, Dimensity 9200+ işlemci ve daha birçok özellik yer alıyor. Ayrıca, fiyatı da açıklandı.

Ölen kişinin ölüm parası nasıl alınır?

Cenaze yardımı ya da cenaze ödeneği olarak bilinen ama halk arasında ölüm parası diye adlandırılan yardım parasına dair vatandaşlar pek çok soru sormaktadır. “Ölen kişinin ölüm parası nasıl alınır?” sorusu onlardan biridir.

Kirasını ödeyemeyenlere devletten kira desteği! 1150 liralık kira desteğinden kimler yararlanabiliyor

Kirada olanlara müjde. Bakanlık kira yardımında bulunacağını duyurdu. Kira yardımı şehirler arası farklılık gösteriyor. İşte detaylar…

Altını olanlar dikkat! Yeni sistem geliyor! 

Yastık altı altınların sisteme kazandırılması için yeni sistem geliyor. Söz konusu sistemde rafineri, kuyumcu ve banka arasında üçlü bir mutabakat veya teyit sistemi oluşturulmuş olacak.

Tokat'ta inşaat işçisi çalıların arasında ölü bulundu!

Tokat'ın Erbaa'da inşaat işçisi Ramazan nedeniyle Nurullah D. (28) tarafından tabancayla öldürüldü ve çalılık alana atıldı. 

Altan Elmas: Güçlü siyasi iradeye güvenimiz tam!

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas konut satışlarında pandeminin olumsuz etkilerinin telafi edilmeye başladığını söyleyerek piyasada iştahın artığını belirtti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kanal İstanbul yakında ihaleye çıkıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Marmara Otoyolu Kınalı-Odayeri Kesimi (Kınalı-Çatalca Kavşağı Arası) Açılış Töreni'nde bir konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kanal İstanbul Projesi de en yakın zamanda ihaleye çıkıyor. Kanal İstanbul'u ülkemize kazandırmakta kararlıyız" dedi...

Kayseri'de inşaat ustası Ufuk Akkoyun moloz yığınları arasında ölü bulundu!

Kayseri Melikgazi'de, sıhhi tesisat ustası Ufuk Akkoyun (32), 13 katlı inşaat halindeki binanın önündeki moloz yığınları arasında ölü olarak bulundu...

Lüks konutta vergi artışı planlanıyor!

Bakanlık, TCMB'nin ihtiyat akçesini bütçeye aktarmaya ve bazı vergilerde artış yoluna gitmeye hazırlanıyor. Bütçede gider azaltıcı önlemler de değerlendirilirken, gelir artırıcı önlemler arasında lüks konutta vergi artışının da yer alması öngörülüyor...

Sur Yapı projelerinden ev alanın ödemesi seneye!

Sur Yapı 13 projesinde başlattığı yeni kampanyayla alımlarda ödemeleri 1 yıl erteledi. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, “Yılın kampanyasını yapmaya çalıştık” dedi...

Vatandaşlık düzenlemesi ülkeye döviz girdisi sağlayacak!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, "Vatandaşlık düzenlemesi gayrimenkul sektörüne muazzam bir döviz girdisi sağlayacaktır." dedi.

Hadise'nin gayrimenkulleri ablasının üzerine kayıtlı çıktı!

Ünlü popçu Hadise, Türkiye’de daha az vergi ödemek için gayrimenkullerini ablasının şirketinin üzerine yaptı. Kardeşlerin arası açılınca abla Açıkgöz, ‘Malların sahibi bütün aile’ resti çekti. 

İstanbul'da konut primi ile mevduat faizinin arası açılıyor!

TÜİK tarafından son açıklanan konut satış verilerine bakıldığında İstanbul'daki konut satışları ve mevduatı arasında ilişki kurmak mümkün. Peki, İstanbul'da konut faizleri ne kadar yükseldi?

Altan Aras Fakılı Haberi

Altan Aras Fakılı

Yüksek Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Altan Aras Fakılı Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Yalçın Yıldırım, Necat Saldanlı Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 47 milyon 800 bin TL sermaye ile 24 Kasım'da Ümraniye'de kuruldu. 


Yüksek Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Madde 3-Şirketin amaç ve konusu şunlardır: a)Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b)Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c)Türkiye...