22 / 07 / 2024

altın örümcek ne zaman

altın örümcek ne zaman

Prontotour, internette alanında da başarılarına her geçen gün bir yenisini ekliyor. Geçtiğimiz ay, en iyi ticaret siteleri arasına adını yazdıran Prontotour, şimdi de web sitesi ile Altın Örümcek ödülü kazandı.

Kapalıçarşı altın fiyatları 14 Haziran 2024! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın fiyatı 2024 ne kadar? 

Milyonlarca yatırımcı, çeyrek altın, gram altın, tam altın ve yarım altın fiyatlarını araştırıyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Gram, çeyrek, yarım, tam altın fiyatı 2024 kaç TL? Kapalıçarşı altın fiyatları 14 Haziran 2024...

Harem Altın fiyatları! Altın almak isteyenler dikkat! Tam altın ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç TL? 

Altın alıp satmak isteyen milyonlarca kişi Harem Altın fiyatlarını araştırıyor. Altın fiyatları güne düşüşle başladı. Altın almak isteyenler dikkat, tam altın ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç TL? 3 Haziran 2024 altın fiyatları.

Gram altın fiyatı 2024: Altın fiyatları bugün ne kadar? Çeyrek altın kaç TL? 15 Mayıs 2024 canlı altın fiyatları!

15 Mayıs 2024 altın fiyatları bugün yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler Kapalıçarşı'da altın fiyatlarını araştırıyor. Gram altın fiyatı 2024 ne kadar? 15 Mayıs 2024 altın fiyatları...

Bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı? Borsa mı? dolar mı? altın mı? 

İki haftadır düşüş gösteren altın, bu hafta yatırımcısının yüzünü güldürdü. Bu hafta altın, dolar, borsa ne kadar kazandırdı? Borsada en fazla primlenen hisse hangisi?

Yarım gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın fiyatları yerle bir oldu! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne oldu?

Altın fiyatları düşüyor. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Son zamanlarda yatırımcılar yarım gram altın almaya başladı. Peki Yarım gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın fiyatları yerle bir oldu! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne kadar?

Altınçizgi burma halat altın zincir ne kadar? Bahar kampanyası başladı!1 Mayıs 2024 Altınçizgi fiyat listesi

Altınçizgi'de bahar kampanyası başladı. Son zamanların trendleri arasında yer alan halat burma zincirlerin fiyatları araştırılıyor. Peki burma halat altın zincir kolyeler ne kadar? Altınçizgi fiyat listesi...

22 ayar gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın neden düşüyor? 1 Mayıs altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler 22 ayar gram altın fiyatını araştırıyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs 2024 altın fiyatları kaç lira?

Harem altın fiyatları 25 Nisan Perşembe: Altın fiyatları düşüyor! Çeyrek altın ne kadar 2024 bugün?

Altın fiyatları güne düşüşle başladı. Altının onsu 2 bin 322 dolar olurken, gram altın, çeyrek altın fiyatları araştırılıyor. Peki Çeyrek altın ne kadar 2024 bugün? Gram altın kaç lir? 25 Nisan 2024 Harem altın fiyatları...

Altın fiyatları düşüyor! 5 Nisan Cuma çeyrek altın ne kadar? Altın alıp satmak isteyenler dikkat!

Son zamanlarda dalgalanmaya başlayan altın fiyatları güne düşüşle başladı. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 5 Nisan 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları.

10 gram Ajda bilezik ne kadar? Adana burması bilezik kaç TL? Bilezik almak isteyenler dikkat! Altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları güne aşağı yönlü başladı. Yatırımcılar düşüşü fırsat bilerek altın almaya başladı. Yatırımcılar altın ile birlikte, Ajda bilezik, adana burması gibi 10,14,18 ve 22 ayar altın bilezikleri de tercih  ediyor. 

Evi ve iş yeri kirada olanlar dikkat: Kira beyan sınırı 2023 ne kadar? Kira vergisi hesaplama 2024!

Geçtiğimiz yıl konut ve iş yerinden kira geliri elde eden binlerce gayrimenkul sahibi, 'kira beyan sınırı 2023 ne kadar?' sorusunun yanıtını araştırıyor. İşte kira vergisi hesaplama 2024!

Altın sağ gösterip sol vurdu! Yatırımcılar ters köşe oldu! Gram altın bugün ne kadar? 22 Mart 2024 Cuma altın fiyatları

22 Mart 2024 Cuma altın fiyatları güne düşüşle başladı. Merkez Bankası kararı öncesi rekor üstüne rekor kıran altın fiyatları bugün düşüşe geçti. Altın fiyatları ne kadar? Bugün altın fiyatları kaç lira? 22 Mart 2024 altın fiyatları.

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları resmen uçtu! Altın bilezik fiyatları ne kadar? 18 Mart altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftaya rekorla başladı. Altın, haftanın ilk işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Gram altın 2,484 lira olurken, 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları resmen uçtu. Altın bilezik fiyatları ne kadar? 18 Mart 2024 altın bilezik fiyatları.

altın örümcek ne zaman Haberi

altın örümcek ne zaman

12. Altın Örümcek Ödül Gecesi’nde Jüri Değerlendirmeleri sonucunda Turizm/Seyahat kategorisinde en iyi web sitesine sahip 2. firma oldu. Turizm sektöründe tur operatörü olarak da birincilik ipini göğüsleyen firma oldu.  


İş ve günlük hayatta, her geçen gün çok daha önemli ve vazgeçilmez bir konuma sahip olan internetin gelişimine paralel olarak, Altın Örümcek Web Ödülleri, her sene pek çok farklı kategoride web sitesini ödüllendirmektedir.


Prontotour Pazarlama Müdürü Sarp Özkar, “ Her yıl düzenlenen Altın Örümcek Web Ödülleri gibi saygın bir ödülü almış olmak, web ve internet teknolojileri alanında da başarılı olduğumuzun göstergesidir Çağın gerektirdiklerini, müşteri isteklerini doğru okuyarak başladığımız internet alanındaki yatırım ve çabalarımızın ödülle karşılık bulması da bizi sevindirdi.’’...