07 / 07 / 2024

altın fiyatları güncel 24 nisan

altın fiyatları güncel 24 nisan

Altın yatırımcıları ve altın alacak kişiler son dakika fiyatları araştırıyor. Peki gram altın, çeyrek altın bugün kaç lira? Altın fiyatları yükseldi mi? İşte 24 Nisan 2022 altın fiyatları..

Son dakika altın fiyatları! Geri sayım başladı! Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 

Altın fiyatlarının yönünü etkileyecek kritik veri için geri sayım başladı. ABD tarım dışı istihdam verileri bugün saat 15:30'da açıklandı. Peki altın fiyatları güne nasıl başladı? Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 5 Temmuz 2024 altın fiyatları.

Bugün çeyrek altın fiyatı ne kadar? Altın fiyatları düştü! 26 Haziran 2024 canlı altın fiyatları!

Altın fiyatları güne düşüşle başladı. Ons altın bugün 2310 dolar oldu. Çeyrek altın fiyatı ne kadar? Altın alıp satmak isteyenler dikkat. 26 Haziran 2024 canlı altın fiyatları.

Kapalıçarşı çeyrek altın fiyatı kaç lira? Altın almak isteyenler acil baksın! Fiyatlar fırladı! Güncel altın fiyatları

Milyonlarca yatırımcı güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Yatırımcıların en çok satın aldığı çeyrek altın fiyatı ise en sık araştırılanlar arasında geliyor. Peki Kapalıçarşı çeyrek altın fiyatı kaç lira? 21 Haziran 2024 altın fiyatları.

Altın bilezik 22 ayar ne kadar? 5 gram Ajda bilezik kaç TL? Düğünü olanlar dikkat! Altın bilezik fiyatları güncel!

Haftanın son işlem gününde altın fiyatlarının yükselmesi ile gözler altın bilezik fiyatlarına çevrildi. En çok satın alınan 22 ayar altın bilezik fiyatı milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Altın bilezik 22 ayar ne kadar? 5 gram Ajda bilezik kaç TL?

Altın düşmeye devam ediyor! Yatırımcı Kapalıçarşı'ya koşuyor! Çeyrek altın fiyatı ne kadar oldu? Altın fiyatları güncel

Altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününe düşüşle başladı. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Çeyrek altın fiyatı ne kadar? 12 Haziran 2024 altın fiyatları.

Kapalıçarşı altın fiyatları! Gram, çeyrek, Ata lira, Cumhuriyet altını kaç TL? 10 Haziran 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları güne düşüşle başladı. Altının ons fiyatı 2293 dolar olurken, gram altın 2434 dolara geriledi. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Gram, çeyrek, yarım, tam altın kaç lira? 10 Haziran 2024 altın fiyatları.

Harem Altın fiyatları! Altın almak isteyenler dikkat! Tam altın ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç TL? 

Altın alıp satmak isteyen milyonlarca kişi Harem Altın fiyatlarını araştırıyor. Altın fiyatları güne düşüşle başladı. Altın almak isteyenler dikkat, tam altın ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç TL? 3 Haziran 2024 altın fiyatları.

Gram altın 3.200 TL! Elinde altını olanlara büyük şok: Gram altın fiyatı güncel ve çeyrek altın fiyatı bugün!

Son dakika gram, çeyrek altın fiyatları tek tek açıklanırken; 3 bin 200 TL tahmini yatırımcıları şok etti. İşte gram altın fiyatı güncel ve çeyrek altın fiyatı bugün!

Harem altın fiyatları 25 Nisan Perşembe: Altın fiyatları düşüyor! Çeyrek altın ne kadar 2024 bugün?

Altın fiyatları güne düşüşle başladı. Altının onsu 2 bin 322 dolar olurken, gram altın, çeyrek altın fiyatları araştırılıyor. Peki Çeyrek altın ne kadar 2024 bugün? Gram altın kaç lir? 25 Nisan 2024 Harem altın fiyatları...

Altında fren patladı! 14 Nisan çeyrek altın, gram altın kaç TL? Güncel altın fiyatları

Bayram sonrası güncel altın fiyatları merak ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. 14 Nisan çeyrek altın, gram altın kaç TL? Güncel altın fiyatları.

Altın fiyatları düşüyor! 5 Nisan Cuma çeyrek altın ne kadar? Altın alıp satmak isteyenler dikkat!

Son zamanlarda dalgalanmaya başlayan altın fiyatları güne düşüşle başladı. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 5 Nisan 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları.

Gram altın 50 TL düştü! Altın almak isteyenler kuyumculara akın etti! 2 Nisan 2024 altın fiyatları

2 Nisan 2024 altın fiyatları güne düşüşle başladı. Altın almak isteyen yatırımcılar ise kuyumcuların yolunu tuttu. Bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın kaç lira? 2 Nisan 2024 altın fiyatları.

1 Nisan 2024 harem altın fiyatları: Ata lira bugün ne kadar? Gram altın kaç lira? Güncel altın fiyatları 

Seçimin ardından gözler altın fiyatlarına çevrildi. Milyonlarca kişi altın fiyatlarının yükselişe devam edip etmeyeceğini merak ediyor. İşte 1 Nisan 2024 harem altın fiyatları. 

altın fiyatları güncel 24 nisan Haberi

altın fiyatları güncel 24 nisan

Milyonlarca kişi son dakika altın fiyatlarını yakından takip ediyor. Altın almak isteyenler, meraklıları ve yatırımcılar 'Gram altın, çeyrek altın kaç TL?, Altın fiyatları yükseldi mi?' gibi soruların yanıtlarını arıyor. 

Altın fiyatlarında bu hafta inişli çıkışlı bir grafik kaydedildi. Altında yaşanan dalgalanmalarda, Çin'de artan Kovid-19 vakaları, Rusya ve Ukrayna arasındaki sıcak gelişmeler ve Fed'in faiz kararı etkili oldu. 

Peki gram altın, çeyrek altın bugün kaç lira? Altın fiyatları yükseldi mi? İşte 24 Nisan 2022 altın fiyatları..

Cuma günü Fed Başkanı Jerome Powell tarafından, Mayıs toplantısı için verilen 50 baz puan artırımı sinyalinin ardından altın fiyatları geriledi. 

Altının onsu bu haftaya 1.984 dolar seviyesinden başladı, gram altın ise geçtiğimiz pazartesi günü 939,06 TL seviyesindeydi. Çarşamba günü ise 1943 dolar seviyesinde güne...