18 / 05 / 2024

Altemak Su Teknolojileri iletişim

Altemak Su Teknolojileri iletişim

Altemak Su Teknolojileri İnşaat Tesisat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bektaş Yiğit ve  Berkay Kaan Bilge tarafından kuruldu.

Triton Su Altı Teknolojileri İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Triton Su Altı Teknolojileri İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökdeniz Sekin tarafından kuruldu.

Altemak Su Teknolojileri İnşaat Tesisat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altemak Su Teknolojileri İnşaat Tesisat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bektaş Yiğit ve  Berkay Kaan Bilge tarafından kuruldu.

Setaş Su Ve Enerji Teknolojileri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Setaş Su Ve Enerji Teknolojileri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ergül   Özdemir tarafından kuruldu. 

Blue Cleantech Çevre Ve Su Arıtma Teknolojileri Mühendislik Müşavirlik Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Blue Cleantech Çevre Ve Su Arıtma Teknolojileri Mühendislik Müşavirlik Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. bugün Kadıköy'de Reza Rouh Gandom tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Tesla Su Pompa Teknolojileri Ve Otomasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tesla Su Pompa Teknolojileri Ve Otomasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Şaziye Özdemir tarafından kuruldu. 

İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı başladı!

23. Marble-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, Fuar İzmir’de törenle açıldı.Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, açılışta doğaltaş ocak işletme ruhsatları ile ilgili açıklama yaparak, 215 ruhsatın onaylandığını belirtti.

Global Chemıcals Su Ve Çevre Teknolojileri Danışmanlık Kurumsal Hizmetler İthalat İhracat Sanayi Şirketi kuruldu!

Global Chemıcals Su Ve Çevre Teknolojileri Danışmanlık Kurumsal Hizmetler İthalat İhracat Sanayi Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Mehmey Hanefi Bilen imzasıyla kuruldu.

Doruk Yalıtım Malzemeleri ve İnşaat Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Yalıtım Malzemeleri ve İnşaat Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aylin Işık tarafından 850 bin TL sermaye ile 28 Mart'ta Güngören, A.Nafiz Gürman Mahallesi, Platform Merter Suıts'te kuruldu.

Köy projesi ile yılda 12 köyün ihtiyacı olan su tasarruf edilecek!

KÖY, sürdürülebilirlik, çevre ve iklim koruma konularında en gelişmiş teknolojileri kullanarak, 4 kişilik bir ailenin yıllık 219.000 litre su tasarrufu yapmasını sağlayacak.

Alper Tunga Dost: Türkiye su fakiri olma sürecinde!

GE Türkiye Su Teknolojileri Müdürü Alper Tunga Dost, “12 milyon metreküp suyu, sadece soğutma suyu olarak kullanıyor. Bu İstanbul’un 4 günlük suyuna eşit” diyor.

Alt Yapı ve Tünel Teknolojileri Fuarı su tasarrufuna dikkat çekiyor!

Türkiye’de ilk kez düzenlenen Tünel Yapım Teknolojileri - Ekipmanları Fuarı “Tunnel Expo Turkey” ve Altyapı - Kazısız Teknolojiler İhtisas Fuarı NO DIG TURKEY’ ikinci gününde yoğun ilgi ile devam ediyor...

Tüketici Teknolojileri Fuarı CES’de teknoloji odaklı yüzlerce yeni ürün tanıtıldı!

Tüketici Teknolojileri Fuarı CES’de teknoloji odaklı yüzlerce yeni ürün tanıtıldı. Ancak giderek bilgisayarlaşan ve veri paylaşımına izin veren cihazların yaygınlaşması ESET uzmanlarına göre, akıllı cihazları siber suçluların hedefi hâline getirecek.

SOYAK CEO'su Emre Çamlıbel: Yeşil stratejiler, hükümet programında kapsamlı olmalı!

Binalarında yeşil teknolojileri uzun süredir kullanan ve çevreye duyarlı projeler üreten Soyak Holding'in CEO'su M. Emre Çamlıbel, yeşil stratejilerin hükümet programında daha kapsamlı ele alınması gerektiğini söyledi

Altemak Su Teknolojileri iletişim Haberi

Altemak Su Teknolojileri iletişim

Altemak Su Teknolojileri İnşaat Tesisat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bektaş Yiğit ve  Berkay Kaan Bilge tarafından kuruldu.

Altemak Su Teknolojileri İnşaat Tesisat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Şirket her türlü ham su pompası,temiz su pompası,atık su pompası,balık üretme çiftliklerinde kullanılan pompalar ,madencilik sektöründe kullanılan pompalar,özel ekspruf pompaları,dalgıç pompalarının tamir ,servis ve montajı,alım ,satımı,ithalat ve ihracatını,imalatını, toptan ve perakende olarak yapmak. 2-Her türlü pompanın, yedek parçasının, imalatını,alım,satımını,ithalat,ihracatını toptan ve perakende olarak yapmak. 3-Her türlü pompa istasyonlarının dizaynı,inşaatı,çelik kontrüksiyonlarının montajını yapmak. 4-Her türlü arıtma tesisi kurmak,bu tesisle ilgili ekipmanları tedarik ekmek. 5-Her türlü pompanın ,kontrol panolarını,elektrik aksamının montajını ,tesisatını yapmak,bununla ilgili malzemenin imalatı,alım satımını ithalat ,ihracat ,toptan ve perakende olarak yapmak. 6-Her türlü yangın...