03 / 05 / 2024

altın portakal yat limanı ön tasarım projesi tamamlandı mı

altın portakal yat limanı ön tasarım projesi tamamlandı mı

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, AK Parti Antalya Milletvekili Lütfi Elvan'ın basın ofisinden yapılan yazılı açıklamada, Altın Portakal Yat Limanı'nın ön tasarım projesinin tamamlandığı vurgulandı.

22 ayar gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın neden düşüyor? 1 Mayıs altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler 22 ayar gram altın fiyatını araştırıyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs 2024 altın fiyatları kaç lira?

Ünlü ekonomist yıl sonunu işaret etti! Gram altın için net rakam verdi! Bu rakam ne görüldü ne duyuldu!

Kapalıçarşı altın fiyatları yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. Son günlerde düşüşe geçen altın fiyatlarının ne olacağı merak ediliyor. Marbaş Menkul Değerler Genel Müdür Yardımcısı Soner Kuru, yıl sonunu işaret ederek, gram altın için rakam verdi. 

Konut mu, mevduat mı, altın mı? Yatırımcılar dikkat! 

Konut alıp yatırım yapacaklar kira getirisi ile ne kadar sürede kazanç elde edeceklerini merak ediyor. Peki hangi yatırım mantıklı? Konut mu, mevduat mı, altın mı?

Altın fiyatları bugün ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Harem altın fiyatları 24 Nisan 2024

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Ons altın fiyatı 2328 dolar oldu. Peki Altın fiyatları bugün ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Harem altın fiyatları 24 Nisan 2024.

Altında yeni rekor! Resmen fırladı! Çeyrek altın bugün ne kadar? Kapalıçarşı altın fiyatları...

Altın fiyatları bugün rekor kırdı. Son dakika altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları bugün resmen fırladı. Çeyrek altın ne kadar? Bugün gram altın ne kadar oldu? 17 Nisan 2024 altın fiyatları.

Gram altın fırladı! Altın borcu olan yandı! İslam Memiş 'altın alamayan gümüş alsın' dedi!

Son dakika altın fiyatları bugün resmen fırladı. Gram altın 2 bin 600 TL olurken İslam Memiş altın alamayan yatırımcıların gümüş alabileceklerini söyledi.

Altın yükseliyor! 30 Mart Cumartesi altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, tam altın kaç TL?

Altın fiyatları hafta sonun ilk gününde yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Güne yükselişle başlayan altın fiyatları yatırımcıların odağında. Peki altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? Gram, çeyrek, tam altın kaç TL?

Altın alalım mı? Yatırımcılar dikkat! Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 28 Mart 2024 altın fiyatları

28 Mart 2024 altın fiyatları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Son zamanlarda altın fiyatları gerilemeye başladı. Peki altın alalım mı? Altın fiyatları kaç lira? 28 Mart 2024 altın fiyatları.

Gram altın için son dakika uyarısı geldi! İslam Memiş çok dikkatli olun diyerek, 20 Mart'tan sonrasını işaret etti!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yaptığı açıklamada 20 Mart 2024 tarihinden sonrası için gram altın ve ons altın konusunda yatırımcılar için çok önemli uyarılar yaptı. İşte İslam Memiş'in konu ile ilgili o açıklamaları...

Kapalıçarşı altın fiyatları! Bugün gram altın 2,114 TL, çeyrek altın 3,505 TL'den işlem görüyor!

23 Şubat 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Kapalıçarşı'da gram altın 2,114 TL, çeyrek altın 3,505 TL'den işlem görüyor. Son dakika altın fiyatları.

Canlı altın fiyatları: 19 Şubat 2024 altın fiyatları ne kadar oldu? Çeyrek altın bugün kaç TL?

19 Şubat 2024 altın fiyatları yatırımcıların odağında yer alıyor. Altın fiyatları güne yükselişle başlarken yatırımcılar güncel canlı altın fiyatlarını takip ediyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 19 Şubat 2024 altın fiyatları.

Son dakika altın fiyatları: Gram altın 2 bin 53 TL, çeyrek altın 3 bin 394 TL'den işlem görüyor! 

Son dakika altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Bugün gram altın  2 bin 53 TL, çeyrek altın 3 bin 394 TL'den işlem görüyor. İşte 15 Şubat 2024 altın fiyatları.

Altın fiyatları yükseliyor! Çeyrek altın bugün ne kadar? 9 Şubat 2024 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Son günlerde düşüşe geçen altın fiyatları bugün yükselişe geçti. Bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç TL? 9 Şubat 2024 altın fiyatları. 

altın portakal yat limanı ön tasarım projesi tamamlandı mı Haberi

altın portakal yat limanı ön tasarım projesi tamamlandı mı

Antalya'ya yapılacak Altın Portakal Yat Limanı'nın ön tasarım projesinin tamamlandığı bildirildi. Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, AK Parti Antalya Milletvekili Lütfi Elvan'ın basın ofisinden yapılan yazılı açıklamada, Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü yetkililerinin 24 Temmuz'da Antalya'ya gelerek yat limanları konusunda inceleme yaptığı belirtildi.


Elvan'ın projeleri arasında yer alan Altın Portakal Yat Limanı'nın ön tasarım projesinin tamamlandığı vurgulanan açıklamada, bunun, bakanlık yetkililerince Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığına verildiği ifade edildi.


Projede Altın Portakal Yat Limanı'nın, Düden Şelalesi'nin denize döküldüğü yer ile Karpuzkaldıran Askeri Tesisleri arasındaki deniz alanına konuşlandırıldığı kaydedilen açıklamada, "Ayrıca Kopak Çayı Yat Yanaşma Yerleri ile Acısı Deresi Yat Yanaşma Yerleri hakkında da bakanlık ve belediye yetkilileri bir değerlendirme yaptı" bilgisi verildi.


Kruvaziyer limanında gelinen aşama değerlendirildi


Bakanlık yetkililerinin kentteki incelemeleri sırasında gündeme gelen...