05 / 05 / 2024

altın boynuz fatih ayvansaray

altın boynuz fatih ayvansaray

Altın Boynuz Turizm'in İstanbul Fatih'e bağlı Ayvansaray'da inşaatına devam ettiği 5 yıldızlı otel projesi 2016 yılının ilk çeyreğinde hizmete açılacak. Yenileme alanında yapılan otel projesi 132 odalı olacak...

Beykoz'da satılık ve kiralık ev getirene altın hediye!

Beykoz'da senelerdir faaliyet gösteren Fatih Emlak, Beykoz'da konut stoğunun yetersiz olması sebebiyle satılık daire getirene cumhuriyet altını, kiralık daire getirene çeyrek altın vereceğini açıkladı.

Altın Rent A Car Gayrimenkul Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altın Rent A Car Gayrimenkul Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Yaser Alsawadi tarafından kuruldu. 

Sabri Ayaz Turizm İnşaat Sağlık Altın Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Sabri Ayaz Turizm İnşaat Sağlık Altın Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Sabri Ayaz tarafından kuruldu. 

Kahramanmaraş Altın Şehir-Kuyumcu Kent'te son durum!

Kentteki yatırımlarına devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç Altın Şehir-Kuyumcu Kent inşaatlarında incelemeler yaptı.

Altın Ok Group İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Altın Ok Group İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohaed Elmoıty ve Mohamed Almoıty ortaklığında kuruldu. 

Set Altın Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Set Altın Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Bağcı ve Samet Albayrak ortaklığında kuruldu.

Cevahir Group Altın ve Kıymetli Madenler Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cevahir Group Altın ve Kıymetli Madenler Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Talar Jabar Hassan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 29 Ağustos'ta Fatih'te kuruldu.

Manas Altın İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Manas Altın İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Enis Işık, Üzeyir Çağlar, Bülent Mümin, Necat Sadiki ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 30 Haziran'da Fatih, Laleli Mesihpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Haliç Altın Boynuz Turizm'den Haliç Tersanesi açıklaması!

Son günlerde basında çıkan “Haliç tersanesine beton santrali yapıldığına” dair haberlerle ilgili olarak kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla Haliç Altın Boynuz Turizm Yatırımları Şirketi açıklama yaptı.

Altın Sahra Turizm Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altın Sahra Turizm Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi Rahmen Shırmohammadlı tarafından 100 bin TL sermaye ile 18 Haziran 2015 tarihinde İstanbul Avrupa Yakası Fatih'te kuruluyor.

Altın Boynuz Ayvansaray otel projesi 2016'da açılacak!

Altın Boynuz Turizm'in İstanbul Fatih'e bağlı Ayvansaray'da inşaatına devam ettiği 5 yıldızlı otel projesi 2016 yılının ilk çeyreğinde hizmete açılacak. Yenileme alanında yapılan otel projesi 132 odalı olacak...

Altın Boynuz Haliç belgesel oldu!

Altın Boynuz olarak da bilinen Haliç’in öyküsü belgesel filmle anlatıldı. Eyüp Belediyesi tarafından çekilen “Bir Masal Denizi: Haliç” belgeselinde, Haliç’in ilk çağlardan bugüne olan öyküsü anlatılıyor.

Çankaya Sinpaş Altın Oran örnek daire !

Çankaya Sinpaş Altın Oran projesi kapsamında teslimler Ağustos 2014'te başlayacak

altın boynuz fatih ayvansaray Haberi

altın boynuz fatih ayvansaray


Altın Boynuz Turizm'in İstanbul Fatih'e bağlı Ayvansaray'da inşaatına devam ettiği 5 yıldızlı otel projesinde ince işçilikler devam ediyor. Proje alanında daha önce 2-3 katlı konut, tek katlı işyerleri ve spor kulübü yer alıyordu.


Yıkım işlemleri tamamlandıktan sonra inşaat başladı. Projenin şu an dış cephe ve ince inşaat işlemleri yapılıyor. Altın Boynuz Ayvansaray otel projesi 132 odalı olarak planlandı.


4 bloktan meydana gelen otel projesinde konferans ve toplantı salonları, restoran, çamaşırhane, kuaför salonu, kapalı havuz ve kapalı otopark gibi üniteler buluuyor. 


Altın Boynuz otel projesi 2 bin 769 metrekare alana sahip. Projenin toplam inşaat alanı 10 bin 189 metrekare olarak belirlendi. 5 yıldızlı otel 2016 yılının ilk çeyreğinde hizmete açılacak.




Gülcihan...