02 / 05 / 2024

altın neden düştü

altın neden düştü

Gram altın geçtiğimiz hafta 1039 TL seviyesini aşarken ons altının da etkisi ile rekor seviyelere yükseldi. Bu hafta ise altın fiyatları sert düştü.  Altın için tehlike çanları çalmaya başladı.

Rüzgar ters esti altın fiyatları dibi gördü! İşte sert düşüşün sebebi...

Altın fiyatlarındaki dalgalı hareketlilik son gaz devam ederken yatırımcılar telaşla altının neden düştüğünü araştırıyor. Peki altın fiyatlarının düşme sebebi ne? Altın yükselecek mi? Gram altın ne kadar? İşte detaylar...

Altın yatırımcısına büyük darbe! Gram altın 7 haftanın dibinde!

Altın çakılmaya devam ederken yatırımcılar altın fiyatlarının yükselip yükselmeyeceğini merakla takip ediyor. Peki altın fiyatları neden düşüyor? Gram altın ne kadar? İşte detaylar...

Altında sert düşüşün sır perdesi aralandı! Fırsatı değerlendiren kazanacak!

Altın fiyatları son günlerin en düşük sevilerinde geziniyor. 1000 TL'nin de üzerine çıkan gram altın şu saatlerde 975 TL civarına kadar düştü. Peki altındaki bu sert düşüşün sebebi ne? Altın neden düşüyor? İşte uzmanından yatırımcılara dikkat çeken tavsiye...

Altın fiyatları neden düşüyor? 

Altın fiyatları bu hafta oldukça hareketli geçti. Son haftalarda yükselişe geçen altın fiyatları bu hafta düşüşe geçti. Peki altın fiyatları neden düşüyor? İşte cevabı...

Yabancılara konut satışı neden düştü? 

Yabancılara konut satışı 2023'te önceki seneye göre yarı yarıya düşüş gösterdi. Peki yabancıya konut satışları neden düştü? 

Kredi kartından altın ve döviz alanlar dikkat! Kartınız her an kapanabilir

Enflasyonla mücadele kapsamında atılan sıkılaştırma adımlarına bir yenisi eklendi. Ekonomist Tunç Şatıroğlu X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kredi kartından altın ve döviz alanların kartlarının her an kapanabileceğini bildirdi.

Son dakika! Altın fiyatları düşüyor! Gram altın bugün 2 bin 56 TL oldu! 

Son dakika altın fiyatları yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Haftanın dördüncü işlem gününde de altın fiyatları düşmeye devam ediyor. Gram altın bugün 2 bin 56 TL oldu. 18 Ocak 2024 altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları düştü! 8 Ocak 2024 altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın bugün kaç lira oldu?

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı. Ons altın yüzde 0,89 düşüşle 2027 dolardan güne başladı. Peki çeyrek altın bugün kaç lira oldu? 8 Ocak 2024 altın fiyatları.

Migros'tan 'Cep telefonlarında müthiş kasım fırsatları' kampanyası! 21 adet ürünün fiyatı düştü!

Migros cep telefonlarına kampanya başlattı. Kampanya kapsamında 21 adet ürünün fiyatı düştü. İşte Migros indirimli cep telefonu fiyat listesi...

Dünya Altın Konseyi'nden Türkiye açıklaması: Altına talep 10 yılın rekorunu kırdı!

Dünya Altın Konseyi tarafından yayımlanan üçüncü çeyreğe ilişkin verilere göre Türkiye'de altına olan talep son 10 yılın rekorunu kırdı.

Altında Fed etkisi! Altın fiyatları düştü! Çeyrek altın, Cumhuriyet altını, Ata altın ne kadar? Canlı altın fiyatları

Piyasalar merakla Fed faiz kararını bekliyor. Fed'in faiz kararı piyasalar üzerinde etkili olması beklenirken altın fiyatları bugün düşüşe geçti.  Çeyrek altın, Cumhuriyet altını, Ata altın ne kadar? 31 Ekim Salı altın fiyatları.

Dibe vuran altın için sır perdesi aralanıyor! İslam Memiş düşüş sonrası gelecek yeni fiyatları açıkladı!

Altın fiyatlarında yükseliş beklenirken sürpriz düşüş piyasalarda bomba etkisi yarattı. Yatırımcılar hem altının neden düştüğünü araştırırken, hem de yükselip yükselemeyeceğini merak ediyor. İslam Memiş altında düşüş sonrası gelecek yeni fiyatları peş peşe açıkladı...

Elimizdeki altınları bozduralım mı bekletelim mi? Altın uzmanı Şirin Sarı'dan net yanıt geldi!

Altın fiyatlarının yönü merak ediliyor. Yatırımcılar altın fiyatları düşer mi, yükselir mi? sorusunun yanıtını merak ediyor. Altın uzmanı Şirin Sarı altının yönünü açıkladı. 

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Yatırımcılar çabuk baksın! 8 Eylül 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Altın fiyatlarında rüzgar bugün tersine dönerken, güncel gram, çeyrek, yarım altın fiyatları araştırılıyor. Haftanın son işlem günü altın fiyatları ne kadar? Bugün altın fiyatları kaç lira? 8 Eylül 2023 canlı altın fiyatları.

Altın almayı düşünenler hemen bu haberi okusun. Sonra başınız çok ağrıyacak

Altın almayı düşünen vatandaşlarla ilgili flaş açıklamalarda bulunuldu. Altın almayı düşünen vatandaşları bu konu çok ilgilendiriyor.

Altın fiyatlarında ters dalga! Gram altın, çeyrek altın düşüyor! 1 Eylül 2023 Cuma canlı altın fiyatları

Altın fiyatları dün güne yükselişle başlarken bugün tekrar yönünü aşağı çevirdi. Ons altın 1939 kritik seviyesine kadar geriledi. Bu kapsamda yatırımcılar ise güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira oldu? 1 Eylül 2023 cuma canlı altın fiyatları.

Altın piyasası dalgalanıyor: 25 Ağustos 2023 gram altın, çeyrek altın ve tam altın ne kadar, kaç TL? Son dakika!

Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası altın fiyatları düştü, ancak bugün tepki alımlarıyla toparlandı. Ons altın, ABD Hazine tahvil getirilerindeki düşüşle yükseldi. Gram altın, Merkez Bankası'nın faiz artırımıyla düşerken döviz kurları da geriledi.

altın neden düştü Haberi

altın neden düştü

Kapalıçarşı'da gram altın bugün 994 TL seviyesinde güne başladı. Gram altında son bir hafta içinde yaşanan büyük değer kaybı yatırımcıları şaşırtmaya devam ediyor. Öte yandan uzman isim, altın için kırmızı çigiyi geçtiğini söyleyerek gelecek rakamı açıkladı.
 

ALTIN KIRMIZI ÇİZGİYİ GEÇTİ

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Altın fiyatları cuma günü ABD tarım dışı istihdam verilerinin açıklanmasından sonra sert düşüşe geçerken haftaya dip rakamlarla başladı.

Gram altın bir gün içinde 34 TL birden değer kaybederken ons altın  1680 dolar olan kırmızı çizgi sınırını geçti. Uzmanlar kırmızı çizgiyi geçen ons altın için gelececek seviyeyi açıkladı. Altın için tehlike çanları çalıyor. İşte altının göreceği o seviyeyi  uzmanlar açıkladı.


ALTININ GÖRECEĞİ O RAKAM BELLİ OLDU...

Uzmanlar 1680 doların kırmızı çizgi olduğunu, bu sınırın...