22 / 05 / 2024

altın fiyatları kaç lira

altın fiyatları kaç lira

Altın fiyatları dalgalı seyretmeye devam ediyor. Milyonlarca yatırımcının gözü kulağı son dakika altın fiyatlarına odaklandı. Peki bugün 1 gram altın kaç lira oldu? Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte 22 Temmuz 2022 altın fiyatları son durum...

22 ayar gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın neden düşüyor? 1 Mayıs altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler 22 ayar gram altın fiyatını araştırıyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs 2024 altın fiyatları kaç lira?

Altın  fiyatları tırmanışa geçti! Yükseliyor! Çeyrek altın ne kadar? Altının gramı kaç lira? Harem altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın son işlem gününde yükselişe geçti. Merkez Bankası faiz kararı sonrası altı gram fiyatında yükseliş görüldü. Peki Çeyrek altın ne kadar? Altının gramı kaç lira? 26 Nisan 2024 harem altın fiyatları!

Altın fiyatları bugün ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Harem altın fiyatları 24 Nisan 2024

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Ons altın fiyatı 2328 dolar oldu. Peki Altın fiyatları bugün ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Harem altın fiyatları 24 Nisan 2024.

Altın neden düşüyor? 23 Nisan 2024 altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? Kapalıçarşı altın fiyatları

Altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Altının onsu 2 bin 308 dolara geriledi. Peki altın fiyatları neden düşüyor? 23 Nisan 2024 altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? Kapalıçarşı altın fiyatları.

Altında fren patladı! 14 Nisan çeyrek altın, gram altın kaç TL? Güncel altın fiyatları

Bayram sonrası güncel altın fiyatları merak ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. 14 Nisan çeyrek altın, gram altın kaç TL? Güncel altın fiyatları.

Bayram öncesi altın bilezik fiyatları fırladı! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL? 8 Nisan altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta değer kaybederken, haftaya yükselişle başladı. Altın bilezik fiyatları ise fırladı.Peki 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL? 8 Nisan altın bilezik fiyatları

Altın yükseliyor! 30 Mart Cumartesi altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, tam altın kaç TL?

Altın fiyatları hafta sonun ilk gününde yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Güne yükselişle başlayan altın fiyatları yatırımcıların odağında. Peki altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? Gram, çeyrek, tam altın kaç TL?

Kuyumcularda altın fiyatları ne kadar? 1 gram altın kaç lira? 29 Mart 2024 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları düşüyor. Geçtiğimiz hafta rekor yükselişlere imza atan altın fiyatları gerilemeye başladı. Peki kuyumcularda altın fiyatları ne kadar? 1 gram altın kaç lira? 29 Mart 2024 canlı altın fiyatları.

Altın alalım mı? Yatırımcılar dikkat! Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 28 Mart 2024 altın fiyatları

28 Mart 2024 altın fiyatları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Son zamanlarda altın fiyatları gerilemeye başladı. Peki altın alalım mı? Altın fiyatları kaç lira? 28 Mart 2024 altın fiyatları.

Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, Atabeşli, gremse altın kaç TL? Bugün altın fiyatları yükseldi mi? 27 Mart altın fiyatları

Altın fiyatları yeni haftaya düşüşle başladı. Altın fiyatları bugün de yatay seyrine devam ediyor. Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, Atabeşli, gremse altın ne kadar? Bugün altın fiyatları yükseldi mi? Güncel altın fiyatları kaç lira? 27 Mart 2024 altın fiyatları.

Altın sağ gösterip sol vurdu! Yatırımcılar ters köşe oldu! Gram altın bugün ne kadar? 22 Mart 2024 Cuma altın fiyatları

22 Mart 2024 Cuma altın fiyatları güne düşüşle başladı. Merkez Bankası kararı öncesi rekor üstüne rekor kıran altın fiyatları bugün düşüşe geçti. Altın fiyatları ne kadar? Bugün altın fiyatları kaç lira? 22 Mart 2024 altın fiyatları.

Elinde gram, çeyrek, tam altını olan hemen baksın! Gram altın fiyatlarında deprem! 16 Mart 2024 altın fiyatları kaç TL?

Altın fiyatları geçen haftayı sert bir yükselişle tamamlarken, bu haftada ise dalgalı hareketler ile fiyatlamalar yaşandı. Peki bugün gram, çeyrek, tam altın fiyatları ne kadar 16 Mart 2024?

ABD'den gelen kritik veriler sonrası gram altın fırladı! Altın yatırımcıları acil baksın! 9 Mart 2024 altın fiyatları

Dün ABD tarım dışı istihdam verilerinin açıklanmasının ardından altın fiyatları resmen fırladı, gram altın rekor tazeledi. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 9 Mart 2024 altın fiyatları kaç lira? 9 Mart 2024 altın fiyatları.

altın fiyatları kaç lira Haberi

altın fiyatları kaç lira

Ons altın ve dolar kuru kaynaklı değişimlerin yaşandığı altın fiyatlarındaki son dakika değişiklikleri milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor.  Altının ons fiyatı dün 700 doların altına düştü ve altın fiyatlarında da gerileme kaydedildi.

Son zamanlarda yatırımcılarının kafasını karıştıran ve yaşadığı düşüşlerle altını olanları tedirgin eden değerli metal, piyasalarda yaşanan gelişmelerden etkileniyor. Geçtiğimiz çarşamba günü belli olan ABD enflasyon rakamlarınından da altın fiyatları etkilendi.

Peki bugün 1 gram altın kaç lira oldu? Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte 22 Temmuz 2022 altın fiyatları son durum...

Altın yatırımcısı ve takı amaçlı alan kişiler haftanın son gününde de güncel altın fiyatlarını merak ediyor. Yeni haftada iç piyasada altında büyük değişimler kaydedilmedi ancak, uluslararası piyasalarda altının onsu dibi gördü...