06 / 05 / 2024

altın alınmalı mı satılmalı mı 2021

altın alınmalı mı satılmalı mı 2021

Altın piyasalarında hareketlilik devam ediyor. Dalgalanmalar yaşayan altın, yatırımcıları tarafından "Altın alınmalı mı satılmalı mı?" sorusunun cevabı merak ediliyor. Altının gramında geçtiğimiz günlerde sert düşüş yaşarken şu sıralarda 490 lira bandının üzerinde sabitlenmiş durumda.

Yarım gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın fiyatları yerle bir oldu! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne oldu?

Altın fiyatları düşüyor. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Son zamanlarda yatırımcılar yarım gram altın almaya başladı. Peki Yarım gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın fiyatları yerle bir oldu! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne kadar?

İslam Memiş altın alım fırsatı için sinyal verdi! 'Düşmedi, görmedim, geç kaldım' diyenlere seslendi! Harekete geçin!

Altın piyasasında hareketlilik devam ederken yatırımcılar altın almak için doğru zaman olup olmadığını araştırıyor. İslam Memiş, altım fırsatı için yatırımcıları uyardı, harekete geçin...

Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar?  Altın alıp satmak isteyenler dikkat! 13 Nisan 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları altın alıp satmak isteyenler tarafından  merakla takip ediliyor.  Ons altın bugün 2344 dolardan işlem görüyor. Peki Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar?  Altın alıp satmak isteyenler dikkat! 13 Nisan 2024 altın fiyatları.

Reşat altın fiyatı görenleri şaşırttı! Vatandaş çeyrek altın bulamıyor, yarım altın alıyor! Kuyumcular doldu taştı

Altın fiyatları düşmeye devam ediyor. Yatırımcılar altın fiyatlarının düşmesi ile kuyumculara akın ederken, piyasada çeyrek altın sıkıntısı yaşanmaya başladı. Çeyrek altın bulamayanlar ise tercihlerini yarım altından yana kullanıyor. Bugün çeyrek altın ne kadar? Reşat altın fiyatı bugün kaç lira?

Altın fiyatları düşüyor! 5 Nisan Cuma çeyrek altın ne kadar? Altın alıp satmak isteyenler dikkat!

Son zamanlarda dalgalanmaya başlayan altın fiyatları güne düşüşle başladı. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 5 Nisan 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları.

Uzmanı uyardı: Altın alırken dikkat! Kar yapayım derken zarar etmeyin!

Seçimlerin ardından dolardaki gerileme yatırımcıyı en güvenli liman kabul edilen altına yönlendirdi. Yatırımcı kuyumcuda gram altın bulmakta zorlanırken, finans danışmanı Tugay Tarakçı altın yatırımı yapacaklara tavsiyede bulundu.

Gram altın yükselişe ara verdi! İslam Memiş altın alım fırsatı için net rakam verdi! Kuyumcuya gitmeden önce bakın!

Gram altın yükselişe ara verdi. Altın fiyatları dalgalı seyrediyor. Geçtiğimiz hafta rekor kıran altın şu sıralar 2170 dolar oldu. Peki altın alalım mı? Altın almak için doğru zaman mı? 

İslam Memiş altın için alım fırsatını açıkladı! Altın almayı düşünenler telaffuz edilen bu rakama dikkat! 

Rekor üstüne rekor kıran altın fiyatlarında düşüş başlayınca pek çok kişi de altının alım fırsatı verip vermediğini merak etmeye başladı. Peki altın alım fırsatı veriyor mu? İşte Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'in konu ile ilgili açıklamaları...

Kredi kartı ile altın alınır mı? Kredi kartı ile altın almak isteyenler kuyumcuya gitmeden önce bakın!

Bankalar kredi kartlarında yeni düzenlemeye gitti. Alınan karara göre, nakit avans ve taksit sayıları azaltıldı. Peki kredi kartı ile altın alınır mı? Kredi kartı ile taksitle altın alınır mı? 

Altın alım satımında yeni dönem başlıyor! Kuyumcuya gitmeden önce herkes baksın! O gram altınlar sahte!

Altın piyasasında sahteciliğin önüne geçebilmek için altın alım satımında, Darphane tarafından yeni bir dönem başlatılıyor.

Altın fiyatları yatay seyrediyor! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ve gremse altın ne kadar oldu?

26 Şubat 2024 altın fiyatları güne yatay başladı. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ne kadar? 26 Şubat 2024 altın fiyatları.

Altın almak isteyenler dikkat! Yatırım için hangi altın alınmalı? Bugün altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın alıp satmak isteyen yatırımcılar bugün altın fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Yatırım için hangi altın alınmalı? 

Altın yatay seyrediyor! Altın alıp satmak isteyenler dikkat! 10 Ocak 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde de altın alıp satmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar oldu? 10 Ocak 2024 canlı altın fiyatları.

altın alınmalı mı satılmalı mı 2021 Haberi

altın alınmalı mı satılmalı mı 2021

Altın piyasasındaki inişli çıkışlı seyir altın yatırımcılarını tedirgin etmiş durumda. Peki altın alınmalı mı satılmalı mı? Milyonlarca yatırımcı tarafından merakla beklenen bu surunun yanıtını Stratejist Cüneyt Paksoy A Para'da cevapladı. 

A Para'da yayına katılan Stratejist Cüneyt Paksoy, gram altın ve ons altın ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Gram altın için teknik analiz yapmanın kolay olmadığı belirten Paksoy, "Neticede ons altın ve dolar/TL'yi belli bir çarpanla ilerletip gram altın fiyatına ulaşıyoruz" diye konuştu.

ALTIN İÇİN KRİTİK MESAJ

Geçtiğimiz günlerde gram altın fiyatları için 460-470 liralar görüldüğünü belirten Paksoy, "Gram altın fiyatları tam 200 günlük hareketli ortalamasına çarpıp döndü. 500 lira seviyesi yukarıda pivot. Demek ki 500 lira altında kaldıkça gram altın tarafında kaldıkça 450-490 seviyeleri kademeli alım bölgesi" dedi.

UZMAN İSİM GRAM ALTIN İÇİN KISA VADELİ AL-SAT STRATEJİSİNİ AÇIKLADI

Gram...