02 / 05 / 2024

Alternatif Turizm devam ediyor

Alternatif Turizm devam ediyor

Alpullu Belediyesi ile Bulgaristan'ın Madzhrovo Belediyesi işbirliğinde yürütülen "Alternatif Turizm, Birlikte Daha Fazlasını Yapalım Projesi" sürüyor. Belediye Başkanı Sami Kırcı, proje kapsamında beldenin çamlık alanında rekreasyon alam oluşturulduğun

Yeni nesil Karavan Parklar geliyor!

MÜSİAD Yeni Turizm Kaynakları Geliştirme Komitesi alternatif turizm modellerinin yaşanılan gelir kaybına çözüm yaratabileceği düşüncesiyle Karavan Park Projesini hayata geçiriyor.

Özelleştirmede alternatif modeller kullanılacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, ekonomiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Albayrak, ''Özelleştirmede halka arz dahil olmak üzere alternatif modellerle devam edeceğiz'' dedi.

Doğa Tatil Köyleri Armutlu projesi tüm hızıyla yükseliyor!

Avrupa’nın en büyük alternatif turizm tatil merkezi projesi Doğa Tatil Köyleri Armutlu, tüm hızıyla yükseliyor. Projede doğa ve denizin eşsiz güzelliği sunuluyor.

Mevlüt Çavuşoğlu: 30 şehir hastanesi inşa edildi!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Sağlık, Spor ve Alternatif Turizm Kongre ve Fuarı'na katıldı. Çavuşoğlu, devletin, yatırımlarına devam ettiğini, 30 şehir hastanesi kurduklarını söyledi.

Ordu Turizm Fakültesi inşaatına son sürat devam!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz "Turizm Fakültesinin Ordu'ya ve turizm sektörüne önemli hizmetler sunacağına inanıyorum" dedi.

Yeşil Yol Projesi güzergahındaki turizm yapılarına 8 milyon TL destek!

Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP) Başkanlığı yapımı devam eden Yeşil Yol Projesi güzergahı üzerindeki turizm yatırımlarına bu yıl toplam 8 milyon TL destek sağlayacağı belirtildi.

Konut satışları için Çin ve Hindistan alternatif pazar!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, ekonomileri petrole dayalı ülkelerde sıkıntının devam etmesinin beklendiğini belirterek, konut satışları için alternatif pazar olarak Çin ve Hindistan’da tanıtım önerdi.

Alternatif turizm tesisi sayısı 2016'da 56'ya yükseldi!

Antalya'da alternatif turizm hizmeti veren Şah İnn Paradise Genel Müdürü Yusuf Yücel, geçtiğimiz sene 5 olan alternatif tesisin bu yıl 56'ya yükseldiğini ve rekabetin daha ciddileştiğini belirtti.

Villalar konut seçiminde öne çıkan alternatif!

Şehir yaşamında toprağa değen özellikleriyle nefes aldıran villalar, konut seçiminde bir alternatif olmaya devam ediyor. "Villa kent" niteliği taşıyan İncek, Beytepe gibi yerleşim alanları ise yeni projelerle gelişmeyi sürdürüyor.

Rixos yatırımlarını artırarak devam ediyor!

Rixos’un patronu Fettah Tamince, turizm krizinin kısa sürede atlatılacağını belirterek "Dramatik bir durum yok, bugünleri atlatırız. Yatırımlarımız artarak devam ediyor" dedi.

Turizm sektörüne 225 milyon TL'lik destek!

Hükümet, bu yıl turizmde beklenen daralma nedeniyle sektörün elini rahatlatmak için yeni adımlar atmaya devam ediyor. Turizm sektörüne 225 milyon liralık destek, 288 milyon liralık da borç erteleme imkanı sağlandı.

Konya kış turizm cenneti olacak!

Tahıl ambarı Konya çok kısa bir süre sonra kış turizm cenneti olacak… Derbent İlçesindeki Aladağ kış sporlarına uygunluk potansiyeli ile dikkat çekmeyi başardı. Bölgede tesisleşme çalışmaları devam ediyor.

Milano Uluslararası Turizm Fuarı açıldı!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman, ''Dünyada turizmle ilgili problemler yaşanırken bir yandan yatırımlar devam ediyor ve Türkiye de turizmde büyümeyi sürdürüyor” dedi.

Alternatif Turizm devam ediyor Haberi

Alternatif Turizm devam ediyor

Alpullu Belediyesi ile Bulgaristan'ın Madzhrovo Belediyesi işbirliğinde yürütülen "Alternatif Turizm, Birlikte Daha Fazlasını Yapalım Projesi" sürüyor. Belediye Başkanı Sami Kırcı, yaptığı açıklamada. proje kapsamında beldenin çamlık alanında rekreasyon alam oluşturulduğunu söyledi. Rekreasyon alanının göçmen ki arının gözlenmesi amacıyla yapıldığını ifade edeıı Kırcı, rekreasyon alanında aynı zamanda vatandaşlarını piknik de yapabileceğini belirtti. Alanda, piknik masaları, çardak, çeşme, çocuk oyun grupları, tenis kortu, yürüyüş yolları, ve alışan bakı terasları ile hizmet binası yapıldığım anlatan Kırcı, projeyi en kısa sürede tamamlayarak hizmete açmak istediklerini sözlerine ekledi. 


Avrupa...