18 / 05 / 2024

Altındağ 2016 projeleri

Altındağ 2016 projeleri

Altındağ Belediyesi tarafından Battalgazi ve Ulubey Mahalleleri'nde inşaatı bu yıl başlayan aile sağlık merkezleri bitmek üzere.

Altındağ Belediyesi 2016 yılı faaliyet raporu meclisten geçti!

Altındağ Belediyesi, Nisan ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantıda Altındağ Belediyesi 2016 yılı faaliyet raporu da kabul edildi.

Altındağ'da her yıl bir cami yapılıyor!

Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki:"Hemen hemen her yıl bir cami inşa ediyoruz. 2016'da 3 cami inşa ettik. 2017'de mahalle camisi projelerimiz bittiğinde toplam 15 cami inşa etmiş olacağız"

Altındağ Belediyesi 2016'yı rekor yatırımla kapattı!

Altındağ’da 2016 yılı oldukça verimli geçti. İhtiyaçlara yönelik yatırımlar yapan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, bu yıl da değişimin mimarı oldu. İşte 2016 yılında Altındağ’ın yenilenen yüzü…

Altındağ Hamamarkası projeleri 2017'de başlıyor!

Her sabah Altındağ’ın farklı mahallelerinde denetimlerini aralıksız sürdüren Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ekibiyle birlikte bu sefer de Hamamarkası’nı gezdi. 2017 yılında Hamamarkası’na yapılacak olan projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Altındağ Beşikkaya Anadolu İmam Hatip Lisesi açıldı!

Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, Beşikkaya Mahallesi’nde geçtiğimiz yıl temelleri atılan 32 derslikli Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni 2016-2017 yılı eğitim ve öğretim yılına yetiştirdi.

Amasyalı ALG Altındağ İnşaat mağdurları çözüm bekliyor!

Amasya'nın Taşova ilçesinde 2016 yılı Mart ayında ALG Altındağ İnşaat müteahhidinin kaçması ile büyük mağduriyet yaşayan yaklaşık 60 vatandaşın umutsuz bekleyişi sürüyor.

Ankara Altındağ'da 50.5 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yaptırılacak!

Altındağ Belediye Başkanlığı, Altındağ Gültepe'de kat karşılığı konut ve dükkan inşaatı yaptıracak. İhale 20 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşecek inşaatın bedeli 50 milyon 556 bin TL olarak belirlendi.

THK'dan Ankara Altındağ'da satılık daire ihalesi 9 Mayıs'ta!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Ankara Altındağ'da bulunan daireyi satışa çıkardı. 100 metrekarelik dairenin ihalesi 09 Mayıs 2016 Pazartesi günü saat: 14.30’da kapalı teklif açık arttırma usulüyle gerçekleşecek.

Altındağ kentsel dönüşümde zirvede!

Gerçekleştirilen özel bir organizasyonla 2015 yılında yapılan tüm çalışmaları anlatan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, 2016 yılının projeleri hakkında da bilgi verdi.

THK'dan Ankara Altındağ'da satılık daire!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Ankara Altındağ'da bulunan daireyi satışa çıkardı. Söz konusu dairenin ihalesi 15 Nisan 2016 Cuma günü saat: 14.30’da kapalı teklif açık arttırma usulüyle gerçekleşecek.

TOKİ Anadolu yakası 2016 projeleri!

Türkiye’nin konut ihtiyacını karşılamakta başrolü oynayan TOKİ 13 yılda 700 bin konut üretti. 2016'da İstanbul Anadolu yakasında da konut üretecek olan TOKİ Anadolu yakası 2016 projeleri nerede olacak? İşte TOKİ Anadolu yakası 2016 projeleri...

Altındağ projelerinde son durum ne?

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’yi dondurucu soğuk bile durduramadı. Sabahın erken saatlerinde, devam eden projeleri tek tek gezen Başkan Tiryaki, yatırımları yerinde inceledi.

Altındağ'da 2 ayda 2 bin yıkım gerçekleşti!

Gerçekleştirdiği Kentsel Dönüşüm Projeleri'yle Ankara'nın görüntüsünü değiştiren Altındağ Belediyesi, Önder Mahallesi'nde başladığı yıkım çalışmalarıyla büyük bir başarıya imza attı.

Altındağ 2016 projeleri Haberi

Altındağ 2016 projeleri

Altındağ Belediyesi tarafından Battalgazi ve Ulubey Mahalleleri'nde inşaatı bu yıl başlayan aile sağlık merkezleri bitmek üzere.  Karapürçek ve Ali Ersoy mahallelerine yapılan aile sağlığı merkezleri törenle hizmete açılırken, Beşikkaya, Feridun Çelik ve Başpınar mahallelerine yapılan aile sağlığı merkezlerinin açılışları çok yakında gerçekleştirilecek törenlerle...