07 / 07 / 2024

altın kemer kültür merkezi ne zaman tamamlanacak

altın kemer kültür merkezi ne zaman tamamlanacak

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, alt yapısı, üst yapısı ve sahilleriyle hızla yaz aylarına hazırlanan Karamürsel’de incelemelerde bulundu.

Sincan Kültür ve Kongre Merkezi'nin yüzde 30'u tamamlandı!

Sincan Belediyesi tarafından temeli Temmuz 2019'da atılan Ankara'nın en büyük Kültür ve Kongre Merkezi'nin yüzde 30'u tamamlandı. Sanatın ve kültürün merkezi olması planlanan kültür merkezinin kaba inşaatı tamamlandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, imar planlarıyla ilgili yönetmelik çıkarabilecek!

TBMM Genel Kurulunda, Ekonomiye ilişkin ‘torba teklifi’nin 20 maddeden oluşan birinci bölümü kabul edildi. Kültür ve turizm koruma ve gelişim bölgeleriyle ilgili imar planlarının projelendirmelerine Kültür ve Turizm Bakanlığı yönetmelik çıkarabilecek…

Altındağ Hüseyin Gazi Kültür Merkezi açılışa hazır!

İlçedeki çalışmalarına son sürat devam eden Altındağ Belediyesi, Hüseyin Gazi Kültür Merkezi'nin inşaatını tamamladı.

Tokat Niksar Kültür 4. Etap Alt Gelir Grubu kura sonuçları!

Emeklilere özel satışa sunulan okat Niksar Kültür 4. Etap Alt Gelir Grubu Konutları'nda kura bugün çekiliyor..

Altındağ Şair Baki Kültür Merkezi açılış için gün sayıyor!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki Ali Ersoy Mahallesi’nde hayata geçirilen ve inşaatı tamamlanan kültür merkezine “Şair Baki’ isminin verileceğini açıkladı.

Bingöl Kültür'de dönüşüm için boşaltılan evlerde hırsızlık arttı!

Bingöl Kültür Mahallesi'nde 'Kentsel Dönüşüm Projesi' kapsamına alınan Babüroğlu Caddesinde neredeyse her gün bir hırsızlık vakası yaşanıyor.

Ankara Altındağ'a yeni kültür merkezi!

Ali Ersoy Mahallesi’nde bulunan, eskiyen ve sürekli tadilat isteyen 29 Ekim Kültür Merkezi’ni yıkan Altındağ Belediyesi, yepyeni ve modern kültür merkezinin inşaatını tamamladı.

Arnavutköy'ün yeni kültür merkezi tamamlanıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Süha Uygur, Arnavutköy Belediyesi tarafından inşa edilen yeni kültür merkezini gezdi.

Bell House, İngiliz kültürünü yansıtan detaylarıyla dikkat çekiyor!

İç Mimar Yasemin Arpaç ve İç Mimar Sabahattin Emir liderliğindeki Ofist tarafından yorumlanan İstanbul Gümüşsuyu’ndaki Bell House, İngiliz evsahibinin yaşam tarzını ve kültürünü yansıtan detaylarıyla dikkat çekiyor.

Ankara Gültepe Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi açılıyor!

Bu zamana kadar çeşitli mahallelerde 24 Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi’ni hizmete açan Altındağ Belediyesi, 1 Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi’ni daha Altındağ’a armağan ediyor.

Yıldırım kentsel dönüşümünde öncelik mahalle kültürü!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Hacivat Mahallesi'nde sahur programına katıldı.Programda konuşan Başkan Edebali kentsel dönüşüm çalışmalarında öncelikli kıstaslarının mahalle kültürünü yaşatmak olduğunu vurguladı.

İskenderun Bekbele'ye kültür merkezi müjdesi!

İskenderun Belediyesi tarafından Bekbele mahallesine Kültür merkezi ve Taziye Evi açılacak. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, eski Bekbele Belediye binasının yerine kültür ve taziye evi açılacağını belirtti.

Altındağ Afrika Kültür Evi açıldı!

25 Mayıs Dünya Afrika Günü’nde, Afrika El Sanatları Pazarı ve Kültür Evi, Cumhurbaşkanımız Sayın R. Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan tarafından Hamamarkası’nda açıldı.

altın kemer kültür merkezi ne zaman tamamlanacak Haberi

altın kemer kültür merkezi ne zaman tamamlanacak

İbrahim  Karaosmanoğlu, yapımı tamamlanma aşamasına gelen Altınkemer Kültür Merkezi’ni de inceledi. Başkan Karaosmanoğlu, kültür merkezinin Mavi Bayraklı plaja sahip Karamürsel’de yeni bir cazibe merkezi oluşturacağını söyledi.


ALTINKEMER KÜLTÜR MERKEZİ

Bu yaz Karamürsel’in cazibe merkezi haline gelmesi beklenen Altınkemer Kültür Merkezi’nde sona gelindi. Merkezin iç teşrifatı tamamlanırken, dışında ise otopark alanında çalışmalar devam ediyor. Karamürsel’de incelemelerde bulunan Başkan Karaosmanoğlu, çalışmalarla ilgili Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Yazıcı ve Fen İşleri Daire Başkanı Mustafa Altay’dan bilgi aldı. İncelemeler sırasında AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Ahmet Türkel de hazır bulundu.


BAŞKAN İNCELEME YAPTI

Karamürsel’in Mavi Bayraklı Altınkemer sahilinin hemen yanında inşa edilen kültür merkezi, sıra dışı mimarisiyle de dikkat çekiyor. Altınkemer Kültür Merkezi, Karamürsel’de sosyal ve kültürel programlara ev sahipliği yapacak. Hizmete girmesiyle birlikte Karamürsel ve çevre halkının...