22 / 08 / 2024

altın fiyatları mart 2022

altın fiyatları mart 2022

ABD’nin önde gelen yatırım bankaları arasında yer alan Goldman Sachs son zamanlarda sık sık gündeme gelen altın fiyatları ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Altın yükseliyor! 30 Mart Cumartesi altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, tam altın kaç TL?

Altın fiyatları hafta sonun ilk gününde yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Güne yükselişle başlayan altın fiyatları yatırımcıların odağında. Peki altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? Gram, çeyrek, tam altın kaç TL?

Kuyumcularda altın fiyatları ne kadar? 1 gram altın kaç lira? 29 Mart 2024 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları düşüyor. Geçtiğimiz hafta rekor yükselişlere imza atan altın fiyatları gerilemeye başladı. Peki kuyumcularda altın fiyatları ne kadar? 1 gram altın kaç lira? 29 Mart 2024 canlı altın fiyatları.

Altın alalım mı? Yatırımcılar dikkat! Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 28 Mart 2024 altın fiyatları

28 Mart 2024 altın fiyatları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Son zamanlarda altın fiyatları gerilemeye başladı. Peki altın alalım mı? Altın fiyatları kaç lira? 28 Mart 2024 altın fiyatları.

Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, Atabeşli, gremse altın kaç TL? Bugün altın fiyatları yükseldi mi? 27 Mart altın fiyatları

Altın fiyatları yeni haftaya düşüşle başladı. Altın fiyatları bugün de yatay seyrine devam ediyor. Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, Atabeşli, gremse altın ne kadar? Bugün altın fiyatları yükseldi mi? Güncel altın fiyatları kaç lira? 27 Mart 2024 altın fiyatları.

Altın yükselecek mi, düşecek mi? Altın alalım mı, satalım mı? 26 Mart 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları

Altın fiyatları yükseliyor. Bugün altın fiyatları güne yukarı yönlü başladı. Peki Altın yükselecek mi, düşecek mi? Altın alalım mı, satalım mı? 26 Mart 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları.

Altında ters dalga! Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar oldu? 25 Mart 2024 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları 25 Mart Pazartesi günün  düşüşe geçti. Ons altın 2.165 dolar olurken vatandaşlar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. 25 Mart 2024 altın fiyatları.

Altının ateşi düştü, gram, çeyrek, tam altın es verdi! İşte son dakika 24 Mart 2024 canlı altın fiyatları!

Altının ateşi düşerken, son dakika altın fiyatları da pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki altın fiyatlarında son durum ne? işte 24 Mart 2024 canlı altın fiyatları...

Altın sağ gösterip sol vurdu! Yatırımcılar ters köşe oldu! Gram altın bugün ne kadar? 22 Mart 2024 Cuma altın fiyatları

22 Mart 2024 Cuma altın fiyatları güne düşüşle başladı. Merkez Bankası kararı öncesi rekor üstüne rekor kıran altın fiyatları bugün düşüşe geçti. Altın fiyatları ne kadar? Bugün altın fiyatları kaç lira? 22 Mart 2024 altın fiyatları.

Altın rekor tazeledi! Yastık altında 1 gram altını bile olanlar yaşadı! 18 Mart 2024 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları 18 Mart 2024  Pazartesi gününde rekor tazeledi. Yastık altında altını olanlar yaşadı. Bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? 18 Mart Pazertesi altın fiyatları.

Altının ateşi yükseldi, 17 Mart 2024 canlı altın fiyatları şaşırttı! İşte son dakika gram, çeyrek ve tam altın fiyatları

17 Mart 2024 canlı altın fiyatları pek çok yatırımcı tarafından merak ediliyor. Peki 17 Mart 2024 altın fiyatları ne kadar oldu? İşte son dakika gram, çeyrek ve tam altın fiyatları...

Elinde gram, çeyrek, tam altını olan hemen baksın! Gram altın fiyatlarında deprem! 16 Mart 2024 altın fiyatları kaç TL?

Altın fiyatları geçen haftayı sert bir yükselişle tamamlarken, bu haftada ise dalgalı hareketler ile fiyatlamalar yaşandı. Peki bugün gram, çeyrek, tam altın fiyatları ne kadar 16 Mart 2024?

ABD'den gelen kritik veriler sonrası gram altın fırladı! Altın yatırımcıları acil baksın! 9 Mart 2024 altın fiyatları

Dün ABD tarım dışı istihdam verilerinin açıklanmasının ardından altın fiyatları resmen fırladı, gram altın rekor tazeledi. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 9 Mart 2024 altın fiyatları kaç lira? 9 Mart 2024 altın fiyatları.

22, 18 ve 14 ayar altın bilezik bugün kaç TL? Altın bilezik fiyatları resmen fırladı! 8 Mart Cuma canlı altın fiyatları!

8 Mart Cuma altın fiyatları fiyatları bugün de yükselmeye devam ediyor. Gram altın 2 bin 392 lira oldu. Altın bilezik fiyatları fırladı. 8 Mart Cuma 22, 18 ve 14 ayar bilezik kaç TL? Güncel altın bilezik fiyatları.

altın fiyatları mart 2022 Haberi

altın fiyatları mart 2022

ABD’nin önde gelen yatırım bankaları arasında yer alan Goldman Sachs, son zamanlarda gündemden düşmeyen altın fiyatları ile ilgili açıklamalar yaptı. Ekonomist'in aktardığına göre, Goldman Sachs yaptığı açıklamada Rusya’ya yönelik yaptırımların kısa vadede emtia fiyatlarında hızlı bir yükselişe sebep olacağını kaydetti.

Goldman Sachs konuyla ilgili olarak yaptığı önemli açıklamalarda Rusya’nın önemli üreticileri arasında yer aldığı petrol, alüminyum, nikel, gaz, paladyum, buğday ve mısır fiyatlarının yükselmesini beklediklerini bildirdi. 

ABD’nin önde gelen yatırım bankaları arasında yer alan Goldman Sachs konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada bir ay vadeli brent ham petrolü için tahminini 95 dolar/varilden 115 dolar/varil seviyerine yükseltti ve yaşanan gerilimin tırmanması, arzın daha uzun zaman aksaması durumunda söz konusu fiyatkarın ciddi bir biçimde yükselmesi riski olduğunu da belirtti.

ABD’nin önde gelen yatırım...