15 / 05 / 2024

Altın Travel Grup Gayrimenkul adres

Altın Travel Grup Gayrimenkul adres

Altın Travel Grup Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Alıreza Aghajanı Namını tarafından kuruldu. 

Altınöz Grup Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınöz Grup Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Yousef Bagherı tarafından kuruldu.

Pünhan Grup Yatırım İnşaat Altın Petrol Tekstil Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pünhan Grup Yatırım İnşaat Altın Petrol Tekstil Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Punhana Aliyeva tarafından kuruldu.

Altın Travel Grup Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altın Travel Grup Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Alıreza Aghajanı Namını tarafından kuruldu. 

Altın Orman projesi için tanıtım ofisi açıldı!

İzmir’de Gordion Grup tarafından hayata geçirilen Altın Orman projesinde teslimlerin 2020 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Proje için Bayraklı'da tanıtım ofisi açıldı.

Gordion Altın Orman fiyatları!

Gordion Grup imzası ile hayata geçirilen Altın Orman projesinde 1.215 adet daire ile 7 dükkan yer alıyor. Peki çeşitli daire alternatiflerinin yer aldığı projede fiyatlar ne kadar?

Kayseri Suat Altın İnşaat'ın işçileri eylem yaptı!

Kayseri’de Suat Altın İnşaat'ta çalışan taşeron firmasının 30 işçisi eylem yaptı. Uğurevler Suat Altın Holding binası önünde basın açıklaması yapan grup mağdur olduğunu dile getirdi.

Altınşehir Halilurrahman Cami açıldı!

Altınşehir Halilurrahman Camisi Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve Ak Parti Grup Başkan Vekili Mehmet Doğan Kubat’ın katıldığı bir törenle açıldı.

Kuran Grup Armutlu Altın Evler projesi görücüye çıktı!

KURAN GRUP, yatırımcıların gözde adresi Armutlu'da Koyundere Mevkiinde, yeni bir arsa ve Altın Evler projesiyle kalitesine güvenenleri mahçup etmeyecek yeni yatırımları devreye sokmayı planlıyor.

Altın Yaşam Yapı Grup Anonim Şirketi kuruldu!

Altın Yaşam Yapı Grup Anonim Şirketi, Mustafa Tuncer Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Eyyup Berber Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 150 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Beykoz, Gümüşsuyu Mahallesi, Kirazlı Yayla Caddesi'nde kuruldu.

Çanakkale'de Altın Gümüş Kurşun Madeni projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

Koza Altın İşletmeleri Anonim Şirketi tarafından IV Grup Maden Ruhsatları içerisinde Altın Gümüş Kurşun Madeni projesi için 29 Ocak 2015 günü saat 14:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Efe Bezci: Ankara'nın da taşı toprağı altın oldu!

Başkent'te yükselen projelerle, metrekare fiyatları artışa geçti. İstanbul'dan sonra Ankara için de 'Taşı, toprağı altın' denilmeye başlandı. Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci 'Ankara'nın da taşı toprağı altın oldu' dedi.

Aspen, Altın Mıknatıs Ödülleri'nde Mansiyon Ödülü aldı!

Bu yıl 37.’si düzenlenen TurkeyBuild İstanbul Yapı Fuarı’nda Aspen ve grup şirketi Dendro Parke, en iyi stand tasarımlarına verilen ‘’Altın Mıknatıs’’ ödüllerinde mansiyon ve üçüncülük ödüllerinin sahibi oldu.

Aspen, 36. Yapı Fuarı'nda Altın Mıknatıs ödülü aldı!

Bu yıl 36. düzenlenen TURKEYBUILD İSTANBUL Yapı Fuarı’nda Aspen ve grup şirketi Dendro Parke, en iyi 3 stand tasarımına verilen ‘’Altın Mıknatıs’’ ödüllerinde birincilik ve üçüncülük ödüllerinin sahibi oldu...

Altın Travel Grup Gayrimenkul adres Haberi

Altın Travel Grup Gayrimenkul adres

Altın Travel Grup Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Alıreza Aghajanı Namını tarafından kuruldu. 

Altın Travel Grup Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 2-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 3-Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Altın Travel Grup Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Maslak Mah.Taşyoncası Sok.C-9 Apt.No.1 Ag/70 Sarıyer