06 / 05 / 2024

Altındağ belediyesi çalışmaları

Altındağ belediyesi çalışmaları

Altındağlıların aileleri ile birlikte hoş vakit geçirebilecekleri, şehrin gürültüsünden ve iş stresinden kurtulup nefes alabilecekleri alanlara büyük önem veren Altındağ Belediyesi, ilçeye yeni parklar kazandırmak için çalışmaya devam ediyor.

Veysel Tiryaki uluslararası yöneticilere Altındağ'ı anlattı!

ALTINDAĞ'da uyguladığı başarılı politikalarla Altındağ'ın çehresini değiştiren Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, sık sık davet edildiği toplantılarda, çalışmalarını ve deneyimlerini anlatıyor. Tiryaki uluslararası yöneticilere Altındağ'ı anlattı..

Veysel Tiryaki: Kentsel dönüşüm yoluyla fakirlikle mücadele ediyoruz!

Altındağlı vatandaşların hayatlarını değiştirecek projelere imza atan ve uyguladığı başarılı politikalarla yaşam kalitesini artıran Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, çalışmalarını bir sunumla anlattı. Kentsel dönüşüm yoluyla fakirlikle mücadele e

1957'te Anadolu Yakası'nda istimlak çalışmaları başlamış!

1957 yılında Anadolu Yakası'nda istimlak çalışmalarına başlanmış. İlk olarak Kadıköy iskelesinden başlayacak çalışma Üsküdar ve Beykoz'a kadar devam edecekmiş. İşte ayrıntılar...

Başkentte 2 arsa satılıyor! Altındağ Belediyesi duyurdu: Arsa alıp yatırım yapmak isteyenler hemen bakın!

Ankara Altındağ Belediyesi, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Kale ve Karacaören mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Altındağ'da yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Fiyatları ne kadar? 

Altında yeni alım fırsatını bekleyenler geç kalmadınız! İşte piyasaları sarsan yeni açıklama!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yaptığı açıklamalarla altın yatırımcılarını heyecanlandırdı. Altında yeni alım fırsatını bekleyenler geç kalmadınız. İşte piyasaları sarsan yeni açıklama…

Anadolu ve Rumeli Hisarı'nda restorasyon çalışmaları başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, şehrin sembolik yapılarından Anadolu ve Rumeli,Hisarları'nda restorasyon çalışmalarının başladığını dile getirdi. 

Altındağ Belediyesi'nden 33.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaatı işi ihalesi!

Altındağ Belediyesi tarafından Ankara ili, Altındağ ilçesi, Hacettepe (Şükriye) Mahallesi'nde bulunan kat karşılığı yaptırılacak olan konut inşaatı işi 33 milyon 820 bin 46 TL'ye ihale ediliyor. 

Altındağ Belediyesi gençlik merkezi ve spor alanı inşaatını mühürledi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ Belediyesi’nin gençlik merkezi ile spor alanı inşaatını mühürledi. İlçe belediyesi tarafından mahkemeye gönderildi. Mahkeme yürütmeyi durdurmaya karar verdi.

Silvan Barajı'nda dolgu çalışmalarının yüzde 97'si tamamlandı!

Türkiye'nin ikinci büyük sulama projesi olan Silvan Barajı'nda dolgu çalışmalarının yüzde 97'si tamamlandı...

Altındağ Belediyesi'nden konut taksitlerine 3 ay erteleme!

Çalışmalarına devam eden Altındağ Belediyesi tarafından koronavirüs tedbirleri kapsamında belediyeye yapılan konut taksit ödemeleri 3 ay boyunca ertelendi.

Rize Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmalarına hızla devam ediyor!

AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığı Ekim ayı İlçe Danışma Meclis toplantısında, Rize Belediyesi çalışmaları hakkında değerlendirme yapan Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, "Rize'mize önümüzdeki aylarda 5 tane sosyal tesis kazandıracağız" dedi...

Altındağ’da kentsel dönüşüm molozları temizleniyor!

Ankara Altındağ Belediyesi, kentsel dönüşüm noktalarında gecekondular sonrasında meydana gelen molozları temizlemek için çalışmalar başlattı.

Ankara Altındağ'daki 50 metruk bina yıkıldı!

Çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Altındağ Belediyesi; Beşikkaya, Feridun Çelik, Hacettepe ve Peçenek Mahallesi'nde halk sağlığını tehdit eden 50 metruk yapıyı yıktı.

Altındağ Belediyesi'nden inşaat sektörüne destek!

İlçedeki çalışmalarına devam eden Altındağ Belediyesi, yatırımcıların önünü açan Altındağ Belediyesi, aldığı bu kararın süresini uzattı.

Altındağ Belediyesi'nden 15.8 milyon TL'ye satılık 77 gayrimenkul!

Altındağ Belediyesi, 12 mahallesinde yer alan 77 gayrimenkuldeki hissesini ihale ile satıyor. İhale 26 Aralık'ta gerçekleşecek...

Altındağ belediyesi çalışmaları Haberi

Altındağ belediyesi çalışmaları

Altındağ Belediyesi, Doğantepe Mahallesi'nde çok yakında yapımına başlanacak 200 dönüm büyüklüğündeki dev park için bölgedeki 300 gecekonduyu yıkıyor. 


ALTINDAĞ'DA YIKMADAN BİR ŞEY YAPMAK MÜMKÜN DEĞİL

Kısa bir süre önce Altındağ'ın tüm mahalleleri gibi Doğantepe Mahallesi'nin de büyük bir hızla değişeceğinin müjdesini veren Başkan Tiryaki "Altındağ'da yıkmadan bir şey yapmak mümkün değil. İmar planlarını tamamladığımız bölgelerde sosyal donatı, park, okul gibi alanların üzerinde hep gecekondular var. Öncelikle bu gecekonduların yıkımını tamamlamamız gerekiyor. 


DOĞANTEPE MAHALLESİ YEMYEŞİL OLACAK

Doğantepe Mahallesi'ne yapacağımız bu dev park için de yüzlerce gecekonduyu yıkmamız gerekti. 

Kararlı tavrımızla yıkımlarımızı sürdürüyoruz. Çok az bir işimiz kaldı. Yıkımlar tamamlandıktan sonra, parkın yapımına hızla başlayacağız. Parkın hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi. 

Altındağ'ın son yıllarda büyük değişime uğrayan mahallesi olan Doğantepe Mahallesi'nde yapılacak dev park, tam 200 dönüm...