02 / 05 / 2024

Altın fiyatlarında son dakika dalgası! Gram altın, Tam altın, çeyrek altın ne kadar? 12 Mayıs 2022 altın fiyatları

Altın fiyatlarında son dakika dalgası! Gram altın, Tam altın, çeyrek altın ne kadar? 12 Mayıs 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra dalgalanmaya başladı. Enflasyon rakamları altın fiyatlarını beşik gibi sallarken altının ons fiyatı dün 1837 seviyelerine kadar geriledi. Altın fiyatları bugün ise yükselişe geçti. Gram altın, Tam altın, çeyrek altın ne kadar?



Altın fiyatları geçtiğimiz haftalarda FED'in faiz kararından sonra sert düştü. Kararın ardından düşük seviyelerde işlem gören altın fiyatlarında düşüş etkisini göstermeye devam etti. Dün de piyasaların gözü ABD enflasyon rakamlarına çevrildi. Enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra altın fiyatlarında tekrar dalgalanmaya başladı. 

Enflayon rakamlarından sonra düşüşe geçen altın fiyatları bugün güne yükselişle başladı. Altının ons fiyatı bugün 1851 dolar seviyesine yükseldi

Peki Gram altın ne kadar? Çeyrek altın fiyatları kaç lira? Cumhuriyet altın fiyatları ne kadar? Ata altın fiyatları kaç lira oldu? İşte 12 Mayıs 2022  altın fiyatları son dakika...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön