30 / 04 / 2024

Ballıca Manzara Villaları'nda ön talebe özel sıfır faiz fırsatı! 

Ballıca Manzara Villaları'nda ön talebe özel sıfır faiz fırsatı! 

Firma: Çukurova Gayrimenkul - MSY Yapı

Proje: Ballıca Manzara Villaları

Çukurova Gayrimenkul – Msy Yapı iş ortaklığında hayata geçirilen Ballıca Manzara Villaları'nda ön talebe özel sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Peki projede konut fiyatları ne kadar? 



Ballıca Manzara Villaları projesi, İstanbul Pendik'te hava kalitesi çok yüksek nadir yerlerinden biri olan Ballıca bölgesinde inşa ediliyor. 

Çukurova Gayrimenkul – Msy Yapı iş ortaklığında hayata geçirilen Ballıca Manzara Villaları'nda, 8 adet bağımsız villa bulunuyor. Söz konusu proje, hayata geçirilecek 4 projeden ilki olma özelliğine sahip. 4 proje ile 100'e yakın villa inşa edilmesi planlanıyor. İlk etap olan Ballıca Manzara Villaları, 5 bin 400 metrekarelik arazi üzerinde yükseliyor. Projede, açık yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, ateş çukuru ve kapalı sosyal tesis gibi pek çok farklı sosyal sonatı alanı yer alıyor. 

Projede konut teslimlerinin 2024 Aralık'ta yapılması planlanıyor. 

Ballıca Manzara Villaları nda ön talebe özel sıfır faiz fırsatı! 

Ballıca Manzara Villaları projesinde yer alan villalar, ayrık nizamlı ve geniş bahçeli olarak tasarlandı. Villaların bahçe alanalrı 300 ile 500 metrekare arasında değişiyor. Ayrıca, bahçelerde organik tarım yapılabilecek bir sera alanı ile barbekü alanı da yer alıyor. 

4+1 triblex ile 6+1 fourlex olarak planlanan vilların büyüklükleri 210 ila 286 metrekare arasında değişiyor. Her villaya özel 2 araçlık otopark alanı ayrılan proje, ormanın içinde ve göle komşu şekilde yükseliyor. 

Bölgenin doğal dokusuna saygı duyan mimarisi ile hem çevreye duyarlı hem de sakinlerini güvende hissettirecek bir yaşamın kapılarını aralayan Ballıca Manzara Villaları, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 15 dakika, Kuzey Marmara otoyolu bağlantısına 12 dakika mesafede bulunuyor. 

Ayrıca proje, Okan Üniversitesi'ne yakınlığının yanı sıra Sabancı Üniversitesi, Terakki Lisesi, Koç Lisesi'ne de 15-16 dakika mesafede hayata geçiriliyor. Proje, Viaport ve Lens AVM'ye 8 dakika, Tuzla Viaport'a 10 dakika uzaklıkta konumlanıyor. 

Ballıca Manzara Villaları nda ön talebe özel sıfır faiz fırsatı! 

BALLICA MANZARA VİLLALARI FİYAT LİSTESİ NİSAN 2024 

Ballıca Manzara Villaları'nda 20 Nisan tarihine kadar ön talep avantajı sunuluyor. Bu kapsamda konut fiyatları 19 milyon 950 bin TL'den başlıyor. 

Projeden ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 25'ini peşin, kalanını 12 ay vade ve sıfır faiz fırsatıyla ödeme seçeneği sunuluyor. Ayrıca, projede kişiye özel ödeme planları da yapılabiliyor. 

Web: https://ballicamanzaravillalari.com/

Tel: 444 5 923 

İzmir'e 1.400 yeni konut geliyor! Forum Göztepe projesinin temelleri 2 ay içinde atılıyor! Yeni proje! 

Jewel Premium İncek için start verildi!  Ankara  Gölbaşı'na 1.116 yeni konut geliyor!

Green Hill  İzmir  satışta! Peşin ödemelere yüzde 10 indirim fırsatı!


projeye sor



Geri Dön