20 / 05 / 2024

Altının onsu 2 bin 500 dolara kadar yükselebilir!

Altının onsu 2 bin 500 dolara kadar yükselebilir!

ABD’nin önde gelen yatırım bankaları arasında yer alan Goldman Sachs son zamanlarda sık sık gündeme gelen altın fiyatları ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...



ABD’nin önde gelen yatırım bankaları arasında yer alan Goldman Sachs, son zamanlarda gündemden düşmeyen altın fiyatları ile ilgili açıklamalar yaptı. Ekonomist'in aktardığına göre, Goldman Sachs yaptığı açıklamada Rusya’ya yönelik yaptırımların kısa vadede emtia fiyatlarında hızlı bir yükselişe sebep olacağını kaydetti.

Goldman Sachs konuyla ilgili olarak yaptığı önemli açıklamalarda Rusya’nın önemli üreticileri arasında yer aldığı petrol, alüminyum, nikel, gaz, paladyum, buğday ve mısır fiyatlarının yükselmesini beklediklerini bildirdi. 

Altının onsu 2 bin 500 dolara kadar yükselebilir!

ABD’nin önde gelen yatırım bankaları arasında yer alan Goldman Sachs konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada bir ay vadeli brent ham petrolü için tahminini 95 dolar/varilden 115 dolar/varil seviyerine yükseltti ve yaşanan gerilimin tırmanması, arzın daha uzun zaman aksaması durumunda söz konusu fiyatkarın ciddi bir biçimde yükselmesi riski olduğunu da belirtti.

ABD’nin önde gelen yatırım bankaları arasında yer alan Goldman Sachs, gündemden düşmeyen ons altın fiyatlarının önümüzdeki aylarda 2 bin 150 dolar seviyelerine kadar çıkabileceğini de bildirdi.

Altında devrim niteliğinde değişiklik! Yeni dönem başlıyor!

Altın almak isteyenler dikkat! 1 Mart 2022 altın fiyatları!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön