01 / 09 / 2024

Altınbük İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Altınbük İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Altınbük İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 9 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Üsküdar'da, Şuayip Erol Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Agus Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agus Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Makbule İlayda Ağuş tarafından kuruldu.

Barc Mimarlık İnşaat Turizm Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barc Mimarlık İnşaat Turizm Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Demirkıran ve Muhammed Bedirh Havuz ortaklığında kuruldu.

Fetherma Mühendislik Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fetherma Mühendislik Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 360 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Fethi Akalın tarafından kuruldu.

Yeni Atak Danışmanlık İnşaat Turizm Bilgisayar Gıda Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Atak Danışmanlık İnşaat Turizm Bilgisayar Gıda Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aksoy, Hasan Taşçı, Kamil Kürşad Şahin ve Muhammed Remzi Yıldız ortaklığında kuruldu.

Hcm Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hcm Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Tavusbay ve Muhammed Tavusbay ortaklığında kuruldu.

Rya İç Mimarlık İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Rya İç Mimarlık İnşaat Turizm Limited Şirketi Şile'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ayten Rüya Yıldırım ve Yağmur Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Nçk İnşaat Turizm Otelcilik Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nçk İnşaat Turizm Otelcilik Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Karadağ ve Necat Karadağ ortaklığında kuruldu.

Pirekare Mühendislik Mimarlık İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pirekare Mühendislik Mimarlık İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Atıl Taşpınar tarafından kuruldu.

Zenit Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Anonim Şirketi Kuruldu!

Zenit Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da Mücahit Pehlivan ve Akif Gürkan Fırat ortaklığında tarafından kuruldu.

Pekbay Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Dış Ticaret Sanayi Ve Anonim Şirketi kuruldu!

Pekbay Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Dış Ticaret Sanayi Ve Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de Gökhan Bilbay tarafından kuruldu.

Erecek Mimarlık İnşaat Turizm Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erecek Mimarlık İnşaat Turizm Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Ali Devrim Can, Kerem Ulusoy, Özge Ferhatoğlu ve Mükerrem Duygu Aksan ortaklığında kuruldu.

Ti Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ti Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta kuruldu.

Kaya Yapılar Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaya Yapılar Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Ümit Durmuşkaya tarafından kuruldu.

Altınbük İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Altınbük İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Altınbük İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile 9 Mart 2015'te Şuayip Erol Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


Altınbük İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;A-İnşaat Kapsamında  1-Şirket Yurt içinde ve dışında aşağıda gösterilen inşaat montaj yatırım bayındırlık ve taahhüt  işleri yapar. 2-Konu okul hastane binaları ile diğer her çeşit bina ve tesisler 3-Otel motel ve diğer turistik tesisler 4-Fabrikalar petrol tesisleri ve tasfiyehaneleri 5-Islah sulama ve içme suyu kanalizasyon işleri 6-Karayolları demiryolları köprüler hava meydanları istasyon ve limanlar 7-Sair her türlü inşaat dekorasyon ve tesisat hafriyat işleri 8 -Gayrimenkul ve yapı projelerini alımı geliştirilmesi inşası tasarruflu işletilmesi ve yönetim 9-İlgili mevzuata riayet etmek kaydı ile alışveriş ve iş merkezleri projelerinin geliştirilmesi ve...