03 / 05 / 2024

altın ne kadar 7 temmuz 2022

altın ne kadar 7 temmuz 2022

Yatırımcılar altın fiyatlarındaki son durumu merak ediyor ve araştırıyor. Peki altın fiyatlarında son durum ne? Altın yükseliyor mu? İşte 7 Temmuz 2022 altın fiyatları...

Altın  fiyatları tırmanışa geçti! Yükseliyor! Çeyrek altın ne kadar? Altının gramı kaç lira? Harem altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın son işlem gününde yükselişe geçti. Merkez Bankası faiz kararı sonrası altı gram fiyatında yükseliş görüldü. Peki Çeyrek altın ne kadar? Altının gramı kaç lira? 26 Nisan 2024 harem altın fiyatları!

Harem altın fiyatları 25 Nisan Perşembe: Altın fiyatları düşüyor! Çeyrek altın ne kadar 2024 bugün?

Altın fiyatları güne düşüşle başladı. Altının onsu 2 bin 322 dolar olurken, gram altın, çeyrek altın fiyatları araştırılıyor. Peki Çeyrek altın ne kadar 2024 bugün? Gram altın kaç lir? 25 Nisan 2024 Harem altın fiyatları...

Güvenli liman altına talep artıyor! Altın fırladı! Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar oldu 19 Nisan 2024?

Yatırımcıların 'güvenli liman' olarak gördüğü altına talep her geçen gün artıyor.  Altın fiyatları her geçen gün yükselirken, yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar oldu 19 Nisan 2024?

Çeyrek altın ne kadar 2024 bugün son dakika? İstanbul Kapalıçarşı altın fiyatları bugün kaç lira?

İstanbul Kapalıçarşı altın fiyatları bugün ne kadar olduğu merak ediliyor. Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Çeyrek altın ne kadar 2024 bugün son dakika? 18 Nisan Perşembe son dakika altın fiyatları.

Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar?  Altın alıp satmak isteyenler dikkat! 13 Nisan 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları altın alıp satmak isteyenler tarafından  merakla takip ediliyor.  Ons altın bugün 2344 dolardan işlem görüyor. Peki Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar?  Altın alıp satmak isteyenler dikkat! 13 Nisan 2024 altın fiyatları.

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek ve tam altın ne kadar? Altın bugün yükseldi mi? Son dakika altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikici işlem gününde tekrar yükselmeye devam ediyor.  Ons altın ve dövizdeki değişimlerden etkilenen altın fiyatlarında ibreler yukarı yönlü. Gram, çeyrek ve tam altın ne kadar? Son dakika altın fiyatları.

Altın fiyatları yatay seyrediyor! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ve gremse altın ne kadar oldu?

26 Şubat 2024 altın fiyatları güne yatay başladı. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ne kadar? 26 Şubat 2024 altın fiyatları.

Altın yükseliyor! Bugün 1 gram altın ne kadar oldu? 14 Ocak 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından yukarı yönlü hareketliliğine devam etti. Hafta sonunun ilk gününe de yükselişle başlayan altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Peki bugün 1 gram altın ne kadar oldu?

6 Ocak Cumartesi canlı altın fiyatları: Bugün gram, çeyrek, yarım altın, tam altın ne kadar? 

6 Ocak 2024 altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Altın fiyatları dün açıklanan ABD istihdam verileri sonrası bir miktar düşüşe geçti. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım altın, tam altın ne kadar? 

Altın fırladı! Gram, çeyrek, yarım  ve tam, Ata altın ne kadar? 2 Ocak 2024 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları 2024 yılının ilk işlem gününe yükselişle başladı. Yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Peki gram altın, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar oldu? 2 Ocak 2024 canlı altın fiyatları.

Altın rekora doymuyor! Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata altın ne kadar oldu? 29 Aralık 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları, rekordan rekora koşuyor. Haftanın son işlem gününde de yukarı yönlü hareket eden altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor.  Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata altın ne kadar oldu? 29 Aralık 2023 altın fiyatları.

Altında dalgalı seyir devam ediyor! Çeyrek altın ne kadar oldu? 19 Aralık 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları dün güne yükselişle başlarken, bugün düşüşe geçti. Altında dalgalı seyir devam ederken yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Peki gram altın, çeyrek altın ne kadar? 19 Aralık 2023 canlı altın fiyatları.

Altın çakıldı! Çeyrek altın ne kadar oldu? Bugün altın fiyatları kaç lira? 12 Aralık Salı altın fiyatları

Geçen hafta rekor kıran altın fiyatları bu resmen çakıldı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın kaç lira? Çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 12 Arak 2023 altın fiyatları.

altın ne kadar 7 temmuz 2022 Haberi

altın ne kadar 7 temmuz 2022

Altın fiyatlarındaki son durum yatırımcılar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor.  Özellikle Rusya Ukrayna savaşı sonrasında altın rekor seviyelere ulaşırken BDDK kararı sonrasında döviz kurunda yaşanan düşüş altın fiyatlarını da etkilemişti.

Peki altın fiyatlarında son durum ne? Altın yükseliyor mu? İşte 7 Temmuz 2022 altın fiyatları...

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan altındaki son durum merak ediliyor ve araştırılıyor. Elinde altını olan ya da altın almak isteyen altın fiyatları ne kadar, altın düşüyor mu, altın yükselecek mi gibi soruların yanıtlarını araştırıyor. 

Açıklanan resmi rakamlara göre, gram altının satış fiyatı 989,68 liradan 992 lira 83 kuruşa çıkarken, çeyrek altının ise satış fiyatı 1616 liradan 1622 liraya çıktı. 

GRAM ALTIN FİYATLARI
Alış fiyatı: 973,69 lira
Satış fiyatı: 992,83 lira

ÇEYREK ALTIN 7 TEMMUZ 2022
Yeni...