02 / 05 / 2024

altın fiyatlar 9 eylül 2022

altın fiyatlar 9 eylül 2022

Altında fırtına değil resmen kasırga geliyor. 1 gram bile altını olanlar altın fiyatlarındaki son durumu merak ediyor ve araştırıyor. İşte altın fiyatları 9 Eylül 2022...

Altın fiyatları yükseliyor! Çeyrek altın bugün ne kadar? 9 Şubat 2024 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Son günlerde düşüşe geçen altın fiyatları bugün yükselişe geçti. Bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç TL? 9 Şubat 2024 altın fiyatları. 

Altın yükselişte! Yatırımcılar dikkat! 1 gram altın kaç TL? 9 Ocak 2024 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları bugün güne yükselişle başladı. Geçtiğimiz hafta açıklanan ABD tarım dışı istihdam verileri sonrası düşüşe  geçen altın bugün tekrar yön değiştirdi. Peki 1 gram altın bugün ne kadar oldu? 9 Ocak 2024 altın fiyatları.

Gram altın, çeyrek altın, tam altın ne kadar? İşte son dakika 9 Aralık 2023 altın fiyatları!

Yatırımcıların gündeminden düşmeyen altın fiyatlarındaki son durum pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki bugün gram altın, çeyrek altın, tam altın ne kadar? İşte son dakika 9 Aralık 2023 altın fiyatları...

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 9 Kasım 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Son günlerde meydana gelen altınfaki düşüş bugün durdu. Peki Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 9 Kasım 2023 altın fiyatları.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Yükseliş resmen başladı! 9 Ekim Pazartesi canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın yeni işlem gününe yükselişle başladı. Geçtiğimiz hafta değer kaybeden altın haftaya resmen yükselişle başladı. Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç lira? 9 Ekim Pazartesi altın fiyatları.

Altın fiyatları yükselişe geçti! Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altınında flaş gelişme! 9 Eylül altın fiyatları

Altın fiyatları haftayı yükselişle kapattı. Altında yükseliş bugün de devam ediyor.  Yatırımcılar ''gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Cumhuriyet altını ne kadar?'' sorularını araştırıyor.

Altın fiyatlarında şok gelişme! Hemen bakın!

Tam, yarım, cumhuriyet, çeyrek ve gram altın fiyatları 9 Ağustos Çarşamba günü de yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Altın fiyatları, sürekli olarak arama motorlarında en çok aranan konular başında geliyor. İşte gram, çeyrek ve yarım altın fiyatları...

Altın atağa geçti! 9 Ağustos Çarşamba Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? 9 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları

9 Ağustos Çarşamba altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları atağa geçti. Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın kaç lira? Çeyrek altın kaç lira oldu? 9 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları.

Altını olan o tarihe kitlendi! 1 Gram altın ne kadar? Çeyrek ve tam altın kaç TL? 9 Temmuz 2023 güncel altın fiyatları!

Bugün çeyrek altının fiyatı ne kadar oldu? Şimdi gram altının fiyatı ne kadar? Altın fiyatları 9 Temmuz'da kaç TL? Bu sorular vatandaşlar tarafından soruluyor ve merak ediliyor. İşte 9 Temmuz 2023 alış satış altın fiyatları...

9 Haziran 2023 altın fiyatları! Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar? cumhuriyet altını kaç TL?

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.477,94 liradan satılıyor. 9 Haziran 2023 yani haftanın beşinci işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 9 Haziran altın fiyatları!

Altın fiyatları zirvede! Gram altın rekora doymuyor! Altını olan kuyumcuya koşuyor! 9 Haziran 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde yükselmeye devam ediyor. Gram altın rekora doymuyor, altın fiyatları zirvede. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın bugün kaç lira?  Altını olan kuyumcuya koşuyor! 9 Haziran 2023 altın fiyatları.

Altın esip gürledi! Altın alıp satmak isteyenler hemen baksın! 9 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününde yukarı yönlü hareket ediyor. Altın fiyatları yeni günde de resmen esip gürledi. Altın fiyatları  bugün ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın kaç lira? Altın alıp satmak isteyenler hemen bakın! 9 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Son dakika altın fiyatları: Bilezik fiyatları bugün ne kadar ? 9 Nisan 22,18 ve 14 ayar bilezik fiyatları kaç TL?

Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününde de yakından takip ediliyor. Altın fiyatları güne yukarı yönlü başlarken yatırımcılar güncel altın fiyatlarını merak ediyor. Altının ons fiyatı 2008 dolar olurken altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 22,18,ve 14 ayar altın bilezik fiyatı kaç lira?

altın fiyatlar 9 eylül 2022 Haberi

altın fiyatlar 9 eylül 2022

Gündemden düşmeyen altın fiyatları son üç haftadır düşüşüne devam ediyor. Milyonlarca yatırımcı da gündemden düşmeyen altın fiyatlarını yakından takip ediyor. Altın fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri herkesin gündemindeki yerini koruyor.

Konu ile ilgili olarak açıklanan rakamlara göre, Ons altın geçtiğimiz hafta içinde 1703 dolar seviyesine kadar geriledi. Gram altın da geçtiğimiz hafta içi 1000 Türk Lirası seviyesinin altına sarktı.

Altın fiyatlarındaki son durum pek çok kişinin gündemindeki yerini korurken, konu ile ilgili son dakika detayları da merak edildi ve araştırıldı.

Peki altın fiyatları ne kadar 9 Eylül 2022? Gram altın ne kadar 9 Eylül 2022? Çeyrek altın ne kadar? İşte fırtına değil adeta kasırganın geldiği 9 Eylül 2022...

GRAM ALTIN BUGÜN NE KADAR OLDU 9 EYLÜL?

Alış fiyatı: 1.014,73 lira
Satış fiyatı: 1.028,33 lira