30 / 04 / 2024

Altındağ’da kentsel dönüşüm molozları temizleniyor!

Altındağ’da kentsel dönüşüm molozları temizleniyor!

Ankara Altındağ Belediyesi, kentsel dönüşüm noktalarında gecekondular sonrasında meydana gelen molozları temizlemek için çalışmalar başlattı.



Halk sağlığını tehdit eden ve çevre kirliliği oluşturan molozlara karşı harekete geçen Altındağ Belediyesi, Önder Mahallesi'nde bulunan moloz atıklarını temizledi. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı'nın talimatıyla 2 ay süresi boyunca Önder Mahallesi'nde hummalı bir çalışmalar başlatan ekipler, yıkılan gecekondulardan kalan 4 bin kamyon molozu kaldırdı. Titiz bir çalışma yürüten ekipler Önder Mahallesi'ni pırıl pırıl bir hale getirdi. Daha önce Hacı Bayram Mahallesi'nde kapsamlı bir çalışmalar yapan Altındağ Belediyesi'nin Gültepe Mahallesi'ndeki moloz temizliği çalışmaları devam ediyor.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

Altındağ'ın kentsel dönüşüm noktalarında gecekondular sonrasında meydana gelen molozları temizlemek için talimat verdiğini ifade eden Başkan Balcı, "Göreve geldiğimiz andan itibaren vatandaşlarımızın sağlığını korumak için gerekli talimatları verdik. Yapılan çalışmalar neticesinde 4 bin kamyon molozu temizleyerek Önder Mahallesi'ni molozdan arındırdık. Halkımızın sağlıklı bir çevrede yaşayabilmesi için temizlik çalışmalarımız sürecek" diye konuştu.


Geri Dön