29 / 04 / 2024

Altında rüzgar değil resmen tsunamai başladı! Altın kasıp kavurdu! 8 Haziran 2023 canlı altın fiyatları

Altında rüzgar değil resmen tsunamai başladı! Altın kasıp kavurdu! 8 Haziran 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, bugün güne yükselişle başladı. Altın fiyatlarında seçim sonrası büyük atak görüldü. Altında rüzgar değil resmen tsunami başladı, altın fiyatların resmen kasıp kavurdu. Gram altın ne kadar oldu? Çeyrek altın bugün kaç lira? 8 Haziran 2023 altın fiyatları.



Altın fiyatları, milyonlarca yatırımcı tarafından haftanın dördüncü işlem gününde de yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları dün doların rekor seviye olan 23 TL seviyesine yükselmesiyel rekor kırdı. Gram altın fiyatı rekordan rekora koşarken yatırımcılar en güvenli liman olan sarı metale yoğun ilgi gösteriyor. Altın fiyatları dün Kapalıçarşı'da 1,500 TL sınırına kadar dayandı. Seçim sonrasında altın fiyatlarında hılzı yükseliş kaydedildi. Peki bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 

Altında rüzgar değil resmen tsunamai başladı! Altın resmen kasıp kavurdu! 1 gramı bile olan köşeyi döndü! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın, ata altın, atabeşli altın kaç lira? 8 Haziran 2023 canlı altın fiyatları...


Geri Dön