16 / 05 / 2024

altındağ başpınar kentsel dönüşüm son durum

altındağ başpınar kentsel dönüşüm son durum

Altındağ Belediyesi, Doğantepe ve Başpınar Mahallerinde bulunan metruk yapıları yıktı. Uyuşturucu madde kullananların uğrak yeri olan kaçak yapıların yıkılmasıyla mahalleli de rahat bir nefes aldı.

Gram altının 1.500 TL'yi geçeceği tarih belli oldu! Geri sayım başladı! Altın alıp satmak isteyenler bu habere dikkat!

Gram altın, rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. Bugün altın fiyatlarında ibreler tekrar yeşili gösterirken herkesin ''Gram altın ne zaman 1.500 TL'yi geçecek'' sorusu yanıt buldu. Geri sayım başladı! Altın alıp satmak isteyenler bu habere dikkat!

Altında rüzgar değil resmen tsunamai başladı! Altın kasıp kavurdu! 8 Haziran 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, bugün güne yükselişle başladı. Altın fiyatlarında seçim sonrası büyük atak görüldü. Altında rüzgar değil resmen tsunami başladı, altın fiyatların resmen kasıp kavurdu. Gram altın ne kadar oldu? Çeyrek altın bugün kaç lira? 8 Haziran 2023 altın fiyatları.

Altında yeni dönem başlıyor! Altın alıp satmak isteyenler kırmızı kodla uyarıldı! Kuyumcuya gitmeden bakın!

Altın yatırımcıları seçimin ikinci tura kalması ile daha temkinli davranırken altın alıp satmak isteyenler için uyarı geldi. Altında yeni dönem başlıyor! Kuyumcuya gitmeden bakın!

Gram altında köpük oluştu diyen İslam Memiş ilk kez açıkladı! Alım için doğru zaman değil! İlginç şeyler oluyor!

Altını bilen adam İslam Memiş'ten ilk kez ''gram altında köpük oluştu, bu rakamlardan alım doğru değil'' açıklaması geldi. İlginç şeyler oluyor!

Konut alım satımları mercek altında! Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı'ndan yeni adım!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından şehirlerde “Ön Tespit ve İzah Değerlendirme Komisyonu” ismi altında bir birim oluşturuldu ve konut alıp satanlara yazı yollandı. 

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Ankara Altındağ ilçesinde yapılan kentsel dönüşüm kapsamında 2,5 sende 4 bin 34 terk edilmiş yapı yıkıldı. Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, kentsel dönüşümün önündeki engelleri kaldırmakta kararlı olduğunu belirtti. 

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Ankara'nın Altındağ ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yıkımlar başladı. Çalışmalar dahilinde 200 metruk binanın yıkımı gerçekleşti. 

Altındağ Aktaş Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan Altındağ Aktaş Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hayata geçirilecek olan 357 konut ve 42 dükkanın temel atma töreni yapıldı...

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm başladı!

Ankara'nın Altındağ ilçesine bağlı Türk-İş Blokları'nda kentsel dönüşüm çalışmaları başladı.  Çalışmalarda eski blokların yıkımı yapılıyor.

Seyirtepe Başpınar satılık!

Başpınar İnşaat'ın imzasıyla yükselen Seyirtepe Başpınar projesinde lansmana özel fırsatlar devam ediyor. İşte Seyirtepe Başpınar satılık daire fiyatları...

Seyirtepe Başpınar fiyat listesi!

Başpınar İnşaat tarafından hayata geçirilen Seyirtepe Başpınar projesinde satışlar başladı. Projede lansmana özel fırsatlar devam ediyor. İşte Seyirtepe Başpınar fiyat listesi...

Seyirtepe Başpınar'da satışlar başladı! Yeni proje!

Başpınar İnşaat tarafından hayata geçirilen Seyirtepe Başpınar projesinde satışlar başladı. Lansmana özel fırsatların devam ettiği projede fiyatlar 850 bin TL'den başlıyor.

Altındağ kentsel dönüşümle marka şehre dönüşecek!

Göreve geldiği günden bu güne hayata geçirdiği çalışmaları anlatan Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, kentsel dönüşüm ve millet bahçesi müjdesi verdi.

altındağ başpınar kentsel dönüşüm son durum Haberi

altındağ başpınar kentsel dönüşüm son durum


Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, imar planlarına göre park ve yol alanlarını işgal eden gecekonduları ortadan kaldırmak için mücadelesini sürdürüyor. Park, okul, hastane ve sosyal donatı alanlarına büyük önem veren Altındağ Belediyesi. Doğantepe ve Başpınar Mahallelerimde yıkımlara hız verdi. 


Altındağ Belediyesi'nin bu seferki adresi Doğantepe ve Başpınar mahallelerinin kesiştiği nokta oldu. Bölgede daha önce 600 kaçak yapıyı yıkan Altındağ Belediyesi, okulların kapanmasıyla çalışmalarına hız verdi. 

Cemil Meriç Kültür Merkezi'nin hemen arkasında kalan bölgede yeşil alanları ve yol alanlarını işgal eden 20 gecekondunun daha yıkımı başarıyla gerçekleşti. 


Altındağ Belediyesi'nin yıkımları sonucunda, ilçe daha fazla yeşil alana kavuşacak ve ulaşım ' v "is daha kolay bir hale gelecek.  Uyuşturucu madde kullananların uğrak yeri haline gelen bölgede, gecekonduların yıkılmasıyla mahalle sakinleri daha huzurlu ve daha...