07 / 07 / 2024

altın kaç para

altın kaç para

Gram altın fiyatlarında yaşanan hareketlilik yatırımcılarını üzdü. Gram altın 979 lira seviyelerine kadar düşerek, panik satışlarını tetikledi. Uzmanlar altınla ilgili düşüşün devam edeceği yönünde tahminlerde bulunuyor.

Çeyrek altın fiyatı kaç lira? Ata altın ne kadar? Gremse altın kaç TL? 4 Temmuz 2024 canlı altın fiyatları!

Son zamanlarda düşüşe geçen altın fiyatlarında ivme yukarı yönlü oldu. Altın fiyatları bugün yükselişe geçti. Çeyrek altın fiyatı kaç lira? Ata altın ne kadar? Gremse altın kaç TL? 4 Temmuz 2024 altın fiyatları!

Kapalıçarşı altın fiyatları canlı! Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata altın kaç lira? 2 Temmuz 2024 altın fiyatları

Altın fiyatlarında düşüş haftanın ikinci işlem gününde de devam ediyor. Yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Peki Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata altın kaç lira? 2 Temmuz 2024 altın fiyatları.

Elinde 1 gram bile altını olanlara şok: Kazançlar silindi! Bugün gram altın, çeyrek altın kaç TL oldu?

Altın fiyatları için göstergeler resmen kırmızı oldu. Peki bugün gram altın, çeyrek altın kaç TL oldu? Son dakika altın fiyatları 23 Haziran!

Harem altın fiyatları 11 Haziran 2024: Tam altın ne kadar canlı? Yarım altın fiyatı kaç lira? Gram altın kaç TL?

Altın fiyatları FED faiz kararına odakladın. Dün güne yükselişle başlayan altın fiyatları bugün tekrar geriledi. Peki Harem altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın kaç lira? Tam altın ne kadar canlı? Yarım altın fiyatı kaç lira? 11 Haziran 2024 altın fiyatları.

Kapalıçarşı altın fiyatları! Gram, çeyrek, Ata lira, Cumhuriyet altını kaç TL? 10 Haziran 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları güne düşüşle başladı. Altının ons fiyatı 2293 dolar olurken, gram altın 2434 dolara geriledi. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Gram, çeyrek, yarım, tam altın kaç lira? 10 Haziran 2024 altın fiyatları.

Harem Altın fiyatları! Altın almak isteyenler dikkat! Tam altın ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç TL? 

Altın alıp satmak isteyen milyonlarca kişi Harem Altın fiyatlarını araştırıyor. Altın fiyatları güne düşüşle başladı. Altın almak isteyenler dikkat, tam altın ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç TL? 3 Haziran 2024 altın fiyatları.

Altın fiyatlarında ay sonu depremi! Kapalıçarşı altın fiyatları 31 Mayıs 2024! 1 gram altın kaç TL?

Altın fiyatları, mayıs ayının son işlem gününü yatay bir seyirle açtı. Peki son dakika altın fiyatları ne kadar oldu? 1 gram altın kaç TL? İşte 31 Mayıs 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları canlı...

Gram altın kaç lira? Altın fiyatları yeni haftayı tırmanışla açtı: Bugün altın fiyatları ne kadar 27 Mayıs 2024?

Ons altında esen yükseliş rüzgarı, gram altını da etkiledi. Altın fiyatları yeni haftayı tırmanışla açtı. Peki son dakika anlık altın fiyatı ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, tam altın kaç TL oldu? İşte bugünkü çeyrek altın fiyatı ve altın fiyatları grafik...

Çeyrek altın kaç TL? Gremse altın kaç para? Yatırımcılar Hamit altın alıyor! Hamit altın kaç TL? Kuyumcu altın fiyatları

Altın fiyatlarının düşmesiyle yatırımcılar altına yönelmeye başladı. Bu kapsamda çeyrek, gremse altın yanından hamit altını da tercih ediyor. Yatırımcıların büyük ilgi duyduğu hamit altın ise kuyumcularda zır bulunan altınlardan biri. Peki Hamit altın kaç lira? Çeyrek altın kaç TL? 

Altın fiyatları canlı: Cumhuriyet altını kaç TL? Gremse altın kaç para? Çeyrek altın ne kadar? Kuyumcu altın fiyatları

Altın fiyatlarında düşüş devam ediyor. Altının ons fiyatı 2415 dolara gerilerken, gram altın fiyatı bugün 2525 lira oldu. Cumhuriyet altını kaç TL? Gremse altın kaç para? Çeyrek altın ne kadar? 22 Mayıs kuyumcu altın fiyatları.

İstanbul Kapalıçarşı altın fiyatları! Beşli gremse ne kadar? Tam altın kaç lira? 20 Mayıs 2024 altın fiyatları

İstanbul Kapalıçarşı altın fiyatları milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Altın yatırımcıları güncel altın fiyatlarını takip ediyor. Beşli gremse ne kadar? Tam altın kaç lira? 20 Mayıs 2024 altın fiyatları...

Kuyumcu altın fiyatları canlı! Ata altın kaç TL? Külçe altın ne kadar oldu? 17 Mayıs 2024 altın fiyatları

17 Mayıs 2024 altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Ata altın kaç TL? Külçe altın ne kadar oldu? 17 Mayıs altın fiyatları.

Kapalıçarşı anlık altın fiyatları: Gram, çeyrek, Ata, gremse altın kaç TL? 14 Mayıs 2024 altın fiyatları

Kapalıçarşı anlık altın fiyatları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Peki bugün Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, Ata, gremse altın kaç TL? 14 Mayıs 2024 altın fiyatları.

altın kaç para Haberi

altın kaç para

Altın fiyatlarındaki oynaklık sonrasında yatırımcılar Amerika Birleşik Devletleri (ABD) istihdam verisine odaklandı. Son günlerde sert düşüşler yaşayan altın hakkında yatırımcılardan ve uzmanlardan kararmalar tahminler geldi.

Spot altın, doların Perşembe günü rekor seviyeye yükselmesi ve tahvil getirilerinin artışını sürdürerek faiz getirmeyen değerli metalin cazibesini azalttı. Altın, son altı haftanın en düşük seviyesine yakın işlem gördü. ABD tarım dışı istihdam verisinin beklentilerin üstünde gelmesi uzmanları da şaşırttı.

75 BAZ PUANLIK FAİZ ARTIŞI BEKLENİYOR 

Atlanta Fed Başkanı Raphale Bostic yaptığı açıklamada enflasyonu aşağı çekme çalışmalarının devam ettiğini ve mevcut çalışmaların yüzde 2 hedefinden çok uzak olduğunu belirtti. Piyasa, 20-21 Eylül’de yapılacak toplantıda Fed’in baskıları kontrol altına almak için 75 baz puanlık faiz artışı yapmasını tahmin ediyor.

Yükselen tahvil getirilerinin dolar işlemlerini canlandırması altını bir kum...