09 / 05 / 2024

Altınbaşak Doğa güncel fiyat bilgisi

Altınbaşak Doğa güncel fiyat bilgisi

Altınbaşak Doğa güncel fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje başkent Ankara'da hayata geçiriliyor.

Gram altın 3.200 TL! Elinde altını olanlara büyük şok: Gram altın fiyatı güncel ve çeyrek altın fiyatı bugün!

Son dakika gram, çeyrek altın fiyatları tek tek açıklanırken; 3 bin 200 TL tahmini yatırımcıları şok etti. İşte gram altın fiyatı güncel ve çeyrek altın fiyatı bugün!

İnşaat demir fiyatları haftaya indirimle başladı! Fiyatlar resmen çakılıyor! Güncel demir fiyatları

Ticaret Bakanlığı tarafından denetim altına alınan inşaat malzemelerinde son dakika gelişmeler takip ediliyor. Demir fiyatları geçtiğimiz hafta itibariyle düşüşe geçerken bugün bir indirim daha geldi. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları...

Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları

Piyasaların merakla beklediği Fed faiz kararı dün açıklandı. Banka faizleri yüzde 5,25-5,50 aralığında sabit tuttu. Kararın hemen ardından altında hareketlilik başladı. Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları.

Altını olan dönüp bir daha bakacak! 19 Ağustos 2023 canlı ve güncel altın fiyatları!

Son dönemde, 19 Ağustos 2023 tarihindeki altın fiyatlarının düşmesi ve altının neden bu düşüşü yaşadığı sorusu ön plana çıkmış durumda. Peki, altın fiyatları ne kadar?  İşte 19 Ağustos 2023 canlı ve güncel altın fiyatları...

14-18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL? Bilezik almak isteyenler acil bakın! Güncel altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları Fed faiz kararına yönelik gelen açıklamalar sonrası geriledi. Ons altın 3.5 ayın dibini gördü. Peki 14-18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL? Bilezik almak isteyenler acil bakın! Güncel altın bilezik fiyatları.

Babalar günü hediyesi önerileri Altınbaş'tan! Yüzde 40'a varan indirimi kaçırmayın! 14 Haziran 2023 fiyat listesi

Babalar güne sayılı günler kala binlerce kişi hediye arayışına devam ediyor. Altınbaş'tan babalar günü hediyesi önerileri geldi. Bileklikten, yüzüğe tüm takı çeşitlerinde yüzde 40'a varan indirim devam ediyor. Altınbaş 14 Haziran 2023 fiyat listesi.

Son dakika altın fiyatları!  14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL? Güncel altın bilezik fiyatları ne kadar?

Altın fiyatları hafta sonunun ilk işlem gününde düşüşe geçti. Fed faiz kararına sayılı günler kala ons altın düşüşe geçerken gram altın fiyatı da geriledi. Peki 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL? Güncel altın bilezik fiyatları ne kadar?

Altın bilezik fiyatları çakıldı! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? Güncel altın bilezik fiyatları

Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları bugün güne düşüşle başladı. Altın bilezik fiyatları ise çakıldı. Pelki 14,18 ve 22 ayr altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 9 Mart 2023 altın bilezik fiyatları.

Kadınlar gününe özel indirim bugün başladı! Pırlanta ve altın takılarda dev kampanya! Altınbaş 5 Mart fiyat listesi 

Altınbaş'ta kadınlar gününe özel her kadın üyelere gönderilen özel kodla birlikte, 5-8 Mart tarihleri arasında pırlanta ve altın takılarda dev kampanya başladı. İşte Altınbaş 5 Mart 2023 fiyat listesi.

Altınbaş`tan flaş açıklama! Baget pırlantalarda kaçırılmayacak indirim! 25 Şubat 2023 fiyat listesi...

Altınbaş'tan güzel haber! Altınbaş, büyük bir kampanya başlattı!Altumbaş, baget pırlanta yüzüklerde yüzde 43'e varan indirim fırsatı sundu. Peki, Altınbaş'ta baget pırlanta yüzük fiyatları ne kadar? İşte 25 Şubat 2023 fiyat listesi...

2 Ocak 2023 altın bilezik fiyatları ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira? Güncel altın bilezik fiyatları!

Altın alıp satmak isteyen milyonlarca kişi güncel altın fiyatlarının ne kadar oluğunu  merak ediyor. Peki 2 Ocak 2023 altın bilezik fiyatları kaç TL? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar?

Yılbaşı hediyeniz Altınbaş'tan olsun! Zümrüt yüzüklere yüzde 40'a varan indirim! 16 Aralık 2022 fiyat listesi...

Altınbaş'tan yeni yıl hediyesi alacaklara güzel haber geldi. Altınbaş, zümrüt yüzüklere yüzde 40'a varan indirim uyguladı. Peki, Altınbaş'ta zümrüt yüzük fiyatları ne kadar? İşte 16 Aralık 2022 Altınbaş zümrüt yüzük fiyatları...

Altın fiyatlarında geri vites! 1 gram bile altını olan acil baksın! Görenlerin ağzı açık kaldı! Güncel altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününde geri vites yaptı. Zirveden dönen altın fiyatlarını gören yatırımcıların ağzı açık kaldı. 1 gram bile altını olanlar acil baksın! 6 Aralık 2022 güncel altın fiyatları...

Altınbaşak Doğa güncel fiyat bilgisi Haberi

Altınbaşak Doğa güncel fiyat bilgisi

İmar İnşaat imzası taşıyan Altınbaşak Doğa projesinde toplam 63 adet konut bulunuyor. Proje başkent Ankara'da inşa ediliyor.

6 bin 695 metrekarelik arsa alanına sahip olan Altınbaşak Doğa'da 4 oda 1 salon konutlar bulunuyor. Proje 16 katlı tek blok halinde yükseliyor. 

Ankara Pursaklar İlçesi Saray Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan Altınbaşak Doğa projesindeki 4 oda 1 salon konutlar 190 metrekare alana sahip.

Altınbaşak Doğa güncel fiyat bilgisi:
Projede yer alan dairelerin en düşük bedeli 420 bin TL, en yüksek bedeli ise 640 bin TL olarak belirlendi.

Teslimleri 2019 yılı içerisinde gerçekleştirilecek olan projede; Yeşil alan, basketbol ve futbol sahası, botanik göl, yürüyüş ve koşu yolu, kamelya, botanik park, akıllı ev sistemi, her dairede 2 banyo ve 2 balkon, masa tenisi ve playstation oynama odaları, açık...