13 / 05 / 2024

Alterra International LLC

Alterra International LLC

ABD'de adının Türk Trump'a çıktığı Mükemmel Sarımsakçı, Dallas'ta 30 milyon dolara gökdelen satın aldı...

Arçelik’ten satın alma hamlesi! Dev şirket bünyelerine katılıyor

Arçelik, Indesit International JSC ve Whirlpool RUS LLC hisselerinin hepsinin alımı için Whirlpool EMEA S.p.A. ile hisse satın alma sözleşmesi imzalandığı açıkladı.

Bhm Gold Llc Alüminyum İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bhm Gold Llc Alüminyum İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Navruz Sulaymonov tarafından kuruldu.

Metro City 108 Apartments 10 yıllığına LIXIN LLC şirketine kiralandı!

Avrasya GYO'nun bağlı ortaklığı, Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı JSC'ye ait olan Metro City 108 Apartments'ın Çin menşeli LIXIN LLC şirketine kiralandı.

Oxygen Travel Llc Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oxygen Travel Llc Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamad Sami Kourabi tarafından kuruldu.

Gürcistan Metro Avrasya, Tbc Capital LLC ile aracılık sözleşmesi imzaladı!

Avrasya GYO'nun hisselerinin tamamına sahip olduğu Gürcistan'da kurulu Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım JSC, Gürcistan borsasında halka arz işlemlerinin gerçekleştirilmesi için Tbc Capital LLC ile halka arza aracılık sözleşmesi imzaladı. 

Aj Energy.Llc Merkezi Amerika İstanbul Merkez Şubesi açıldı! 

Aj Energy.Llc Merkezi Amerika İstanbul Merkez Şubesi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alaattin Şimşek tarafından kuruldu. 

TechInvestments LLC, SOCAR Polymer Investments LLC'nin yüzde 10'unu aldı! 

Tekfen Holding iştiraklerinden TechInvestments LLC, 375 milyon ABD doları tutarında ödenmiş sermayeye sahip SOCAR Polymer Investments LLC'nin yüzde 10 hissesini satın aldı...

Reysaş'ın Eskişehir'deki otelini Hilton işletecek!

Reysaş Eskişehir'deki arsası üzerinde bulunan 12 bin 718 metrekarelik otelin yapı kullanma izin belgesi alındı. Binanın, HILTON International Manage LLC şirketi tarafından 20 yılı kesin, 20 yılı da opsiyonel olarak toplam 40 yıl süre ile işletilmesi için sözleşme imzalandı.

Butler Brothers Binası İnovasyon Merkezi oluyor!

Amerika Birleşik Devletleri’nin önde gelen şehirlerinden Dallas’ın simge haline gelmiş yapısı Butler Brothers Binası’nı yenileyen Alterra International, sunduğu imkânlarla binayı inovasyon merkezi haline getirdi.

Alterra International, Dallas'taki Butler Brothers Binası’nı yeniledi!

Gayrimenkul sektöründeki iş hayatını uzun yıllardır ABD’de sürdüren Mükemmel Sarımsakçı’nın Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı Alterra International, Dallas’ın simgelerinden Butler Brothers Binası’nı yeniledi.

GHS Housıng LLC İnşaat Mühendislik Danışmanlık Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

GHS Housıng LLC İnşaat Mühendislik Danışmanlık Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Fikret Argın tarafından 50 bin TL sermaye ile 5 Mayıs'ta Şişli, Merkez Mahallesi, Akar Caddesi'nde açıldı.

Bosphorus Group Llc Merkezi Abd İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Bosphorus Group Llc Merkezi Abd İstanbul Merkez Şubesi 15 bin TL sermaye ile 25 Haziran 2015 tarihinde Sarıyer'de açıldı.

Landwin International Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Landwin International Gayrimenkul Limited Şirketi, Ayşe Cihan Gündüz, Landwin Turkey LLC tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Haziran'da Kadıköy, Fenerbahçe Mahallesi'nde kuruldu.

Alterra International LLC Haberi

Alterra International LLC
Mükemmel Sarımsakçı'nın ABD'de adı Türk Trump'a çıktı. Alterra International LLC'nin sahibi olan Mükemmel Sarımsakçı, son olarak Dallas'ın merkezi Elm Street'e odaklandı. 1995'ten bu yana kullanılmayan binayı Sarımsakçı, 30 milyon dolara aldı ve 250 odalı otel haline...