27 / 04 / 2024

Altındağ Kentsel Dönüşüm

Altındağ Kentsel Dönüşüm

Ankara Altındağ ilçesinde yapılan kentsel dönüşüm kapsamında 2,5 sende 4 bin 34 terk edilmiş yapı yıkıldı. Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, kentsel dönüşümün önündeki engelleri kaldırmakta kararlı olduğunu belirtti. 

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları ne durumda?

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. İlçe genelinde 5 mahallede çalışmalar aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Ankara'nın Altındağ ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yıkımlar başladı. Çalışmalar dahilinde 200 metruk binanın yıkımı gerçekleşti. 

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm başladı!

Ankara'nın Altındağ ilçesine bağlı Türk-İş Blokları'nda kentsel dönüşüm çalışmaları başladı.  Çalışmalarda eski blokların yıkımı yapılıyor.

Ankara Aktaş'ta kentsel dönüşüm başladı!

Ankara Altındağ Belediyesi, Aktaş Kentsel Dönüşüm Projesi için düğmeye bastı.

Altındağ kentsel dönüşümle marka şehre dönüşecek!

Göreve geldiği günden bu güne hayata geçirdiği çalışmaları anlatan Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, kentsel dönüşüm ve millet bahçesi müjdesi verdi.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm başladı!

Ankara Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve TOKİ Başkanı Ömer Bulut ile bir araya gelip ilçede bulunan kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Altındağ'da son 4 ayda 90 metruk bina yıkıldı!

Ankara Altındağ Belediyesi, ilçeye yeni yatırımların önünü açmak için son 4 ay içerisinde toplam 90 metruk binayı yıktı.

Altındağ’da kentsel dönüşüm molozları temizleniyor!

Ankara Altındağ Belediyesi, kentsel dönüşüm noktalarında gecekondular sonrasında meydana gelen molozları temizlemek için çalışmalar başlattı.

Örnek Mahallesi'ne kentsel dönüşüm müjdesi!

Örnek Mahallesi Kentsel Dönüşüm Toplantısı’na katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Altındağ’da Örnek Mahallesi sakinlerine kentsel dönüşüm müjdesi verdi. 

Altındağ'a 4 yeni millet bahçesi!

Cumhur İttifakı’nın Altındağ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Asım Balcı, 5 yılda kişi başına ek 20 metrekare yeşil alan oluşturacaklarını dile getirdi. 

Altındağ kentsel dönüşümde Ankara'nın yıldızı oldu!

Altındağ, Başkentin en karlı emlak yatırım bölgesi haline geldi. Bölge, amortisman süresinin en kısa olduğu ilçe olarak Ankara genelinde birinci sıraya yükseldi.

Kentsel dönüşüm fırsattır!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altınpark Mahallesi sakinlerinin daveti üzerine bir toplantı yaptı.

Altındağ Müteahhitler Derneği'nden Veysel Tiryaki'ye ziyaret!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altındağ Müteahhitler Derneği’ni ağırladı. Altındağ’daki değişimin ele alındığı görüşmede ilçeye kazandırılan yatırımlar üzerinde duruldu.

Altındağ'da kentsel dönüşüm yıkımları devam ediyor!

Ankara'nın Altındağ ilçesinde kentsel dönüşüm kapsamında başlatılan yıkım çalışmalarına belediye ekiplerince devam ediliyor.

Turgut Altınok'tan kentsel dönüşüm iddiası: Mansur Yavaş veto etti!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm ile ilgili bir açıklama yaparak, "Keçiören'in yüzde 80'lik kısmında kentsel dönüşümünü yaptık fakat Büyükşehir Belediye Başkanı bunun bir kısmını veto etti" dedi.

Mustafa Taş: Dulkadiroğlu'nda kentsel dönüşüm acil yapılmalı!

Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Taş, Dulkadiroğlu ilçesinin en öncelikli projelerinden birinin Kentsel Dönüşüm olduğunun altını çizdi.

Ankara Kasaplar Çarşısı'nda kentsel dönüşüm Mayıs'ta tamamlanacak!

Ankara Kızılcahamam'da bir takım ziyaretlerde bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kasaplar Çarşısı'nda devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm başladı!

Ankara'nın Altındağ ilçesine bağlı Türk-İş Blokları'nda kentsel dönüşüm çalışmaları başladı.  Çalışmalarda eski blokların yıkımı yapılıyor.

Okmeydanı kentsel dönüşüm çalışmalarında gerginlik!

Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm projesinde evlerini tahliye etmek isteyen vatandaşlara silah çekildiği iddia edildi

Mardin’de kentsel dönüşüm kapsamında yıkımlar başladı!

Mardin’in Yeşilli ilçesi Gül ve Tepebaşı mahallelerinde Ocak ayında “Kentsel Dönüşüm” kapsamında “metruk” denilen yapıların yıkımı başladı.

Zeytinburnu'nda kentsel dönüşüm tam gaz!

2 yıllık görev süresinde yapılan çalışmalarını anlatan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, ilçe genelinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında da bilgi verdi. 

Kuşadası'nda kentsel dönüşüm müdürlüğü açılacak!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen depremin Kuşadası'nda da oldukça hissedilmesi nedeniyle Kuşadası Belediyesi, ilçede kentsel dönüşüm müdürlüğü açacak. 

İzmir'de ada bazında kentsel dönüşüm şart!

İzka İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, İzmir'de kentsel dönüşümün şart olduğuna dikkat çekti. "Ben hep ada bazında kentsel dönüşümü savundum" diyen Yeşil, "Projelerde ticari kaygı olduğunda insanlar tercih etmiyor. Bu nedenle daireler boş kalıyor" açıklamasında bulundu.

Esenler Belediyesi ve Giresun Belediyesi arasında kentsel dönüşüm sözleşmesi! 

Esenler Belediyesi ve Giresun Belediyesi arasında "Kentsel Dönüşüm Bilgi ve Tecrübe Aktarımı" kapsamında bir sözleşme imzalandı...

Altındağ kentsel dönüşümle marka şehre dönüşecek!

Göreve geldiği günden bu güne hayata geçirdiği çalışmaları anlatan Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, kentsel dönüşüm ve millet bahçesi müjdesi verdi.

Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm başladı! 

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde bulunan Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Yapılan otopark ve altyapı çalışmaları sebebiyle bölgeye araç giriş ve çıkışları kapatıldı...

Katar ve Türkiye arasında 'kentsel dönüşüm' anlaşması!

Katar ve Türkiye arasında ‘Şehircilik İş Birliği Anlaşması’ imzalandı. Buna göre iki ülke ortaklaşa kentsel dönüşüm projeleri hayata geçirilecek.

Altındağ Kentsel Dönüşüm Haberi

Altındağ Kentsel Dönüşüm

Ankara Altındağ Belediyesi, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde, 2,5 senede 4 bin 34 terk edilmiş yapının yıkıldığını bildirdi. Anadolu Ajansı'ndan Ömer Olcay'ın haberine göre; Belediyeden yapılan açıklamaya göre, son 2,5 yılda yapılan kentsel dönüşüm çalışmalarına engel olan, vatandaşın sağlığını ve güvenliğini tehdit eden 4 bin 34 terk edilmiş yapı yıkıldı.

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, mahallelerin güvenliği ve estetiğini olumsuz etkileyen terk edilmiş yapıların yıkım çalışmalarının yasalar çerçevesi içinde devam ettiğini ifade ederek, kentsel dönüşümün önündeki engelleri kaldırmakta kararlı olduklarını belirtti.

Yıkılan terk edilmiş yapılar içinde çoğunlukta gecekonduların olduğuna dikkat çeken Balcı, şu ifadeleri kullandı.

" Altındağ, ülkemizin en önemli dönüşümlerinin yaşandığı bir ilçedir. Bu metruk yapıların bazıları yol veya park alanlarında kalıyor. Vatandaşlardan gelen talepleri dikkate alarak ilçede halk...