07 / 05 / 2024

altın fiyatları enflasyon

altın fiyatları enflasyon

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş merakla beklenen enflasyonun açıklanmasından sonra çok önemli açıklamalar yaptı. İşte İslam Memiş'in o açıklamaları...

Altın ABD enflasyon rakamlarına odaklandı! Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 13 Şubat 2024 altın fiyatları

Bugün ABD enflasyon rakamları açıklanacak. Piyasaları etkileyecek olan kritik veriler yakından takip ediliyor. ABD enflasyon rakamları öncesi altın fiyatları ne kadar oldu? Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 13 Şubat 2024 altın fiyatları.

Altın yükseliyor! Bugün 1 gram altın ne kadar oldu? 14 Ocak 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından yukarı yönlü hareketliliğine devam etti. Hafta sonunun ilk gününe de yükselişle başlayan altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Peki bugün 1 gram altın ne kadar oldu?

ABD enflasyonu sonrası altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Bugün altın fiyatları ne oldu? 12 Ocak altın fiyatları

ABD'de piyasaların merakla beklediği enflasyon oranı dün açıklandı. Açıklanan oran sonrası altın fiyatlarında hareketlenmeler başladı. Peki ABD enflasyonu sonrası altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Bugün altın fiyatları ne oldu? 12 Ocak 2024 altın fiyatları.

Altın fiyatları uçtu! Altın almak isteyenler hemen bu rakamlara bakın! 17 Kasım 2023 Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamlarının belli olması ile beraber yükselişe geçti. Dolar aşağı yönlü hareket ederken, altın fiyatları resmen uçtu. Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar? 17 Kasım 2023 Cuma altın fiyatları.

11 Ağustos Cuma Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın, çeyrek altın kaç lira? Canlı altın fiyatları

11 Ağustos Cuma Kapalıçarşı altın fiyatları yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Dün açıklanan ABD enflasyon rakamlarının ardından piyasalarda hareketlilik başladı. Altın fiyatları değer kaybetti. Peki bugün gram altın, çeyrek altın ne kadar? Canlı altın fiyatları...

Gram altın 1.650 TL'yi aştı! Çeyrek, Cumhuriyet, tam altın ne kadar oldu? 15 Temmuz Cumartesi canlı altın fiyatları

Altın ABD enflasyon rakamı sonrası 1.650 TL'yi aştı. Rekor üstüne rekor kıran altın, yatırımcısının yüzünü güldürmeyi başardı. Peki Cumhuriyet, tam altın ne kadar oldu? 15 Temmuz Cumartesi canlı altın fiyatları.

Altın resmen adını altın harflerle yazdırdı! Rekor üstüne rekor kırdı! 14 Temmuz 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamlarının ardından yükselişe geçerek rekor üstüne rekor kırdı. Gram altın dün 1667 lira oldu. Altın resmen adını altın harflerle yazdırdı. Altın fiyatları bugün ne kadar? 14 Temmuz 2023 altın fiyatları.

Son dakika altın fiyatları! Altın bilezik fiyatları ne kadar? Bugün 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

Altın bilezik fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeler takip ediliyor. ABD enflasyon rakamlarının açıklanması ile altın fiyatları yükselişe geçti. Peki altın bilezik fiyatları ne kadar?  Bugün 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

Altın neden yükselir, neden düşer? İşte altın fiyatlarının etkileyen etkenler!

Altın fiyatları, talep ve arz dengesi, para politikaları, jeopolitik riskler ve enflasyon beklentileri gibi faktörlerin etkisiyle sürekli olarak dalgalanıyor. Yatırımcılar ve piyasa uzmanları, altının değerini belirleyen bu faktörleri yakından takip ediyor. İşte altın fiyatlarındaki dalgalanmaların

Altın fiyatları şaha kalktı! Kapalıçarşı'da gram altın tozu dumana kattı! Bu rakam bir ilk! 11 Mayıs altın fiyatları

Altın fiyatları, dün ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından hızla yükselmeye başladı. Değer artışını yeni güne de taşıya altın fiyatları, şaha kalktı. Kapalıçarşı'da gram altın tozu dumana kattı! Bu rakam bir ilk! 11 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Altında fren patladı! Elinde avucunda 1 gram bile altını olan hemen baksın! 13 Nisan 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları dün açıklanan ABD enflasyon rakamlarından sonra yükselişe geçti. Altın fiyatları bugün milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor.  Elinde avucunda1 gram bile altını olan hemen baksın! 13 Nisan 2023 altın fiyatları.

Gram altında yeni rekor! ABD enflasyon rakamları sonrası altın fiyatları atağa geçti!

Son dakika altın fiyatları yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Bugün merakla beklenen ABD enflasyon rakamları açıklandıktan sonra altın fiyatları atağa geçti ve gram altında yeni rekor göründü.

Altın fiyatlarının 4 saat sonra nasıl olacağı belli oldu! Yastık altında altını olanlar hazır olun!

Altın, ABD enflasyon rakamlarına odaklandı. Enflasyon rakamları öncesinde altın fiyatları güne yükselişle başladı. Peki altın fiyatları ne olacak? 

altın fiyatları enflasyon Haberi

altın fiyatları enflasyon

Türkiye İstatistik Kurumu merakla beklenen mayıs ayı enflasyon rakamlarını resmen açıkladı. Açıklanan resmi rakamlara göre, tüketici fiyatları Mayıs'ta büyük sürprize imza atarak aylık 2,98, yıllık ise 73,50 şeklinde gerçekleşti. Beklentiler aylık bazda yüzde 5 ile yüzde 7 şeklindeydi.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş merakla beklenen enflasyonun açıklanmasından sonra çok önemli açıklamalar yaptı. İşte İslam Memiş'in o açıklamaları...

Yeni güne 987 TL'den başlayan gram altın enflasyonun açıklanmasından sonra 989 liraya yükseldi. Serbest piyasada da 991 TL'ye ulaştı.

Yine açıklanan resmi rakamlara göre, dolar güne16.49 TL'den başlarken enflasyon verilerinin duruyumasından sonra kısmi bir yükseliş gösterdi ve 16,50 TL'yi geçti.

Merakla beklenen rakamların açıklanmasından sonra Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş çok önemli uyarılar yaptı. İşte o açıklamalar...

Haber Global'in...