04 / 05 / 2024

Altın Palmiye Ödülleri 2018

Altın Palmiye Ödülleri 2018

Altın Palmiye Ödülleri, Ceylan İnşaat'ın ana sponsorluğunda bu yıl 5'nci kez düzenlendi. Her IP’den bir defa oy kullanılan ödül kategorileri için 2 milyon 643 bin 162 oy atıldı.

Altın neden düşüyor? Altın almak isteyen kuyumculara akın etti! 30 Nisan 2024 canlı altın fiyatları 

Altın fiyatları düşmeye devam ediyor. İki hafta öncesine kadar rekor üstüne rekor kıran altın, sert düşüş yaşadı. Ons altın 2321 dolara kadar geriledi. Peki altın neden düşüyor? Altın almak isteyenler kuyumculara akın etti. Bugün altın fiyatları ne kadar? 30 Nisan 2024 altın fiyatları...

Altın fiyatları düşüyor! Altın yatırımcıları dikkat! Çeyrek altın fiyatı ne kadar oldu? 27 Nisan Harem altın fiyatları!

Altın fiyatları düşmeye başladı. Haftaya yükse seviyelerle başlayan altın, hafta sonuna doğrı düşmeye başladı. Gram altın fiyatı 2 bin 538 liraya geriledi. Peki 27 Nisan Cumartesi altın fiyatları ne kadar? İşte harem altın fiyatları...

Harem altın fiyatları 25 Nisan Perşembe: Altın fiyatları düşüyor! Çeyrek altın ne kadar 2024 bugün?

Altın fiyatları güne düşüşle başladı. Altının onsu 2 bin 322 dolar olurken, gram altın, çeyrek altın fiyatları araştırılıyor. Peki Çeyrek altın ne kadar 2024 bugün? Gram altın kaç lir? 25 Nisan 2024 Harem altın fiyatları...

Altın neden düşüyor? 23 Nisan 2024 altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? Kapalıçarşı altın fiyatları

Altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Altının onsu 2 bin 308 dolara geriledi. Peki altın fiyatları neden düşüyor? 23 Nisan 2024 altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? Kapalıçarşı altın fiyatları.

Altın fiyatları düşüyor! 5 Nisan Cuma çeyrek altın ne kadar? Altın alıp satmak isteyenler dikkat!

Son zamanlarda dalgalanmaya başlayan altın fiyatları güne düşüşle başladı. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 5 Nisan 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları.

İslam Memiş altın için alım fırsatını açıkladı! Altın almayı düşünenler telaffuz edilen bu rakama dikkat! 

Rekor üstüne rekor kıran altın fiyatlarında düşüş başlayınca pek çok kişi de altının alım fırsatı verip vermediğini merak etmeye başladı. Peki altın alım fırsatı veriyor mu? İşte Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'in konu ile ilgili açıklamaları...

Altın satış yedi! Rotası değişen altın düşecek mi yoksa yükselecek mi? 

Altın fiyatlarında rota değişti. Peki altın fiyatları düşecek mi yoksa artacak mı? İşte milyonlarca yatırımcının merak ettiği o sorunun yanıtı...

Kredi kartından altın ve döviz alanlar dikkat! Kartınız her an kapanabilir

Enflasyonla mücadele kapsamında atılan sıkılaştırma adımlarına bir yenisi eklendi. Ekonomist Tunç Şatıroğlu X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kredi kartından altın ve döviz alanların kartlarının her an kapanabileceğini bildirdi.

Son dakika! Altın fiyatları düşüyor! Gram altın bugün 2 bin 56 TL oldu! 

Son dakika altın fiyatları yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Haftanın dördüncü işlem gününde de altın fiyatları düşmeye devam ediyor. Gram altın bugün 2 bin 56 TL oldu. 18 Ocak 2024 altın fiyatları ne kadar oldu?

Altında ibre yukarı döndü! İşte 13 Ocak 2024 altın fiyatları!

Altın fiyatları, döviz kuru ve altının ons değerine göre değişiyor. Peki altın fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte 13 Ocak 2024 altın fiyatları...

Altın fiyatları düştü! 8 Ocak 2024 altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın bugün kaç lira oldu?

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı. Ons altın yüzde 0,89 düşüşle 2027 dolardan güne başladı. Peki çeyrek altın bugün kaç lira oldu? 8 Ocak 2024 altın fiyatları.

Altında Fed etkisi! Altın fiyatları düştü! Çeyrek altın, Cumhuriyet altını, Ata altın ne kadar? Canlı altın fiyatları

Piyasalar merakla Fed faiz kararını bekliyor. Fed'in faiz kararı piyasalar üzerinde etkili olması beklenirken altın fiyatları bugün düşüşe geçti.  Çeyrek altın, Cumhuriyet altını, Ata altın ne kadar? 31 Ekim Salı altın fiyatları.

Koza Altın, Trabzon Düzköy'de yeni altın madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Trabzon'da yeni altın ve daha 5 değerli maden ocağı açmak için düğmeye bastı.

Altın Palmiye Ödülleri 2018 Haberi

Altın Palmiye Ödülleri 2018

Sanatçıları destekleyen bu önemli projede olmaktan mutlu olduklarını ifade eden Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, "Uzman bir ekip tarafından gerçekleştirilen  böylesine önemli bir organizasyonda yer almak bizim için çok kıymetli. Halk oylaması sonucunda 28 farklı kategoride ödül alan isimler ve yarışmadaki diğer isimler, halkın severek takip ettiği isimler. Bu nedenle halkın sevgisini kazananmış isimlerle aynı platforma olmak çok önemli. Bu nedenle Ceylan İnşaat Ailesi olarak, böylesine büyük bir ekibin içinde yer almaktan oldukça mutluyuz" dedi.

İşte Halk Oylamasıyla Kazanan İsimler;
Yılın Erkek Pop Sanatçısı: Soner Sarıkabadayı
Yılın Kadın Pop Sanatçısı: Hande Yener
Yılın Erkek Fantezi-Arabesk Sanatçısı: Alişan
Yılın Kadın Fantezi -Arabesk Sanatçısı: Ebru Yaşar
Yılın Şarkısı: Manuş Baba (Eteği Belinde)
Yılın Düeti: Serkan Kaya / İntizar (Asla Bitmiyor)