11 / 05 / 2024

Arnavutköy'ün yeni kültür merkezi tamamlanıyor!

Arnavutköy'ün yeni kültür merkezi tamamlanıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Süha Uygur, Arnavutköy Belediyesi tarafından inşa edilen yeni kültür merkezini gezdi.




Arnavutköy Belediyesi tarafından geçtiğimiz senelerde temeli atılan Yönetim ve Yaşam Merkezi’nin için de yer alan kültür merkezi, bitme aşamasına geldi. Kültür ve sanat etkinliklerinin yapılacağı devasa merkez, içerisinde birçok salonu da barındırıyor. Kültür Merkezi içerisinde yer alan tiyatro salonu ise bunlar arasında yer alıyor. 2 katlı inşa edilen tiyatro salonu, 650 tiyatro severi aynı anda ağırlayabilecek. Ulusal ve uluslararası kültür festivallerine ev sahipliği yapabilecek merkezin akustik düzenlenmesi de standartlara uygun yapıldı.


Süha Uygur: “İlçe Belediyeleri Arasında En Kapsamlı Olanı”


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Süha Uygur, Arnavutköy Belediyesi tarafından inşa edilen tiyatro salonunu gezdi. Süha Uygur’a Arnavutköy Belediye Başkan Yardımcısı Turgut Baran ve Kültür Müdürü Mithat Yolcu’nun eşlik etti. Süha Uygur tiyatro salonunun yanı sıra kompleksin içerisinde yer alan fitness salonu, yarı olimpik havuzları, çok amaçlı salon, sergi salonu ve nikah salonunu da gezdi.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Süha Uygur ilçe belediyeleri arasında tam kapsamlı böyle bir kültür merkezinin ender bulunduğunu belirtti. Uygur, kompleksin açılışında kendisinin de yer alacağını ve açılışta İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’ndan da bir oyunun sergileneceğinin sözünü verdiğini söyledi.  Ayrıca Uygur, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları olarak Arnavutköy Belediyesi ile ortak çalışacaklarını ifade etti.


 



Arnavutköy Belediyesi



Geri Dön