22 / 07 / 2024

altın fiyatlar 9 eylül 2022

altın fiyatlar 9 eylül 2022

Altında fırtına değil resmen kasırga geliyor. 1 gram bile altını olanlar altın fiyatlarındaki son durumu merak ediyor ve araştırıyor. İşte altın fiyatları 9 Eylül 2022...

ABD'nin büyük bankasından altın fiyatları açıklaması! Tam bu rakama yükselecek! Elinde altını olan buz kesti! 

ABD'nin büyük bankalarından olan Citi, altın fiyatları ile ilgili çarpıcı bir son dakika rakamını açıkladı. İşte detaylar ve son dakika güncel altın fiyatları 9 Temmuz 2024... 

Eski tarihli ile yeni tarihli altın fiyatları arasındaki fark hesaplandı! Harem altın alış satış fiyatları 9 Temmuz Salı

Kuyumcularda altınlar eski ve yeni tarihli olarak satılıyor. Gram altından, Ata altına kadar tüm altın çeşitleri eski ve yeni tarihli olarak fiyatlandırılıyor. Peki eski ve yeni tarihli altın fiyatları arasındaki fark ne kadar?  Harem altın alış satış fiyatları 9 Temmuz Salı..

9 Haziran 2024 Kapalıçarşı gram, çeyrek, tam, yarım altın fiyatlarında son dakika! Bir gram bile altını olanlar dikkat! 

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan altın fiyatlarındaki düşüş devam ediyor. Peki altın fiyatlarında son durum ne oldu? Gram altın ve çeyrek altın 9 Haziran Pazar günü ne kadar? 

Harem altın fiyatları: Ata lira ne kadar? Çeyrek altın fiyatı kaç TL? 9 Mayıs 2024 altın fiyatları

Altın alıp satmak isteyenler harem altın fiyatlarını araştırıyor. Son zamanlarda yatırımcılar, yatırım için Ata lira almaya başladı. Peki Ata altın ne kadar?  Çeyrek altın fiyatı kaç TL? 9 Mayıs 2024 altın fiyatları.

Gram altın kaç TL? İslam Memiş'ten altın alacaklara, altını olanlara uyarı geldi: Kapalıçarşı gram altın fiyatı 9 Nisan!

Bayram öncesinde altın fiyatlarında hareketlilik olup olmadığı araştırılıyor. Peki gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar? İşte Kapalıçarşı gram altın fiyatı 9 Nisan 2024...

ABD'den gelen kritik veriler sonrası gram altın fırladı! Altın yatırımcıları acil baksın! 9 Mart 2024 altın fiyatları

Dün ABD tarım dışı istihdam verilerinin açıklanmasının ardından altın fiyatları resmen fırladı, gram altın rekor tazeledi. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 9 Mart 2024 altın fiyatları kaç lira? 9 Mart 2024 altın fiyatları.

Altın fiyatları yükseliyor! Çeyrek altın bugün ne kadar? 9 Şubat 2024 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Son günlerde düşüşe geçen altın fiyatları bugün yükselişe geçti. Bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç TL? 9 Şubat 2024 altın fiyatları. 

Altın yükselişte! Yatırımcılar dikkat! 1 gram altın kaç TL? 9 Ocak 2024 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları bugün güne yükselişle başladı. Geçtiğimiz hafta açıklanan ABD tarım dışı istihdam verileri sonrası düşüşe  geçen altın bugün tekrar yön değiştirdi. Peki 1 gram altın bugün ne kadar oldu? 9 Ocak 2024 altın fiyatları.

Gram altın, çeyrek altın, tam altın ne kadar? İşte son dakika 9 Aralık 2023 altın fiyatları!

Yatırımcıların gündeminden düşmeyen altın fiyatlarındaki son durum pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki bugün gram altın, çeyrek altın, tam altın ne kadar? İşte son dakika 9 Aralık 2023 altın fiyatları...

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 9 Kasım 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Son günlerde meydana gelen altınfaki düşüş bugün durdu. Peki Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 9 Kasım 2023 altın fiyatları.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Yükseliş resmen başladı! 9 Ekim Pazartesi canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın yeni işlem gününe yükselişle başladı. Geçtiğimiz hafta değer kaybeden altın haftaya resmen yükselişle başladı. Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç lira? 9 Ekim Pazartesi altın fiyatları.

Altın fiyatları yükselişe geçti! Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altınında flaş gelişme! 9 Eylül altın fiyatları

Altın fiyatları haftayı yükselişle kapattı. Altında yükseliş bugün de devam ediyor.  Yatırımcılar ''gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Cumhuriyet altını ne kadar?'' sorularını araştırıyor.

Altın fiyatlarında şok gelişme! Hemen bakın!

Tam, yarım, cumhuriyet, çeyrek ve gram altın fiyatları 9 Ağustos Çarşamba günü de yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Altın fiyatları, sürekli olarak arama motorlarında en çok aranan konular başında geliyor. İşte gram, çeyrek ve yarım altın fiyatları...

altın fiyatlar 9 eylül 2022 Haberi

altın fiyatlar 9 eylül 2022

Gündemden düşmeyen altın fiyatları son üç haftadır düşüşüne devam ediyor. Milyonlarca yatırımcı da gündemden düşmeyen altın fiyatlarını yakından takip ediyor. Altın fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri herkesin gündemindeki yerini koruyor.

Konu ile ilgili olarak açıklanan rakamlara göre, Ons altın geçtiğimiz hafta içinde 1703 dolar seviyesine kadar geriledi. Gram altın da geçtiğimiz hafta içi 1000 Türk Lirası seviyesinin altına sarktı.

Altın fiyatlarındaki son durum pek çok kişinin gündemindeki yerini korurken, konu ile ilgili son dakika detayları da merak edildi ve araştırıldı.

Peki altın fiyatları ne kadar 9 Eylül 2022? Gram altın ne kadar 9 Eylül 2022? Çeyrek altın ne kadar? İşte fırtına değil adeta kasırganın geldiği 9 Eylül 2022...

GRAM ALTIN BUGÜN NE KADAR OLDU 9 EYLÜL?

Alış fiyatı: 1.014,73 lira
Satış fiyatı: 1.028,33 lira