06 / 05 / 2024

Altınbaş Holding iletişim

Altınbaş Holding iletişim

Mücevher sektörünün önde gelen şirketlerinden Altınbaş Holding, yurtdışı genişleme projelerine bir yenisini ekledi. Altınbaş CEO'su Bulut, "Yeni şube ile tedarik zincirinde avantaj sağlamayı ve perakendede Güney Pasifik'te genişletmeyi hedefliyoruz" dedi

Altınbaş Holding'in iletişim danışmanı Amazon oldu!

Marka ve kurumlara sağlamış olduğu stratejik iletişim danışmanlığı hizmeti ile kısa zamanda geniş bir müşteri portföyüne ulaşan Amazon İletişim Danışmanlığı bünyesine Altınbaş Holding'i de kattı...

İstanbul depreminde iletişim kesilir mi? GSM şirketlerinden İstanbul depremi açıklaması: 'Biz o işin altından kalkmayız'

TBMM Deprem Araştırma Komisyonu geçtiğimiz günlerde toplant. Komisyona, GSM şirketlerinin yetkilileri de katılım gösterdi. Gündemde olası İstanbul depreminde kesinti yaşanıp yaşanmayacağı konuşuldu. Peki İstanbul depreminde de iletişim kesilir mi?

Altınbaş Holding GYO kuracak!

Altınbaş Holding mülkiyetindeki arsaların tamamı İstanbul’da. Ali Altınbaş’ın değerinin 300 milyon dolar olarak hesapladığı bu portföy Mahmutbey, Şişli ve Silivri bölgelerinde yoğunlaşmış durumda. Altınbaş, “Bunları ayırıp GYO kurmayı konuştuk. Dönem uygun olursa yapabiliriz" diyor..

Altınbaşak Doğa iletişim!

Altınbaşak Doğa iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Projede toplam 63 adet konut bulunuyor.

UNIVA'nın PR ajansı Canyaş İletişim oldu!

Erkanlı Holding'in Türkiye genelinde inşa ettiği modern öğrenci evi kampüsleriyle dikkat çeken UNIVA, stratejik iletişim ve halkla ilişkiler çalışmaları için Canyaş İletişim’i tercih etti...

Altınbaşak Doğa satış ofisi!

Altınbaşak Doğa satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Ankara'da Pursaklar İlçesi Saray Cumhuriyet Mahallesi'nde hayata geçirilen proje 63 daireden oluşuyor. 

Türkerler Holding'in PR ajansı Salt İletişim Grup oldu!

Türkerler Holding kurumsal ve bağlı markaları Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve Çiftçi Towers projelerinin tüm stratejik iletişim faaliyetlerini Salt İletişim Grup yürütecek.

Altınbaş Holding, üniversite hastanesi için düğmeye bastı!

Altınbaş Holding Onursal Başkanı Ali Altınbaş, “Bir süredir planladığımız üniversite hastanesi için çalışmalarımızı hızlandırdık. Hastanemiz yaklaşık 300 yataklı olacak” dedi.

Trio Sky İzmir iletişim!

Toplam 114 daireden meydana gelen Trio Sky Bornova projesi Trio Sky İzmir projesi Mevaport A.Ş. ve Fimar Holding işbirliği ile hayata geçiriliyor. Trio Sky İzmir iletişim için telefon numarası 0232 339 25 55-56 olarak belirtiliyor.

Altınbaş Holding, Bağdat Caddesi'nde inşaat sektörüne giriyor!

Ana işi mücevheratın yanı sıra enerji, finans ve eğitim sektörlerinde faaliyet gösteren Altınbaş Holding'in üçüncü kuşak temsilcileri inşaat işine adım attı. Altınbaş Holding, Bağdat Caddesi'ne yakın bir lokasyonda 330 dairelik bir proje başlıyor.

Altınbaş Holding 350 milyon dolarlık yatırım yapacak!

Altınbaş Holding, 2017 yılına yeni yatırım kararlarıyla girdi. Sağlık, mücevher ve enerji sektörlerine 50 milyon dolarlık ayıran Altınbaş Holding Kıbrıs'ta bir otel yatırımı da yapmayı planlanıyor.

Fuzul TEM Konutları iletişim!

Fuzul İnşaat tarafından hayata geçirilen Fuzul TEM Konutları projesi 17-18 katlı altı blok olarak şeklinde yükseliyor. Fuzul TEM Konutları iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Mint İnşaat’ın PR ajansı 25 Medya İletişim oldu!

Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur’un, 26 yılı aşkın finans sektörü deneyimine sahip olan Sefer Altıoğlu ile birlikte hayata geçirdiği Mint İnşaat’ın iletişim ajansı 25 Medya İletişim oldu.

Altınbaş Holding, Maslak No/1’e taşındı!

Altınbaş Holding, Maslak No/1’e taşındı. Altınbaş Holding, bulunduğu binanın tamamını Mehmet Altınbaş Eğitim ve Kültür Vakfı’na bağlı İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi’ne bağışladı

Altınbaş Holding iletişim Haberi

Altınbaş Holding iletişim

.Mücevher sektörünün önde gelen şirketlerinden Altınbaş Holding, yurtdışı genişleme projelerine bir yenisini ekledi. Şirketin Hong Kong'da açılan şubesi, dünyanın en hızlı büyüyen lüks pazarından pay almak için projeler geliştirmekten sorumlu olacak. Altınbaş CEO'su Ali Bulut, "Yeni şube ile tedarik zincirinde avantaj sağlamayı ve perakendede Güney Pasifik'te genişletmeyi hedefliyoruz"...