17 / 05 / 2024

altın fiyatları ağustos 2022

altın fiyatları ağustos 2022

Tahminleri tek tek çıkan altının efendisi İslam Memiş Ağustos ayının sonuna kadar gram altını 1.012 lira ile 1.050 lira aralığında takip etmeye devam edeceğini söyleyerek, 1 Eylül itibariyle yükselmeye başlayacağını dile getirdi.

Altın ateş aldı! 21 Nisan 2024 canlı altın fiyatları şaşırttı! İşte son dakika gram, çeyrek, tam altın fiyatları!

Son zamanların en gözde yatırım araçları arasında yer alan altında yükseliş devam ediyor. Peki 21 Nisan 2024 çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar oldu?

Altının ateşi yükseldi, 17 Mart 2024 canlı altın fiyatları şaşırttı! İşte son dakika gram, çeyrek ve tam altın fiyatları

17 Mart 2024 canlı altın fiyatları pek çok yatırımcı tarafından merak ediliyor. Peki 17 Mart 2024 altın fiyatları ne kadar oldu? İşte son dakika gram, çeyrek ve tam altın fiyatları...

Altın fiyatlarında yükseliş sürüyor! 30 Ağustos gram altın fiyatı ne kadar? 30 Ağustos 2023 altın fiyatları!

Altın fiyatları, 30 Ağustos 2023 Çarşamba günü önceki güne göre inanılmaz bir yükseliş gösterdi. Peki, altın fiyatları 30 Ağustos 2023 Çarşamba ne kadar oldu? Bugün gram altın ne kadar? İşte ayrıntılar...

Altında sert düşüş! Kıyıda köşede gram altını, çeyrek altını olanlar dikkat! 30 Ağustos Çarşamba canlı altın fiyatları

Altın fiyatları 30 Ağustos Çarşamba günü yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Altın düştü mü, yükseldi mi? Elinde gram altını, çeyrek altını bile olanlar baksın! 30 Ağustos Çarşamba altın fiyatları ne kadar oldu? 

ALTIN YÜKSELİŞTE: Son dakika! Gram, çeyrek, yarım altın kaç TL? 29 Ağustos 2023 altın fiyatları...

29 Ağustos Salı günü altın fiyatları yukarı yönlü hareketini sürdürmeye devam ediyor. Gram altın, 1.630 TL seviyelerinde seyrettiği noktadan, şu an itibarıyla 1.650 TL seviyesine kadar yükseldi.

Canlı altın fiyatları: Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını ne kadar? 29 Ağustos 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın üçncü işlem gününde de yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Her geçen gün değer kaybeden altının onsu bugün 1925 dolardan işlem görüyor. Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını ne kadar? 29 Ağustos 2023 altın fiyatları.

Altında pazartesi sürprizi! Kapalıçarşı'da 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 28 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın ilk işlem gününde d yatırımcıların odağında. Son günlerde düşüşe geçen altında pazartesi sürprizi. Yatırımcılar altın fiyatlarını merak ediyor. Peki  Kapalıçarşı'da 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 28 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatlarında tsunami: Bugün gram altın, yarım, cumhuriyet, ata ve çeyrek altın kaç TL oldu? 26 Ağustos 2023!

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararı sonrası düşmüştü. Bu haftaya 1648 TL'den giriş yapan altının gram fiyatı bugün, 1633 liradan işlem görüyor. Peki, 26 Ağustos Cumartesi canlı gram altın, yarım, cumhuriyet, ata ve çeyrek altın fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? İşte altın fiyatları…

Altın fiyatları sert düştü! 1 çeyrek altın bugün ne kadar oldu? 25 Ağustos Cuma Kapalıçarşı altın fiyatları 

Altın fiyatları, dün açıklanan Merkez Bankası faiz kararı sonrası sert düştü. Merkez Bankası'nın beklentilerin çok üzerinde açıkladığı faiz kararı piyasaları etkiledi. Peki bugün 1 çeyrek altın ne kadar oldu? Altın fiyatları bugün kaç lira? 25 Ağustos Cuma altın fiyatları.

Gram altın uçurumun dibini boyladı! Altın fiyatlarında dev düşüş! 24 Ağustos 2023 altın fiyatları...

Merkez Bankası faiz kararı sonrası altın fiyatları sert bir düşüş kaydetti. Sabah saatlerinde gram altın 1.684 lira seviyesindeyken, 750 baz puanlık artışın ardından 1.594 liraya kadar geriledi.  Peki, gram, yarım, çeyrek altın kaç TL? İşte 24 Ağustos 2023 altın fiyatları...

Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın resmen fırladı! Çeyrek altın bugün ne kadar oldu? 24 Ağustos altın fiyatları

Altın fiyatları, bugün güne yükselişle başladı. Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın fiyatları resmen fırladı. Peki çeyrek altın ne kadar? Gram altın kaç lira? Bugün altın fiyatlar ne kadar oldu? 24 Ağustos 2023 altın fiyatları.

Gram altın tırmanışa başladı, yatırımcılar şaşkın! Gram, yarım, çeyrek altın kaç TL? 23 Ağustos 2023 altın fiyatları!

Altın fiyatları, Jackson Hole Ekonomik Sempozyumu öncesinde yaşanan dört haftalık düşüşün ardından toparlanma eğilimine girdi. Peki, gram, yarım, çeyrek altın kaç TL? İşte 23 Ağustos 2023 altın fiyatları...

Altın şaha kalktı! Kıyıda köşede, yastık altında 1 gramı bile olan yaşadı! 23 Ağustos Çarşamba altın fiyatları

Son günlerde aşağı yönlü hareket eden altın fiyatları bugün şaha kalktı. 1900 doların altına kadar gerileyen ons altın bugün 1903 dolardan işlem görüyor. Kıyıda köşede, yastık altında 1 gramı bile olan yaşadı! Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 23 Ağustos Çarşamba altın fiyatları.

altın fiyatları ağustos 2022 Haberi

altın fiyatları ağustos 2022

Merkez bankaları tarafından baskılanan yatırımcıların gözdesi altın patlamaya hazır bir bomba gibi. Altında ne zaman ne olacağı ile ilgili de çok sayıda görüş bulunuyor. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Altının efendisi olarak bilinen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş de gram altın ve ons altın için çok çarpıcı değerlendirmeler yaptı ve trenin kalkmak üzere olduğunu söyledi.

İşte altının efendisi olarak bilinen İslam Memiş'in altın fiyatları ile ilgili söyledikleri...

Haber Global'in aktardığına göre, yatırımcılarıng özdesi gram altın bugün  1024 TL'den işlem görüyor. Yine verilen bilgilere göre, serbest piyasada ise 1035 TL. Açıklanan resmi rakamlara göre, ons altın da 1775 dolar. 

Konuyla ilgili önemli açıklamalar yapan Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yatırımcıların gözdesi gram altınla ilgili son sözünü...