17 / 05 / 2024

altın fiyatları 12 mayıs 2022

altın fiyatları 12 mayıs 2022

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra dalgalanmaya başladı. Enflasyon rakamları altın fiyatlarını beşik gibi sallarken altının ons fiyatı dün 1837 seviyelerine kadar geriledi. Altın fiyatları bugün ise yükselişe geçti. Gram altın, Tam altın, çeyrek altın ne kadar?

Gram, çeyrek, tam, yarım altın fiyatlarında son dakika! 12 Mayıs 2024 canlı altın fiyatlarını görenler inanamadı!

Yatırımcılar kapalıçarşı altın fiyatlarını yakından takip ederken, altın fiyatlarındaki son durum da pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Peki gram, çeyrek, tam, yarım altın fiyatları 12 Mayıs Pazar günü ne kadar?

Gram altın resmen fırladı! Altın yatırımcıları köşeyi döndü! Altın fiyatları ne kadar? 12 Nisan 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları bayramda  da yükselmeye devam ediyor. Gram altın bugün resmen fırladı. Altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın bugün ne kadar? 12 Nisan 2024 altın fiyatları.

Son dakika altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse, Atabeşli altın bugün ne kadar?

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe yatay seyirde başladı. Ons altın bugün 2025 dolar oldu. İşte son dakika altın fiyatları, Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse, Atabeşli altın bugün ne kadar? 12 Şubat 2024 altın fiyatları.

ABD enflasyonu sonrası altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Bugün altın fiyatları ne oldu? 12 Ocak altın fiyatları

ABD'de piyasaların merakla beklediği enflasyon oranı dün açıklandı. Açıklanan oran sonrası altın fiyatlarında hareketlenmeler başladı. Peki ABD enflasyonu sonrası altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Bugün altın fiyatları ne oldu? 12 Ocak 2024 altın fiyatları.

Altın çakıldı! Çeyrek altın ne kadar oldu? Bugün altın fiyatları kaç lira? 12 Aralık Salı altın fiyatları

Geçen hafta rekor kıran altın fiyatları bu resmen çakıldı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın kaç lira? Çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 12 Arak 2023 altın fiyatları.

12 Kasım 2023 altın fiyatlarında son dakika! Gram altın, çeyrek altın, tam altın ne kadar? 

12 Kasım 2023 altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri pek çok kişinin de gündeminde yer alıyor. Peki gram altın, çeyrek altın, tam altın ne kadar? 

Altın fiyatları tozu dumana kattı! Elinde 1 gram bile olanlar yaşadı! 12 Ekim 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatlarında savaş gerginliğinin etkisi devam ediyor. Altın bugün de yukarı yönlü hamlelerine devam ediyor. Küresel risk ve endişeler altına olan talebi artırdı. Yatırımcılar en güvenli liman olan altına yönelirken altın fiyatları yükselmeye başladı. 12 Eylül 2023 canlı altın fiyatları.

Dev banka büyük değişim için tarih verdi! Gram altını olanlar hemen buraya baksın! 12 Ağustos 2023 altın fiyatları!

Altın fiyatları, milyonlarca kişinin yakından takip ettiği bir konu haline geldi. Fiyatlardaki günlük değişiklikler ve uzman yorumları büyük ilgi görüyor. Alman Commerzbank, altının yıl sonu tahminini paylaşarak dikkatleri üzerine çekti.

Gram altın, çeyrek altın, tam altın fiyatlarında son dakika! İşte 12 Ağustos 2023 anlık altın fiyatları!

Gram altın, çeyrek altın, tam altın fiyatlarında son dakika... Altın fiyatları düşüyor mu? İşte 12 Ağustos 2023 anlık altın fiyatları...

Altında hareketlilik başladı! Gram altın yükseliyor! 12 Temmuz Çarşamba canlı altın fiyatları

Haftanın üçüncü işlem gününde altında hareketlilik başladı. Gram altın yükseliyor. Altın fiyatları bugün yükseldi mi, düştü mü? 12 Temmuz Çarçamba canlı altın fiyatları.

12 Haziran 2023 altın fiyatları! Gram altın ne kadar oldu? Çeyrek altın, cumhuriyet altını bugün yükseldi mi?

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.484,14 liradan satılıyor. 12 Haziran 2023 yani haftanın ilk işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 12 Haziran altın fiyatları!

Altın fiyatları tozu dumana kattı! Gram altın, çeyrek altın, yarım ve tam altın ne kadar? 12 Haziran altın fiyatları

Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı. Alın rekordan rekora koşarken fiyatlar resmen tozu dumana kattı.Gram altın, çeyrek altın, yarım ve tam altın ne kadar? 12 Haziran altın fiyatları.

Altın fiyatlarında zirve! Gram fiyatı bugün ne kadar? 1 Haziran Perşembe 14, 24 ayar bilezik fiyatı!

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.326,12 liradan satılıyor. 1 Haziran 2023 yani haftanın dördüncü işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 1 Haziran altın fiyatları!

altın fiyatları 12 mayıs 2022 Haberi

altın fiyatları 12 mayıs 2022

Altın fiyatları geçtiğimiz haftalarda FED'in faiz kararından sonra sert düştü. Kararın ardından düşük seviyelerde işlem gören altın fiyatlarında düşüş etkisini göstermeye devam etti. Dün de piyasaların gözü ABD enflasyon rakamlarına çevrildi. Enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra altın fiyatlarında tekrar dalgalanmaya başladı. 

Enflayon rakamlarından sonra düşüşe geçen altın fiyatları bugün güne yükselişle başladı. Altının ons fiyatı bugün 1851 dolar seviyesine yükseldi

Peki Gram altın ne kadar? Çeyrek altın fiyatları kaç lira? Cumhuriyet altın fiyatları ne kadar? Ata altın fiyatları kaç lira oldu? İşte 12 Mayıs 2022  altın fiyatları son dakika...

GRAM ALTIN NE KADAR?

Alış fiyatı: 920,42 lira
Satış fiyatı: 935,47 lira

ÇEYREK ALTIN KAÇ LİRA?

Yeni çeyrek alış fiyatı: 1.506 lira
Yeni çeyrek satış fiyatı: 1.528 lira

Eski çeyrek alış fiyatı: 1.504 lira
Eski çeyrek satış fiyatı: 1.527 lira 

YARIM ALTIN FİYATLARI KAÇ LİRA 12 MAYIS 2022?

Yeni yarım alış fiyatı: 3,011 lira
Yeni...