07 / 05 / 2024

altın düşüyor

altın düşüyor

Altın fiyatları güne yükselişle başlarken, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın, ekonomiye yönelik atılacak yeni adımların bu akşamdan itibaren açıklanacağına dair gelen haberlerin ardından düşmeye başladı. Peki gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altın fiyatları ne kadar oldu?

Çeyrek altın fiyatları canlı! Bugün çeyrek altın ne kadar oldu? 3 Mayıs 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları yatırıcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar gram altından sonra çeyrek altın alıyor. Peki çeyrek altın fiyatı bugün ne kadar? Çeyrek altın fiyatları canlı....

Reşat altın fiyatı görenleri şaşırttı! Vatandaş çeyrek altın bulamıyor, yarım altın alıyor! Kuyumcular doldu taştı

Altın fiyatları düşmeye devam ediyor. Yatırımcılar altın fiyatlarının düşmesi ile kuyumculara akın ederken, piyasada çeyrek altın sıkıntısı yaşanmaya başladı. Çeyrek altın bulamayanlar ise tercihlerini yarım altından yana kullanıyor. Bugün çeyrek altın ne kadar? Reşat altın fiyatı bugün kaç lira?

Altın fiyatları düşüyor! 5 Nisan Cuma çeyrek altın ne kadar? Altın alıp satmak isteyenler dikkat!

Son zamanlarda dalgalanmaya başlayan altın fiyatları güne düşüşle başladı. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 5 Nisan 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları.

22,18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları düştü! Bilezikler kapış kapış satılıyor! 25 Mart 2024 altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde aşağı yönlü hareket ediyor. Altındaki düşüş 22,18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatlarını da etkiledi. 22,18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları düştü! Bu bilezikler kapış kapış satılıyor! 25 Mart 2024 altın bilezik fiya

Altın alım satımında yeni dönem başlıyor! Kuyumcuya gitmeden önce herkes baksın! O gram altınlar sahte!

Altın piyasasında sahteciliğin önüne geçebilmek için altın alım satımında, Darphane tarafından yeni bir dönem başlatılıyor.

Altın satış yedi! Rotası değişen altın düşecek mi yoksa yükselecek mi? 

Altın fiyatlarında rota değişti. Peki altın fiyatları düşecek mi yoksa artacak mı? İşte milyonlarca yatırımcının merak ettiği o sorunun yanıtı...

Altın düşüyor! Yatırımcılara alım fırsatı doğdu! Altın fiyatları bugün kaç TL? 8 Şubat 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları son günlerde düşüşe geçti. Altın almak isteyenler için alım fırsatı doğarken, yatırımcılar güncel altın fiyatlarını yakından takip ediyor. Bugün altın fiyatları kaç TL oldu? 8 Şubat 2024 altın fiyatları.

Altında Fed rüzgarı! Altın fiyatları bugün yükseldi mi, düştü mü? 1 Şubat 2024 altın fiyatları

Dün açıklanan Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı sonrası gözler altın fiyatlarına çevrildi. Fed faiz kararı öncesi altın düşerken bugün altın fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor. Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 1 Şubat 2024 altın fiyatları.

Fed faiz kararı öncesi altın düşüşte! Nefesler tutuldu! 31 Ocak 2024 altın fiyatları!

Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı öncesi altında hareketlilik başladı. Altın fiyatları bugün düşüşe geçti. Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç TL? 30 Ocak 2024 altın fiyatları. 

Son dakika! Altın fiyatları düşüyor! Gram altın bugün 2 bin 56 TL oldu! 

Son dakika altın fiyatları yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Haftanın dördüncü işlem gününde de altın fiyatları düşmeye devam ediyor. Gram altın bugün 2 bin 56 TL oldu. 18 Ocak 2024 altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları baş döndürüyor! Altın yatırımcıları acilen baksın! 6 Aralık 2023 Çarşamba canlı altın fiyatları

Altın fiyatlarındaki yükseliş devam ediyor. Haftanın üçüncü işlem gününde altın fiyatları baş döndürüyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç lira? 6 Aralık 2023 altın fiyatları.

Altın düşüyor! Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 8 Kasım Çarşamba altın fiyatları

Altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Haftanın üçüncü işlem gününde de aşağı yönlü hareketlerine devam ediyor. Bugün altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 8 Kasım Çarşamba altın fiyatları...

Altında rüzgar tersine döndü! Gram altın, çeyrek altın, Ata altın düşüyor! 17 Ekim Salı canlı altın fiyatları

Altın fiyatları 17 Ekim Salı gününe aşağı yönlü başladı. Geçtiğimiz haftaya kıyasla tam tersi seyreden altın fiyatları bugün de deüşüşe geçti. Peki bugün gram altın, çeyrek altın yarım altın kaç lira? 17 Ekim 2023 canlı altın fiyatları.

altın düşüyor Haberi

altın düşüyor

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem günüde de yukarı yönlü başladı. Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın, ekonomiye yönelik atılacak yeni adımların açıklanacağına dair gelen haberler piyasaları alt üst etti. Altın fiyatları şu an itibariyle düşüşe geçti.

Açıklama sonrasında altın kurunda yaşanan dalgalanma sonrasında yatırımcılar yeni değerlendirmeleri yakından takip ediyor..

Peki gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Cumhuriyet altını kaç TL? İşte altın fiyatlarında son dakika gelişmesi 9 Haziran 2022...

GRAM ALTIN BUGÜN NE KADAR? 

Alış fiyatı: 997,10 lira
Satış fiyatı: 1.022,61 lira

ÇEYREK ALTIN NE KADAR? 

Yeni çeyrek alış fiyatı: 1.631 lira
Yeni çeyrek satış fiyatı: 1.652 lira
Eski çeyrek alış fiyatı: 1.603 lira
Eski çeyrek satış fiyatı: 1.651 lira 

YARIM ALTIN FİYATLARI KAÇ TL 9 HAZİRAN 2022?

Yeni yarım alış fiyatı: 3.256 lira
Yeni yarım satış fiyatı: 3.341 lira
Eski yarım alış fiyatı: 3.206 lira
Eski...