02 / 10 / 2024

Altındağ sıfır moloz

Altındağ sıfır moloz

Ankara Altındağ Belediyesi, kentsel dönüşüm noktalarında gecekondular sonrasında meydana gelen molozları temizlemek için çalışmalar başlattı.

GYODER çatısı altında gayrimenkul sektöründe kadın liderlerin rolü artırılacak! 

GYODER Başkanı Neşecan Çekici, GYODER çatısı altında, gayrimenkul sektöründe kadın liderlerin varlığını güçlendirmeyi ve sektörde çeşitliliği artırmayı hedeflediklerini belirtti.

Temmuz ayında en çok satan sıfır otomobiller! 

Temmuz ayında en çok sıfır otomobiller belli olduğu açıklandı. Türkiye'de Temmuz ayı içerisinde en çok satılan sıfır otomobiller listesi duyuruldu. Temmuz ayının en çok satan otomobilleri hangileri?

Sur Yapı Tatil Evleri'nin Temmuz kampanyası Ağustos'a uzatıldı! Sıfır peşinat, sıfır faiz ve 24 ay taksitle!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'nın Temmuz kampanyası Ağustos'a uzatıldı. Söz konusu kampanya kapsamında sıfır peşinat, sıfır faiz ve 24 ay taksitle full eşyalı devre mülk fırsatı sunuluyor.

MG'den yok artık dedirten kampanya! Sıfır araç alımına Vespa hediye!

Otomotiv Gazetecisi ve Teknoloji Girişimcisi Berkan Bayram resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda MG'nin yeni kampanyasında, sıfır araç alımına sıfır Vespa hediye ettiğini duyurdu. 

Sıfır araç alacaklar dikkat! Temmuz'un en ucuz sıfır araçları hangileri?

Temmuz ayında sıfır araç alacaklar için otomobil firmaları fiyat listelerini güncellediler. Buan göre Temmuz 2024 güncel sıfır otomobil fiyatları belirlendi.

Lexus Batımahall Villaları'nda yüzde 25 peşinat sıfır faiz 12 taksit fırsatı!

Luxus tarafından Ankara Yenimahalle'de inşa edilen Lexus Batımahall Villaları'nda yüzde 25 peşinat sıfır faiz 12 taksit fırsatıyla konut satışları devam ediyor.  Peki Lexus Batımahall Villaları ne kadar? Lexus Batımahall Villaları ile ilgili tüm ayrıntılar...

Emeklilere sıfır zam şoku! Temmuz'da neler olacak? Hemen bu rakamlara bakın!

Temmuz'da memurlar resmi enflasyonun altında zamla, milyonlarca emekli ise sıfır zamla karşılacak. Prof. Dr. Aziz Çelik, Çalışanları ve emeklileri bekleyen Temmuz tehlikelerini kaleme aldı. İşte o rakamlar...

Sıfır araçlardaki kampanyalar domino etkisi yaratacak ve 2. el araç fiyatlarında düşüş hızlanacak!

Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda sıfır araçlarda başlatılan kampanyalar domino etkisi yaratacağını ve 2. el araç fiyatlarında düşüşün hızlanacağını belirtti.

Togg açıkladı! Togg sıfır faiz kampanyasında süreyi uzattığını duyurdu!

Yerli otomobil markası Togg, yüzde 0 faiz seçeneğinin de yer aldığı kredi kampanyasında süreyi uzattığını duyurdu. Togg tarafından yapılan açıklama kapsamında, markanın uygulayacağı sıfır faiz kampanyasının süresi uzatıldı.

Ballıca Manzara Villaları'nda ön talebe özel sıfır faiz fırsatı! 

Çukurova Gayrimenkul – Msy Yapı iş ortaklığında hayata geçirilen Ballıca Manzara Villaları'nda ön talebe özel sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Peki projede konut fiyatları ne kadar? 

Mart ayının en ucuz modeli hangisi? 600 bin TL’nin altında sıfır araç fırsatı! 

Otomotiv sektörünün en uygun modelleri birbiri ile yarışmaya da sürdürüyor. Buna göre, uygun fiyatlı araç arayışında olanların tercihi neler? Hyundai, Fiat, Renault, Kia ve Citroen model araçlar yeni kampanyalar. Tüketiciye farklı teklifler sağlayan dev markalar rekabeti artıyor. 

Sıfır otomobil alacaklar dikkat! 1 milyon liranın altında hangi otomobiller var?

Sıfır otomobil alacak vatandaşlar bu listeye bakmadan otomobil almasın. Çünkü, değeri 1 milyon liranın altında sadece 8 marka otomobil kaldığı kaydedildi. Hangi otomobil modelleri 1 milyon liranın altında satışa sunuluyor.

Opel, Mart 2024 kampanyasını az önce açıkladı! Yastık altında 397 bin 950 TL'si olana sıfır araba müjdesi! 

Otomotiv devi Opel, merakla beklenen Mart 2024 kampanyasını duyurdu. Opel tarafından paylaşılan detaylara göre 397 bin 950 TL'si olan sıfır araba alabilecek. 

Altındağ sıfır moloz Haberi

Altındağ sıfır moloz

Halk sağlığını tehdit eden ve çevre kirliliği oluşturan molozlara karşı harekete geçen Altındağ Belediyesi, Önder Mahallesi'nde bulunan moloz atıklarını temizledi. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı'nın talimatıyla 2 ay süresi boyunca Önder Mahallesi'nde hummalı bir çalışmalar başlatan ekipler, yıkılan gecekondulardan kalan 4 bin kamyon molozu kaldırdı. Titiz bir çalışma yürüten ekipler Önder Mahallesi'ni pırıl pırıl bir hale getirdi. Daha önce Hacı Bayram Mahallesi'nde kapsamlı bir çalışmalar yapan Altındağ Belediyesi'nin Gültepe Mahallesi'ndeki moloz temizliği çalışmaları devam ediyor.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

Altındağ'ın kentsel dönüşüm noktalarında gecekondular sonrasında meydana gelen molozları temizlemek için talimat verdiğini ifade eden Başkan Balcı, "Göreve geldiğimiz andan itibaren vatandaşlarımızın sağlığını korumak için gerekli talimatları verdik. Yapılan çalışmalar neticesinde 4 bin kamyon...