15 / 05 / 2024

Alternatif Konaklama seçenekleri

Alternatif Konaklama seçenekleri

Turizmde otel ve tatil köyüne alternatif birçok yatırım imkanı bulunuyor. Apartman dairesi, villa, yalı, rezidans, yayla evleri ya da tekneler de klasik konaklama mekanlarına alternatif oluşturmaya başladı.

Alternatif Konaklama ile gecede 9 milyo lira ciro yapılıyor!

60 bin civarında mekânın dahil olduğu Alternatif Konaklama sektöründe gecelik ciro 9 milyon TL’ye yaklaşırken, oluşan 300 bin yatak kapasitesi milyonlarca yerli ve yabancı turistin ihtiyacını karşılayabilecek seviyede...

Soğanlık DKY Kartal ödeme seçenekleri!

Soğanlık DKY Kartal ödeme seçenekleri kapsamında projede yüzde 75'lik kısım için 24 ay vade farksız taksit yapılırken peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanıyor. Projede toplam 331 adet daire bulunuyor.

Çankaya Marina Ankara ödeme seçenekleri!

Çankaya Marina Ankara ödeme seçenekleri olarak lansmana özel yüzde 7 indirim, bahar kampanyasına özel ise yüzde 15 indirim uygulanıyor. Ankara İl'i Çankaya İlçe'si Oran'da yer alan projenin 4, 6 ve 7. blokları satışa sunuluyor.

Vaditepe Göl Evleri ödeme seçenekleri!

Vaditepe Göl Evleri ödeme seçenekleri kapsamında firma bünyesinde kredi veya banka kredisi kullanılabiliyor. Marmaray ve metro hattının yanı başında olan projede daire fiyatları 199 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Vaditepe Gölevleri ödeme seçenekleri!

Vaditepe Gölevleri ödeme seçenekleri kapsamında firma bünyesinde 24 ay 0 faiz uygulanırken, banka kredisi ile yapılan ödemelerde 120 ay banka faiz oranları ile vade yapılabiliyor. Projede toplam 357 adet daire bulunuyor.

Sea Pearl Ataköy ödeme seçenekleri!

Sea Pearl Ataköy ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 2 etap halinde hayata geçirilen projede alanları 88 metrekare ile 398 metrekare arasında farklılık gösteren konutlar bulunuyor.

Kayaşehir TOKİ 19. Bölge ödeme seçenekleri!

Kayaşehir TOKİ 19. Bölge ödeme seçenekleri olarak yüzde 15 peşinatta kalan kısım için 96 ay vadelendirme olarak ilk seçenek sunuluyor. Projede toplam 1.100 daire bulunuyor.

Çekmeköy Metropark ödeme seçenekleri!

Çekmeköy Metropark ödeme seçenekleri kapsamında 0,80 faizle 120 ay taksitlendirme uygulanıyor. Çizmeci Grup tarafından hayata geçirilen proje 4 blok şeklinde yükseliyor. Projede toplam 156 adet daire bulunuyor.

İstanbul 216 ödeme seçenekleri!

İstanbul 216 ödeme seçenekleri kapsamında firma bünyesinde banka kredisi kullanılabiliyor. 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire tiplerine yer verilen proje 24 katlı 3 blok halinde inşa ediliyor.

Nurol Life ödeme seçenekleri!

Nurol Life ödeme seçenekleri kapsamında bir miktar peşin ödeme yapılıyor, kalan kısım teslimde ödeniyor.İstanbul Seyrantepe'de hayata geçirilen projede 502 tane daire ve 50 tane ofis bulunuyor.

Nlogo İstanbul 2. etap ödeme seçenekleri!

Özyurtlar İnşaat imzasıyla yükselen Nlogo İstanbul 2. etap ödeme seçenekleri olarak 48 ay vadelendirmede 0 faiz uygulanıyor. Projede toplam 2 bin 550 adet daire yer alıyor.

Aqua City Denizli ödeme seçenekleri!

Aqua City Denizli ödeme seçenekleri kapsamında 80 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor. Daire teslimleri 2017 yılı Haziran ayında yapılacak olan proje 210 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor.

Beylikdüzü Demir Romance ödeme seçenekleri!

Havalimanına 15 dakika uzaklıkta bulunan Beylikdüzü Demir Romance ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 50 peşin ödeme yapılıyor, kalan bedel 20 ay vadelendiriliyor. Proje Demir İnşaat imzası taşıyor.

Evora İstanbul ödeme seçenekleri!

Teknik Yapı imzası ile yükselen Evora İstanbul Evleri'nde son 300 adet konut ve 35 adet dükkan açık satışa sunuluyor. İşte Evora İstanbul ödeme seçenekleri...

Alternatif Konaklama seçenekleri Haberi

Alternatif Konaklama seçenekleri


Turizmde otel ve tatil köyüne alternatif birçok yatırım imkanı bulunuyor. Turizm sektörüne yönelmek isteyen girişimciler, otel ve tatil köylerine alternatif olarak apart otel, butik otel, pansiyon ya da kamp yerine yatırım yapabileceği gibi evlerini de konaklama mekanlarına dönüştürebilir. 


Apartman dairesi, villa, yalı, rezidans, yayla evleri ya da tekneler de klasik konaklama mekanlarına alternatif oluşturmaya başladı. 


Türkiye'ye gelen turist sayısının her geçen yıl artmasına karşın, bazı yerlerde turistik tesis yatırımlarının yetersiz oluşu yatırımcıların iştahını kabartırken, girişimcileri de alternatif konaklama imkanlarına yönlendiriyor. 


Bazen çok küçük bir sermaye ile evinizin kapılarını yerli ya da yabancı turistlere açabilir, bazen de "kayda değer" bir sermaye ile butik, apart otel ya da pansiyonları satın alarak ya da kiralayarak turizm sektörüne adım atabilirsiniz. 

Dünyada birçok insan ister turistik, ister iş...