25 / 07 / 2024

altın neden düştü

altın neden düştü

Gram altın geçtiğimiz hafta 1039 TL seviyesini aşarken ons altının da etkisi ile rekor seviyelere yükseldi. Bu hafta ise altın fiyatları sert düştü.  Altın için tehlike çanları çalmaya başladı.

Rüzgar ters esti altın fiyatları dibi gördü! İşte sert düşüşün sebebi...

Altın fiyatlarındaki dalgalı hareketlilik son gaz devam ederken yatırımcılar telaşla altının neden düştüğünü araştırıyor. Peki altın fiyatlarının düşme sebebi ne? Altın yükselecek mi? Gram altın ne kadar? İşte detaylar...

Altın yatırımcısına büyük darbe! Gram altın 7 haftanın dibinde!

Altın çakılmaya devam ederken yatırımcılar altın fiyatlarının yükselip yükselmeyeceğini merakla takip ediyor. Peki altın fiyatları neden düşüyor? Gram altın ne kadar? İşte detaylar...

Altında sert düşüşün sır perdesi aralandı! Fırsatı değerlendiren kazanacak!

Altın fiyatları son günlerin en düşük sevilerinde geziniyor. 1000 TL'nin de üzerine çıkan gram altın şu saatlerde 975 TL civarına kadar düştü. Peki altındaki bu sert düşüşün sebebi ne? Altın neden düşüyor? İşte uzmanından yatırımcılara dikkat çeken tavsiye...

Altın fiyatları neden düşüyor? 

Altın fiyatları bu hafta oldukça hareketli geçti. Son haftalarda yükselişe geçen altın fiyatları bu hafta düşüşe geçti. Peki altın fiyatları neden düşüyor? İşte cevabı...

Konut satışları neden düştü? 

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan rakamlara göre Türkiye genelinde konut satışları Haziran ayında bir önceki senenin aynı ayına göre yüzde 5,2 azaldı. Peki konut satışları neden düştü? 

Gram ve çeyreği olanlar aman dikkat! Hayal kırıklığı yaratan altın neden yükselmiyor, elinde altın olan ne yapmalı?

Açıklanan rakamlara göre üç ayda yalnızca yüzde 3,8 prim yapabilen altın neden yükselmiyor? Elinde altın olanlar ne yapmalı? 

Bugün çeyrek altın fiyatı ne kadar? Altın fiyatları düştü! 26 Haziran 2024 canlı altın fiyatları!

Altın fiyatları güne düşüşle başladı. Ons altın bugün 2310 dolar oldu. Çeyrek altın fiyatı ne kadar? Altın alıp satmak isteyenler dikkat. 26 Haziran 2024 canlı altın fiyatları.

Altın zincirlerini kırdı! Rekora koşuyor! Altın neden yükseliyor?

Gram altın da yükseliş devam ediyor. Gün içinde 2503 liraya kadar yükselen gram altın rekora bir adım daha yaklaştı. Peki altın neden yükseliyor?

Ons altın 2 bin 319 dolar oldu! Altın fiyatları düşüyor! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın bugün kaç TL?

Altının ons fiyatı bugün  yüzde 0,16 düşüşle 2 bin 319 dolar oldu. Altın alıp satmak isteyenler Kapalıçarşı'daki altın fiyatlarını araştırıyor. Altın fiyatları bugün ne kadar oldu?  Gram altın, çeyrek altın, tam altın kaç TL? 17 Haziran 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları.

Altın neden düştü? 8 Haziran Cumartesi altın fiyatları ne kadar oldu? Kapalıçarşı anlık altın fiyatları

Altın fiyatlarındaki düşüş devam ediyor. Gram altın 2437 liraya kadar gerilerken yatırımcılar altın fiyatlarının neden düşüşe geçtiğini merak ediyor. Peki altın neden düştü? 8 Haziran 2024 altın fiyatları...

Madem sıcak para geliyor, borsa neden düşüyor?

Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi 10 bin puanın üzerine çıksa da birçok hisse hala 7200 seviyelerinde işlem görüyor. Ekonomi gündeminde yurt dışından sıcak para girişinin arttığı konuşulurken Ekonomist Barış Soydan, bu paranın hangi yatırım araçlarına gittiğini ve borsanın neden düştüğünü sordu.

22 ayar gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın neden düşüyor? 1 Mayıs altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler 22 ayar gram altın fiyatını araştırıyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs 2024 altın fiyatları kaç lira?

Altın neden düşüyor? Altın almak isteyen kuyumculara akın etti! 30 Nisan 2024 canlı altın fiyatları 

Altın fiyatları düşmeye devam ediyor. İki hafta öncesine kadar rekor üstüne rekor kıran altın, sert düşüş yaşadı. Ons altın 2321 dolara kadar geriledi. Peki altın neden düşüyor? Altın almak isteyenler kuyumculara akın etti. Bugün altın fiyatları ne kadar? 30 Nisan 2024 altın fiyatları...

Altın fiyatları düşüyor! Altın yatırımcıları dikkat! Çeyrek altın fiyatı ne kadar oldu? 27 Nisan Harem altın fiyatları!

Altın fiyatları düşmeye başladı. Haftaya yükse seviyelerle başlayan altın, hafta sonuna doğrı düşmeye başladı. Gram altın fiyatı 2 bin 538 liraya geriledi. Peki 27 Nisan Cumartesi altın fiyatları ne kadar? İşte harem altın fiyatları...

Harem altın fiyatları 25 Nisan Perşembe: Altın fiyatları düşüyor! Çeyrek altın ne kadar 2024 bugün?

Altın fiyatları güne düşüşle başladı. Altının onsu 2 bin 322 dolar olurken, gram altın, çeyrek altın fiyatları araştırılıyor. Peki Çeyrek altın ne kadar 2024 bugün? Gram altın kaç lir? 25 Nisan 2024 Harem altın fiyatları...

Altın neden düşüyor? 23 Nisan 2024 altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? Kapalıçarşı altın fiyatları

Altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Altının onsu 2 bin 308 dolara geriledi. Peki altın fiyatları neden düşüyor? 23 Nisan 2024 altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? Kapalıçarşı altın fiyatları.

Altın fiyatları düşüyor! 5 Nisan Cuma çeyrek altın ne kadar? Altın alıp satmak isteyenler dikkat!

Son zamanlarda dalgalanmaya başlayan altın fiyatları güne düşüşle başladı. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 5 Nisan 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları.

altın neden düştü Haberi

altın neden düştü

Kapalıçarşı'da gram altın bugün 994 TL seviyesinde güne başladı. Gram altında son bir hafta içinde yaşanan büyük değer kaybı yatırımcıları şaşırtmaya devam ediyor. Öte yandan uzman isim, altın için kırmızı çigiyi geçtiğini söyleyerek gelecek rakamı açıkladı.
 

ALTIN KIRMIZI ÇİZGİYİ GEÇTİ

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Altın fiyatları cuma günü ABD tarım dışı istihdam verilerinin açıklanmasından sonra sert düşüşe geçerken haftaya dip rakamlarla başladı.

Gram altın bir gün içinde 34 TL birden değer kaybederken ons altın  1680 dolar olan kırmızı çizgi sınırını geçti. Uzmanlar kırmızı çizgiyi geçen ons altın için gelececek seviyeyi açıkladı. Altın için tehlike çanları çalıyor. İşte altının göreceği o seviyeyi  uzmanlar açıkladı.


ALTININ GÖRECEĞİ O RAKAM BELLİ OLDU...

Uzmanlar 1680 doların kırmızı çizgi olduğunu, bu sınırın...