18 / 05 / 2024

Altında devrim niteliğinde değişiklik! Yeni dönem başlıyor!

Altında devrim niteliğinde değişiklik! Yeni dönem başlıyor!

Bugün itibarıyla Türkiye'de yastık altına alınan 300 milyar dolar değerindeki 5 bin tonluk altının ekonomiye kazandırılması için Türk Lirası (TL) mevduatına dönüştürülmesine destek uygulaması bugün başlıyor.



7/24 ALIM-SATIM İŞLEMİ

Arzu eden her iki hesap türündeki birikimlerini Kur Korumalı TL Katılma Hesabı veya Altın Dönüşümlü TL Katılma hesaplarında değerlendirme imkanına sahip olabilecek.

Altında devrim niteliğinde değişiklik! Yeni dönem başlıyor!

Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre; Şubelerde hesap açma işlemlerini tamamlayan müşteriler, hem mobil hem de internet şubesi üzerinden her iki hesap için , istedikleri zaman alım, satım ve transfer yapabilecek, çeyrek hesap ile TL, USD ve Euro olarak üçer aylık altın alıp satabilecek

BDDK'dan bankaların altın hesabına yeni düzenleme!

Bankada parası ve altını olan yüksek kredi kartı limiti alabilecek!

Altını olana kredi faizlerinde indirim! Resmen açıklandı!

Altını olanlar dikkat! Yeni sistem geliyor! 

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön