19 / 05 / 2024

altın gerdanlık fiyatları

altın gerdanlık fiyatları

Atasay'da gerdanlık fiyatları 6 bin 335 TL'den başlıyor. Gerdanlık almak isteyen binlerce kişi gerdanlık fiyatlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Atasay'da gerdanlık fiyatları ne kadar? Gerdanlık fiyatı kaç TL? İşte Atasy Gerdanlık 20 Ekim 2022 fiyat listesi.

Reşat altın fiyatı görenleri şaşırttı! Vatandaş çeyrek altın bulamıyor, yarım altın alıyor! Kuyumcular doldu taştı

Altın fiyatları düşmeye devam ediyor. Yatırımcılar altın fiyatlarının düşmesi ile kuyumculara akın ederken, piyasada çeyrek altın sıkıntısı yaşanmaya başladı. Çeyrek altın bulamayanlar ise tercihlerini yarım altından yana kullanıyor. Bugün çeyrek altın ne kadar? Reşat altın fiyatı bugün kaç lira?

Altın borsasında bugün en fazla işlem yapan kurumlar hangileri! Altın rekor kırdı!

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) yer alan standart altının kilogramı, 2 milyon 417 bin liraya çıkarak rekor üstüne rekor kırmış oldu. 

Altın son 2 ayın zirvesine yakın seyrediyor! Elinde altını olan köşeyi döndü! 4 Mart 2024 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde son iki ayın zirvesine yakın seyrediyor. Bugün altın fiyatları yükselirken, yatırımcılar güncel canlı altın fiyatlarını araştırıyor. Altın fiyatları bugün ne kadar? 4 Mart 2024 altın fiyatları.

Almanya'da ev sahipliği oranı düştü, altın alımları azaldı! Zengin ülkenin fakir halkı Almanlar paraları ne yapıyor?

Almanya'da konut krizi sorunu büyüyor. Konut ve kira fiyatlarının yüksek seviyelere ulaştığı Almanya'daki halkın ev sahipliği azalırken, altın gibi kıymetli varlıkların da alımlarında gerileme oldu. Peki Almanlar paraları ne yapıyor? 

Altın yatırımcılarına müjde! Gram altında yeni rekor! Gram, çeyrek, Cumhuriyet altını kaç TL? 23 Aralık altın fiyatları

Merkez Bankası'nın 250 baz puan beklentiler doğrultusunda faiz artılı ile birlikte  döviz ve altın fiyatları yükselişe geçti. Gram altın rekor kırarken yatırımcıların gözü altın fiyatlarına çevrildi. Peki gram, çeyrek, Cumhuriyet altını kaç TL? 23 Aralık 2023 Cumartesi altın fiyatları.

Çeyrek altın değil, 1 gram altını olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Darphaneden haber var! 30 gününüz kaldı...

Altın yatırımcılarını ilgilendiren son dakika açıklaması Darphaneden geldi. Elinde 1 gramı olanlar dikkat, son 30 gününüz kaldı...

Kuyumcuda görünce şaşırmayın: Altın artık bu şekilde satılacak

Sahte altın satışını önlemek için önemli bir adım atıldı. Darphane Bandrollü Ürün İzleme Sistemleri Dairesi Başkanı Bülent Yılmaz'ın açıklamalarına göre, yeni sistemin uygulanmasıyla sahte altın satışının önüne geçilmesi hedefleniyor. Tüm gram altınlar ambalaj içinde ve sertifikalı olarak sunulacak.

Altın zincirlerini kırdı! Son bir ayın en yüksek seviyesinde! Elinde avucunda, yastık altında altını olanlar koşun!

Gazze'de dün, hastanenin vurulmasıyla bölgesel gerilim ihtimali altın fiyatlarına yansıdı. Altın bugün adeta zincirlerini kırarak son bir ayın en yüksek seviyesine ulaştı. Peki altında yükseliş devam edecek mi?

İslam Memiş son dakika uyardı! Elinde altın ve gümüş bulunduranlara kritik uyarı

Altın fiyatlarında son dakika sürprizi. Altın rekor kırmaya devam ederken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, 2024 yılında beklediği ekonomik süreçleri anlattı. Elinde altın ve gümüş bulunduranlara kritik uyarı geldi. İşte son dakika detayları...

Altın sert çakıldı! Yastık altında altını olanlar kırmızı kodla uyarıldı! 29 Eylül 2023 Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın son işlem gününde sert çakıldı. Ons altın 1865 dolardan işlem görürken gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve diğer tüm altın çeşitleri değer kaybetti. İşte 29 Eylül 2023 Cuma altın fiyatları.

Altında peş peşe Fed etkisi! Altını olanlar beklesin! Fiyatlar iki katına fırlayacak!

Altın ve Para Piyasaları Analisti İslam Memiş'in altın fiyatlarının ikiye katlanacağı öngörüsü, yatırımcılar arasında önemli bir konu haline geldi. Memiş, altında 3 bin 500 TL’nin görüleceğini söyledi. İşte detaylar...

Altın fiyatları tepetaklak oldu! Elinde altın olanlar kırmızı kodla uyarıldı! Acil bakın! Son dakika 

Altın fiyatları haftaya yükselişle başlarken bugün tepetaklak oldu. Dün 1927 dolardan işlem gören ons altın bugün 1921 dolara geriledi. Elinde altın olanlar kırmızı kodla uyarıldı. Bugün gram altın ne kadar oldu? Acil bakın. Son dakika altın fiyatları.

Altında yangın alevlendi! Gram, yarım, çeyrek altın ne kadar? 22 Ağustos 2023 canlı altın fiyatlarına hemen bakın!

Son zamanlarda birçok insan gram altın, çeyrek altın, yarım altın gibi altın türlerinin fiyatlarını yakından izliyor. Peki 22 Ağustos 2023 Salı gram, yarım, çeyrek altın ne kadar, kaç TL? İşte 22 Ağustos 2023 güncel altın fiyatları!

altın gerdanlık fiyatları Haberi

altın gerdanlık fiyatları

Altın gerdanlık fiyat ve modelleri gün içinde binlerce kişi tarafından merak edilip araştırılıyor.  Gerdanlıklar, kadınların severek taktığı mücevherler arasında yer alıyor. Altın gerdanlık yıllar geçse de değerini kaybetmiyor ve en değerli hediye arasında yıllar boyunca en n yerini alıyor.

Eskiden gerdanlık takıldığı zaman sadece gece kıyafetlerine uyum sağlandığı düşünülüyor iken günümüzde gerdanlık sade çeşitleri sayesinde gündüz kıyafetlerin de gözdesi haline geldi.

Peki Atasay'da gerdanlık fiyatları ne kadar? Gerdanlık fiyatı kaç TL? İşte Atasy Gerdanlık 20 Ekim 2022 fiyat listesi.

ATASAY GERDANLIK 20 EKİM 2022 FİYAT LİSTESİ

Beyaz Altın Kolye
14 Ayar | 4,28 Gr. Beyaz Altın
FİYATI: 6,335 TL


Sarı-Beyaz Altın Gerdanlık
14 Ayar | 7,7 Gr. Sarı-Beyaz Altın
FİYATI: 10,230 TL

Beyaz Altın Kolye
14 Ayar | 7,9 Gr. Beyaz Altın
FİYATI:...