05 / 05 / 2024

altın boynuz turizm ayvansaray

altın boynuz turizm ayvansaray

Altın Boynuz Turizm'in İstanbul Fatih'e bağlı Ayvansaray'da inşaatına devam ettiği 5 yıldızlı otel projesi 2016 yılının ilk çeyreğinde hizmete açılacak. Yenileme alanında yapılan otel projesi 132 odalı olacak...

Altın Oran Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altın Oran Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Nezaket Arslan tarafından kuruldu.

Altınova Pamira Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Altınova Pamira Turizm Yatırım Anonim Şirketi bugün Kartal'da kuruldu.

Altın Toprak Emlak Danışmanlığı Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Altın Toprak Emlak Danışmanlığı Ve Turizm Limited Şirketi Kadıköy’de Müslih Barzanjee ve Sangar Ali Omar ortaklığında kuruldu.

Altın Toprak Emlak Danışmanlığı Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Altın Toprak Emlak Danışmanlığı Ve Turizm Limited Şirketi KAdıköy'de Muslıh Barzanjee ve Sangar Alı Omar Khoshnaw ortaklığında kuruldu.

Altın Marina Turizm Ve Otelcilik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altın Marina Turizm Ve Otelcilik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Malek Ata Atwah, Montser Khaled ve Murat Kaygusuz ortaklığında kuruldu.

Altınçağ Otelcilik Turizm Ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınçağ Otelcilik Turizm Ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Altın tarafından kuruldu.

Altın Oran Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Altın Oran Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Öztürk tarafından kuruldu.

Altın Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Şirinevler Şubesi açıldı!

Altın Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Şirinevler Şubesi bugün 150 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Hakan Özelmacıklı tarafından açıldı.

Hatay Altınözü turizm yatırımlarıyla adından söz ettiriyor!

Doğu Akdeniz'in önemli zeytin üretim merkezleri arasında yer alan Hatay'ın Altınözü ilçesi, turizm alanında yapılan yatırımlarla da adından söz ettiriyor.

Pünhan Grup Yatırım İnşaat Altın Petrol Tekstil Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pünhan Grup Yatırım İnşaat Altın Petrol Tekstil Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Punhana Aliyeva tarafından kuruldu.

Altın Rent A Car Gayrimenkul Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altın Rent A Car Gayrimenkul Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Yaser Alsawadi tarafından kuruldu. 

Süleyman Arınç Turizm Otelcilik Sağlık Gıda Altın Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Süleyman Arınç Turizm Otelcilik Sağlık Gıda Altın Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Arınç tarafından kuruldu. 

Sabri Ayaz Turizm İnşaat Sağlık Altın Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Sabri Ayaz Turizm İnşaat Sağlık Altın Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Sabri Ayaz tarafından kuruldu. 

altın boynuz turizm ayvansaray Haberi

altın boynuz turizm ayvansaray


Altın Boynuz Turizm'in İstanbul Fatih'e bağlı Ayvansaray'da inşaatına devam ettiği 5 yıldızlı otel projesinde ince işçilikler devam ediyor. Proje alanında daha önce 2-3 katlı konut, tek katlı işyerleri ve spor kulübü yer alıyordu.


Yıkım işlemleri tamamlandıktan sonra inşaat başladı. Projenin şu an dış cephe ve ince inşaat işlemleri yapılıyor. Altın Boynuz Ayvansaray otel projesi 132 odalı olarak planlandı.


4 bloktan meydana gelen otel projesinde konferans ve toplantı salonları, restoran, çamaşırhane, kuaför salonu, kapalı havuz ve kapalı otopark gibi üniteler buluuyor. 


Altın Boynuz otel projesi 2 bin 769 metrekare alana sahip. Projenin toplam inşaat alanı 10 bin 189 metrekare olarak belirlendi. 5 yıldızlı otel 2016 yılının ilk çeyreğinde hizmete açılacak.




Gülcihan...