06 / 05 / 2024

altın fiyatları 21 Ağustos

altın fiyatları 21 Ağustos

Geçtiğimiz aylarda en dip seviyeyi test ederek 1700 dolar seviyesine kadar düşen altın fiyatları bu hafta yükselişte. Peki bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın , tam altın, ata altın, gremse altın ne kadar oldu? İşte güncel altın fiyatları 21 Ağustos 2022...

Altın ateş aldı! 21 Nisan 2024 canlı altın fiyatları şaşırttı! İşte son dakika gram, çeyrek, tam altın fiyatları!

Son zamanların en gözde yatırım araçları arasında yer alan altında yükseliş devam ediyor. Peki 21 Nisan 2024 çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar oldu?

Gram altın 2 bin 100 TL'yi aştı! Altında tarihi rekor! Altın yatırımcılarına müjde! 21 Şubat 2024 altın fiyatları

21 Şubat 2024 altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününe yükselişle başladı. Gram altın bugün 2 bin100 TL ile tarihi rekorunu kırdı. 21 Şubat 2024 altın fiyatları...

Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın fiyatları yükselişte! Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar oldu? 

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) faiz kararı öncesi altın fiyatları güne yükselişle başladı. Bugün gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu? 21 Aralık Perşembe altın fiyatları.

Altın fiyatları fırladı! 14,18 ve 22 ayar altın bugün ne kadar oldu? 21 Kasım Salı altın fiyatları!

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününde de yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Haftaya yükselişle başlayan altın fiyatları bugün adeta fırladı. Peki 24 ayar çeyrek altın kaç lira? Gram altın bugün ne kadar? 21 Kasım Salı altın fiyatları.

Altın fiyatları dur durak bilmiyor! 21 Ekim 2023 altın fiyatlarını görenler gözlerine inanamıyor! 

Yatırımcıların merak ettiği ve araştırdığı altın fiyatları dur durak bilmiyor. 21 Ekim 2023 altın fiyatlarını görenler adeta gözlerine inanamıyor... Hemen bakın...

Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları

Piyasaların merakla beklediği Fed faiz kararı dün açıklandı. Banka faizleri yüzde 5,25-5,50 aralığında sabit tuttu. Kararın hemen ardından altında hareketlilik başladı. Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları.

Altında son dakika fırtınası koparken İslam Memiş açıkladı! 21 Ağustos 2023 altın fiyatları...

İslam Memiş, altın fiyatlarına dair güncel tahminini paylaştı ve eğer elinde dolar bulunsa, yatırım yapmayı düşündüğü varlığı açıkladı. Peki, altın fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Altında 'yaprak kıpırdamıyor!' fiyatlar adeta çakıldı kaldı! Çeyrek altın bugün ne kadar? 21 Ağustos altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Ons altın 1889 dolardan yatay seyrederken, gram altın, çeyrek ve yarım altının fiyatı merak ediliyor. İşte 21 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları.

Altını olan nefes bile almadan buraya baksın! 21 Temmuz 2023 gram altın ve çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu?

Gram altın ve çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 21 Temmuz 2023 güncel çeyrek altın, ons altın ve gram altın fiyatları...

Gram, çeyrek, yarım ve Ata altında son dakika! Hemen peş peşe açıklanan 21 Temmuz 2023 altın fiyatlarına bakın!

Gram, çeyrek, yarım ve Ata altında son dakika... Hemen peş peşe açıklanan 21 Temmuz 2023 altın fiyatlarına bakın...

Altın fiyatları ters takla attı! Bugün 1 gram altın ne kadar? 21 Haziran 2023 güncel altın fiyatları son durum!

Son dakika haberlerine göre, altın fiyatları yakından izleniyor. Önceki haftalarda rekor seviyelere ulaşan altın fiyatları, şu anda düşüş eğiliminde. Peki, altın fiyatları ne kadar? Gram altın ne kadar, çeyrek altın kaç TL? İşte, 21 Haziran 2023 itibarıyla güncel altın fiyatları...

Altın gözünü açtı! Yükseliş başladı! Gram altın alış satış ne kadar oldu?  21 Haziran 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları, Merkez Bankası faiz kararı öncesi yükselişe geçti. Altın gözünü açtı. Peki gram altın alış satış fiyatı ne kadar oldu? Çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 21 Haziran 2023 canlı altın fiyatları.

21 Mayıs 2023 çeyrek altın ne kadar? Gram altın, ons altın kaç TL? İşte kritik hafta öncesi altın fiyatları!

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.259,21 liradan satılıyor. 21 Mayıs 2023 yani haftanın son gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 21 Mayıs altın fiyatları!

altın fiyatları 21 Ağustos Haberi

altın fiyatları 21 Ağustos

Canlı altın fiyatları, dolar/TL kuru ve altının ons değerinde yaşanan son dakika gelişmelerine bağlı olarak yükseliyor ya da düşüyor. Geçen haftadan bugüne kadar yükselişine devam eden altın fiyatlarındaki son durum yatırımcılar tarafından sık sık merak ediliyor ve araştırılıyor. Ons altın 1747 dolar seviyesinden işlem görürken, gram altın, çeyrek altın, tam altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından izleniyor. 

Geçtiğimiz aylarda en dip seviyeyi test ederek 1700 dolar seviyesine kadar düşen altın fiyatları bu hafta yükselişte. Altın fiyatları, Merkez Bankası'nın faiz kararının ardından gerilemeye başladı. Yatırımcılar, en dip fiyatları gören altın fiyatlarının ne kadar olduğunu her gün sık sık araştırıyor. 

Peki bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın , tam altın, ata altın, gremse altın ne kadar oldu? Altın...