28 / 04 / 2024

Mustafa Taş: Dulkadiroğlu'nda kentsel dönüşüm acil yapılmalı!

Mustafa Taş: Dulkadiroğlu'nda kentsel dönüşüm acil yapılmalı!

Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Taş, Dulkadiroğlu ilçesinin en öncelikli projelerinden birinin Kentsel Dönüşüm olduğunun altını çizdi.



Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Taş, Dulkadiroğlu ilçesinin en öncelikli projelerinden birinin Kentsel Dönüşüm olduğunu belirterek acil şekilde çalışmlara başlanılması gerektiğine değindi.

KAYBEDECEL BİR SAATİMİZ BİLE YOK!

Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Taş, ilçelerinin kaybedecek 1 saat bile zamanının olmadığını ifade etti.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının  TOKİ  eliyle depremzedeleri sağlıklı konutlarda oturttuğunu, kendilerinin ise hemen kentsel dönüşüme başlayarak hem risk taşıyan hem de sağlıksız ortama sahip konutları dönüştürerek, hemşerilerinin yaşam refahını yükselmeyi amaçladıklarını söyledi.

Taş: ''Yıkılmış bir Dulkadiroğlu bizi korkutmuyor bilakis omuzumuza yüklediği yükü ve sorumluluğu artırıyor. Ortada deprem de yıkılmış, ilçeler içerisinde en büyük darbe almış bir ilçe var.

Mustafa Taş: Dulkadiroğlu nda kentsel dönüşüm acil yapılmalı!

Bu deprem bizi derinden sarstı. Fakat aynı zamanda bizi memleket sevdalısı haline getirdi. Ben kaçarsam, sen kaçarsan bu memleketi kim ayağa kaldıracak.

Bu memleketin insanı, bu memleket için çalışacak. İnşallah görev bize tevdi edildiğinde hemşerilerimin de teveccühü ile işimize başlayacağız. Şuan bir teknik ekibimiz var. Ancak, şehrimizin birçok tecrübeli şehir plancıları, mimarları ve mühendisleri var. Bunlardan da ekibimize dahil edeceğimiz takım arkadaşlarımız olacak.'' diyerek kentsel dönüşüm konusunda ekip olarak hazır olduklarını açıkladı. 

İLK ÖNCELİĞİMİZ KENTSEL DÖNÜŞÜM 

Taş, İlçenin için en acil olan şey imar planının acilen tamamlanması ve Kentsel Dönüşüm olduğunu belirterek ''Başka bir proje düşünmek yanlış olur. Kaybedecek zamanımız yok. Kış geldi. Hemşerilerimiz konteynerde yaşamakta.  Bunları bir an önce buralardan kurtarmamız gerekiyor.'' dedi. 

Kahramanmaraş'ın kalbi 'Azerbeycan Bulvarı' baştan sonra hızla yenileniyor! 

AFAD duyurdu: 69 Milyar liralık yardım parası afetzedelere ulaştırıldı!

Depremde 44 kişiye mezar olan o siteyle ilgili şok açıklama: Binayı 'çürük' diye yıktılar, yerine daha çürüğünü yaptılar

Geri Dön