02 / 05 / 2024

Gram altın kaç TL? İslam Memiş'ten altın alacaklara, altını olanlara uyarı geldi: Kapalıçarşı gram altın fiyatı 9 Nisan!

Gram altın kaç TL? İslam Memiş'ten altın alacaklara, altını olanlara uyarı geldi: Kapalıçarşı gram altın fiyatı 9 Nisan!

Bayram öncesinde altın fiyatlarında hareketlilik olup olmadığı araştırılıyor. Peki gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar? İşte Kapalıçarşı gram altın fiyatı 9 Nisan 2024...



Elinde altını olanlar ve altın alacaklar, son dakika gram altın, çeyrek altın fiyatlarını merak ediyor. Bayram öncesinde altın fiyatlarında hareketlilik olup olmadığı yatırımcılar tarafından da araştırılıyor. 

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; altın fiyatları, ABD enflasyon verileri öncesinde rekora yakın seviyede yer alıyor. Gram altın bayram haftasına da yükselişle başladı. 

Peki gram altın, çeyrek altın bugün kaç TL? Kapalıçarşı gram altın fiyatı 9 Nisan!

Gram altın kaç TL? İslam Memiş ten altın alacaklara, altını olanlara uyarı geldi: Kapalıçarşı gram altın fiyatı 9 Nisan!

Yatırımcıların ve altın alacakların yakından takip ettiği isimlerden biri de Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş oluyor. Gazete Duvar'ın aktardığına göre; İslam Memiş, Türkiye için bayram haftası olup piyasalar kapalı olsa da bu haftanın çok önemli olduğuna dikkat çekti ve bir son dakika açıklamasında bulundu. 

Finans analisti İslam Memiş, çarşamba günkü ABD enflasyon verisi ile perşembe günkü euro bölgesi faiz kararını işaret etti ve altının tatil öncesinde takip edeceği bant aralıklarını tek tek sıraladı. 

Ons altından uzak durulması gerektiğine dikkat çekerek bunu '100 dolarlık satış bekliyorum' öngörüsüne dayandıran Memiş, 2 bin 250 ve 2 bin 350 dolar aralığını takip edeceğini belirtti. 

Memiş, gram altın için, "Serbest piyasalarda 2 bin 457 TL seviyesinden kapanış gerçekleştirmişti. Gram altın yatırımcısının onsu takip etmesi gerektiğini, 2 bin 400 TL seviyesinin altına sarkmaları beklemesi gerektiği konusunda uyarılar yapmıştım. Aynı beklentim geçerli. Ons tarafında gerilemeleri bekleyip 2 bin 250 dolar karşısındaki gram kaça tekabül ediyorsa oradan almak gerekiyor" açıklamasında bulundu ve elinde TL olsaydı dolar alıp pariteyle gramı daha ucuza getirebileceğini söyledi. 

Gram altın kaç TL? İslam Memiş ten altın alacaklara, altını olanlara uyarı geldi: Kapalıçarşı gram altın fiyatı 9 Nisan!

ALTIN FİYATLARI BUGÜN NE KADAR 9 NİSAN 2024? 

Gram altın kaç TL? 

Alış fiyatı: 2.499,74 TL
Satış fiyatı: 2.558,34 TL 

Yeni çeyrek altın ne kadar? 

Alış fiyatı: 4.120 TL
Satış fiyatı: 4.497 TL 

Eski çeyrek altın ne kadar? 

Alış fiyatı: 4.120 TL
Satış fiyatı: 4.497 TL 

Yeni yarım altın fiyatları 9 Nisan 2024 

Alış fiyatı: 8.189 TL
Satış fiyatı: 8.612 TL

Eski yarım altın fiyatı ne kadar? 

Alış fiyatı: 8.164 TL
Satış fiyatı: 8.587 TL

Yapı Kredi ne kadar promosyon veriyor? Emeklinin hesabına kesin bu kadar yatırılacak: Yapı Kredi emekli promosyon 2024!

Tapu sahipleri dikkat! Emlak vergisi 1. taksit ödemeleri ne zaman sona eriyor?

Konut, evlilik, doğal afet durumlarında birikmişin yüzde 50'si alınabilecek: BES'te yeni dönem 1 Temmuz'da başlıyor!


Geri Dön