16 / 05 / 2024

alternatif turizm ramazan ayı kampanyaları

alternatif turizm ramazan ayı kampanyaları

Otel seçenekleri her geçen gün artan alternatif turizmde talep patlaması yaşanıyor.Antalya bölgesinde Adin Beach Otel, Modern Saraylar, Wome Deluxe Otel gibi tesisler birbiri ardına açılırken, tatilciler de yeni otellere yoğun ilgi gösterdi.

Tayzer İnşaat Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tayzer İnşaat Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Kızıler tarafından kuruldu.

Turizmde umutlar Ramazan Bayramı’nda! Tatilciler en çok hangi bölgeleri tercih ediyor?

Kahramanmaraş merkezli depremler turizm sektörünü de olumsuz etkiledi. Hem yurt içi hem de yurt dışı pazarlara yönelik yeni satış talepleri düşerken, umutlar bayram tatilinde. Ramazan Bayramı’nda tatil rezervasyonları ile birlikte sektörün yeniden hareketlenmesi bekleniyor.

Vip Plus Tour Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vip Plus Tour Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ramazan Şahin tarafından kuruldu.

Gnl Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gnl Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ramazan Gönül tarafından kuruldu.

Polo Rossi Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polo Rossi Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Ramazan Yardımci tarafından kuruldu.

Kvyt Plus Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kvyt Plus Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Ramazan Erdem tarafından kuruldu.

Ergin Kardeşler Geri Dönüşüm Plastik Emlak Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Ergin Kardeşler Geri Dönüşüm Plastik Emlak Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti Maltepe'de Ramazan Ergin tarafından kuruldu.

Argent Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Argent Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Pazarlama Limited Şirketi Kağıthane'de Ramazan Gümüş tarafından kuruldu.

Red Blue Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Red Blue Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Ramazan Tekin tarafından kuruldu.

Pike Emlak Turizm Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pike Emlak Turizm Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Musadıq Hussaın ve Ramazan Ergenlioğlu ortaklığında kuruldu.

Atlas Zemin Gayrimenkul Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Zemin Gayrimenkul Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ramazan Sait tarafından kuruldu.

Er Vefa İnşaat Taahhüt Turizm Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Er Vefa İnşaat Taahhüt Turizm Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de Ramazan Öztürk tarafından kuruldu.

Ramo 34 Turizm Otelcilik Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ramo 34 Turizm Otelcilik Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Sağır tarafından kuruldu.

alternatif turizm ramazan ayı kampanyaları Haberi

alternatif turizm ramazan ayı kampanyaları


Otel seçenekleri her geçen gün artan alternatif turizmde talep patlaması yaşanıyor. Antalya bölgesinde Adin Beach Otel, Selge Beach Otel, Modern Saraylar, Akropol Otel, Wome Deluxe Otel gibi tesisler birbiri ardına açılırken, tatilciler de yeni otellere yoğun ilgi gösterdi. 


Elçi Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çobanoğlu, otellere olan yoğun talep nedeniyle yaz sezonunda gelecek tüketicilerin oda bulmakta zorluk yaşanabileceğini söyledi. Ramazan ayı indirimi kampanyası ve erken rezervasyon fırsatından yaralanmaları tavsiyesinde bulunan Çobanoğlu, "Alternatif otel sayısı az ve talebin fazla olması sebebiyle yer sıkıntısı yaşanıyor. Tatilciler şimdiden rezervasyon yaparlarsa hem uygun fiyatı yakalamış hem de yer sıkıntısı yaşamamış olurlar" dedi.

Tüketicilerin daha konforlu bir tatil geçirmeleri için aralıksız çalıştıklarını vurgulayan Çobanoğlu, müşteri taleplerini otellere ilettiklerini ifade etti. Sadece helal sertifikası olan otellerle çalıştıklarını...