05 / 05 / 2024

Altında devrim niteliğinde değişiklik! Yeni dönem başlıyor!

Altında devrim niteliğinde değişiklik! Yeni dönem başlıyor!

Bugün itibarıyla Türkiye'de yastık altına alınan 300 milyar dolar değerindeki 5 bin tonluk altının ekonomiye kazandırılması için Türk Lirası (TL) mevduatına dönüştürülmesine destek uygulaması bugün başlıyor.



5 bin ton altının ekonomiye kazandırılması için getirilen altının Türk Lirası (TL) mevduata dönüşümünün desteklenmesi uygulamasında bugün itibariyle düğmeye basılıyor. Türkiye’deki  yastık altında bulunan 300 milyar dolar değerinde altın, TL mevduata dönüşümün desteklenmesi uygulaması bugün başlıyor.

Altında devrim niteliğinde değişiklik! Yeni dönem başlıyor!

Bu doğrultuda milyonlarca vatandaş, ziynet altın tasarruflarına özel olarak katılım bankaları ve kamu bankalarında doğrudan ‘çeyrek hesabı’ açabilecek. Emlak Katılım Bankası, Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından ilan edilen çeyrek altın hesapları ile ilgili ürünlerini müşterilerine sunmaya başladı. İşte merak edilen ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön