07 / 07 / 2024

Altın neden yükseliyor

Altın neden yükseliyor

Gram altın fiyatları sabah erken saatlerden itibaren yurt içi piyasalarda yakından takip ediliyor. Güne 964 liradan başlayan gram altın, 5 lira artarak 969 liraya yükseldi. Peki çeyrek altın, tam altın 22 ayar altın fiyatları ne kadar oldu? İşte Kuyumcu altın fiyatları canlı 24 Mayıs 2022... 

Altın neden yükseliyor?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, Türkiye’de en iyi yatırım araçlarından biri olarak görülen altının neden yükseldiğini kaleme aldı.

Altının yükselişi nereye kadar sürecek?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, Türkiye’de en iyi yatırım araçlarından biri olarak görülen altının yükselişinin nereye kadar süreceği ile ilgili bir yazı kaleme aldı.

Konut sektörü artan maliyetlerle boğuşuyor! Fiyatlar neden yükseliyor?

Konut sektörü artan maliyetlerle boğuşuyor. İnşaat malzeme fiyatlarındaki artışlar, iş gücü kıtlığı projelerin bütçelerini zorluyor. Peki fiyatlar neden yükseliyor?

Gram ve çeyreği olanlar aman dikkat! Hayal kırıklığı yaratan altın neden yükselmiyor, elinde altın olan ne yapmalı?

Açıklanan rakamlara göre üç ayda yalnızca yüzde 3,8 prim yapabilen altın neden yükselmiyor? Elinde altın olanlar ne yapmalı? 

Altın zincirlerini kırdı! Rekora koşuyor! Altın neden yükseliyor?

Gram altın da yükseliş devam ediyor. Gün içinde 2503 liraya kadar yükselen gram altın rekora bir adım daha yaklaştı. Peki altın neden yükseliyor?

Altın fiyatları yükseliyor mu? 24 ayar gram altın fiyatı son dakika! Çeyrek altın kaç lira? 19 Haziran altın fiyatları

Milyonlarca yatırımcı ve elinde altını olan vatandaşlar, son dakika güncel altın fiyatlarını merakla araştırıyor. Peki gram altın, çeyrek altın ne kadar? İşte o son dakika rakamlar...

Dolar neden yükseliyor? Ekonomist Mahfi Eğilmez tek tek açıkladı! Dolar yatırımcıları dikkat!

İktisatçı Dr. Mahfi Eğilmez, dolar/TL kurundaki yükselişin nedenlerini tek tek açıkladı. Dolar neden yükseliyor? İşte o açıklama...

Altın neden düştü? 8 Haziran Cumartesi altın fiyatları ne kadar oldu? Kapalıçarşı anlık altın fiyatları

Altın fiyatlarındaki düşüş devam ediyor. Gram altın 2437 liraya kadar gerilerken yatırımcılar altın fiyatlarının neden düşüşe geçtiğini merak ediyor. Peki altın neden düştü? 8 Haziran 2024 altın fiyatları...

Dolar neden yükseliyor? İslam Memiş'ten son dakika dolar yorumu geldi!

Dolar/TL kuru yükseliş trendine geçti. Bugün dolar 32,41 TL'ye yükseldi. Peki dolar neden yükseliyor? Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş'ten son dakika dolar yorumu geldi.

Altında rüzgar tersine döndü! Yükseliyor! Serbest piyasada gram altın fiyatı kaç TL? 16 Mayıs 2024 altın fiyatları!

Altın fiyatları yükselişe geçti. Haftanın dördüncü işlem gününde altın fiyatları yönünü yukarı çevirdi. Peki serbest piyasada gram altının fiyatı ne kadar? 16 Mayıs 2024 altın fiyatları!

Altın neden düşüyor? Altın almak isteyen kuyumculara akın etti! 30 Nisan 2024 canlı altın fiyatları 

Altın fiyatları düşmeye devam ediyor. İki hafta öncesine kadar rekor üstüne rekor kıran altın, sert düşüş yaşadı. Ons altın 2321 dolara kadar geriledi. Peki altın neden düşüyor? Altın almak isteyenler kuyumculara akın etti. Bugün altın fiyatları ne kadar? 30 Nisan 2024 altın fiyatları...

Kapalıçarşı'da altın fiyatları bugün ne kadar? Altın bugün yükseldi mi, düştü mü? 29 Nisan 2024 altın fiyatları

Kapalıçarşı'da altın fiyatları bugün ne kadar? Yatırımcılar altın fiyatlarını merak edip araştrıyor. Peki bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Altın fiyatları ne kadar oldu? 29 Nisan 2024 altın fiyatları.

Altın neden düşüyor? 23 Nisan 2024 altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? Kapalıçarşı altın fiyatları

Altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Altının onsu 2 bin 308 dolara geriledi. Peki altın fiyatları neden düşüyor? 23 Nisan 2024 altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? Kapalıçarşı altın fiyatları.

Konut mu altın mı? Yılbaşından bu yana hangisi ne kadar kazandırdı?

Konut yatımı yatırım yapmak isteyenler piyasanın nasıl bir seyir izleyeceği ile ilgili araştırmalar yaparken, Kripto fenomeni Murat Ali Calman sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda yılbaşından bu yana gram altın yüzde 40 kazandırırken konut fiyatlarının yüzde 5 yükseldiğini belirtti.

Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, Atabeşli, gremse altın kaç TL? Bugün altın fiyatları yükseldi mi? 27 Mart altın fiyatları

Altın fiyatları yeni haftaya düşüşle başladı. Altın fiyatları bugün de yatay seyrine devam ediyor. Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, Atabeşli, gremse altın ne kadar? Bugün altın fiyatları yükseldi mi? Güncel altın fiyatları kaç lira? 27 Mart 2024 altın fiyatları.

Altın neden yükseliyor Haberi

Altın neden yükseliyor

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününde dolar paritesindeki yükselişin etkisi ile ükselmeye başladı. Gram altın fiyatı 964 liradan 5 lira artışla 969 liraya yükseldi. Peki çeyrek altın, yarım altın, tam altın, Cumhuriyet altını, 22 ayar altın fiyatları ne kadar oldu? İşte kuyumcu altın fiyatları canlı 24 Mayıs 2022...

GRAM ALTIN YÜKSELİYOR

Alış fiyatı: 959,68 lira
Satış fiyatı: 970,47 lira

    

ÇEYREK ALTIN KAÇ LİRA?

Yeni çeyrek alış fiyatı: 1.570 lira
Yeni çeyrek satış fiyatı: 1.585 lira

Eski çeyrek alış fiyatı: 1.558 lira
Eski çeyrek satış fiyatı: 1.580 lira 

    

YARIM ALTIN FİYATLARI KAÇ LİRA 24 MAYIS 2022?

Yeni yarım alış fiyatı: 3,139 lira
Yeni yarım satış fiyatı: 3,171 lira
Eski yarım alış fiyatı: 3,096 lira
Eski yarım satış fiyatı: 3,130 lira

TAM ALTIN FİYATI KAÇ LİRA?

Yeni tam alış fiyatı: 6,268 lira
Yeni tam satış fiyatı: 6,317 lira 

Eski tam alış fiyatı: 6,191 lira
Eski tam satış fiyatı: 6,298 lira

Peki...