30 / 04 / 2024

Altensis merkezleri

Altensis merkezleri

Türkiye’nin lider çevre dostu binalar danışmanı Altensis, ülkemizde en fazla merkez ofis ve şirket genel müdürlüğünün çevre dostu yeşil bina özelliğinin tescil edilmesini sağlayan şirket oldu.

Cazibe Merkezleri Programı kapsamında 92 milyar liralık yatırım!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Cazibe Merkezleri Programı ile ilgili son durumu anlattı. Bakan Elvan, söz konusu projeler kapsamında 92 milyar liralık yatırım ve 365 bin kişilik istihdamın öngörüldüğünü belirtti.

Cazibe Merkezleri Programı ile 23 ile önemli projeler geliyor!

23 Eylül 2016’da Başbakan Yıldırım tarafından açıklanan Cazibe merkezleri Programı kapsamında 23 ile önemli projeler geliyor.

Cazibe Merkezleri Programı'na 92 milyarlık yatırım başvurusu!

Cazibe Merkezleri Programı'nda tablo netleşti. Programa 92 milyar liralık yatırım, 365 kişilik de istihdam başvurusu geldi.

Cazibe Merkezleri Programı’na 400 hektarlık alan talebi!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, Cazibe Merkezleri Programı’na yoğun ilgi olduğunu söyledi. Bakan Özlü, “Bugüne kadar 23 il için yapılan başvurularda 400 hektarlık alan talebi var. Bunu sağlayacak alanımız var” dedi.

Cazibe Merkezleri Programı’na 82 milyar liralık yatırım başvurusu!

23 ili kapsayan Cazibe Merkezleri Programı'na yerli ve yabancı 8 binden fazla yatırım başvurusu geldi. Başvuruların yatırım bedeli 82 milyar TL'ye ulaştı.

Arabuluculuk Merkezleri hızla açılıyor!

başta iş ve işveren arasındaki sorunlar olmak üzere hukuki uyuşmazlıkların mahkemeye yansımadan son bulmasına olanak tanıyan Arabuluculuk Merkezleri hızla açılmaya başladı.

Cazibe Merkezleri'ne 82 milyar liralık yatırım başvurusu yapıldı!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Cazibe Merkezleri'ne 82 milyar liralık yatırım başvurusu yapıldığını bildirdi. Elvan, taleplerin Malatya, Elazığ, Şanlıurfa, Diyarbakır'da yoğun olduğunu söyledi.

Cazibe Merkezleri Programı meyvelerini vermeye başladı!

AK Parti hükümetince şehirler arasında gelişmişlik farkını ortadan kaldırmak amacıyla 23 ilde uygulanmaya başlayan "Cazibe Merkezleri Programı" ilk meyvelerini vermeye başladı

Alışveriş Merkezleri Hizmet Başarı Ödülleri verildi!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nin düzenlediği AVM Yatırımları Konferansı'nda, "Alışveriş Merkezleri Hizmet Başarı Ödülleri" sahiplerini buldu.

Cazibe Merkezleri Programı projesi son zamanların en net teşviği!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, 23 ili kapsayan Cazibe Merkezleri Programı için yaptığı açıklamada, projenin son dönemde ortaya koyulan en net teşvik olduğunu söyledi.

Cazibe Merkezleri Programı'na 3 bin 215 başvuru geldi!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, 23 ili kapsayan Cazibe Merkezleri Programı'na 3 bin 215 başvuru yapıldığını toplam yatırım tutarı için öngörülen rakamın 75 milyar liraya ulaştığını belirtti.

Cazibe Merkezleri kamu alımlarına üs olacak!

Maliye Bakanı Naci Ağbal yaptığı açıklamada "Cazibe Merkezleri, ülke kalkınması için oldukça önemli bir program. Buralar kamu alımları için de önemli bir üretim üssü haline getirilecek" diye konuştu.

Cazibe Merkezleri’ne 7 milyarlık talep var!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan yaptığı açıklamada “Cazibe Merkezleri Programı için bu ayın 27’sine kadar resmi talepleri alıyoruz." dedi

Altensis merkezleri Haberi

Altensis merkezleri

Altensis kurucu ortağı Serkan Emin, yeşil binaların çevreye verdiği zararı minimuma indirmenin yanında enerji gibi kalemlerde tasarruf sağlaması ve çalışan verimliliğini artırması nedeniyle şirketler tarafından tercih edildiğini söyledi.



Çevre bilinci Türkiye’de giderek şirketlerin beynine yerleşmeye başladı. Sadece markalı konut ve ofis projelerinin değil, artık şirketlerin genel merkezleri ve merkez ofisleri de çevre dostu bina statüsüne giriyor. Son dönemde ondan fazla şirket, çevre dostu yeşil bina özelliğini, Türkiye’nin lider ve vizyoner yeşil binalar danışmanlık şirketi Altensis rehberliğinde tescil ettirdi. Aralarında uluslar arası sermayeli şirketlerin de bulunduğu 11 şirket, yeşil bina özelliğini LEED sertifikası ile tescilledi.


Altensis kurucu ortağı Serkan Emin, yeşil binaların çevreye verdiği zararı minimuma indirmenin yanında enerji ve su gibi önemli gider kalemlerinde tasarruf sağlaması nedeniyle de şirketler tarafından tercih...