28 / 04 / 2024

Veysel Tiryaki uluslararası yöneticilere Altındağ'ı anlattı!

Veysel Tiryaki uluslararası yöneticilere Altındağ'ı anlattı!

ALTINDAĞ'da uyguladığı başarılı politikalarla Altındağ'ın çehresini değiştiren Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, sık sık davet edildiği toplantılarda, çalışmalarını ve deneyimlerini anlatıyor. Tiryaki uluslararası yöneticilere Altındağ'ı anlattı..



ALTINDAĞ'da uyguladığı başarılı politikalarla Altındağ'ın çehresini değiştiren Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, sık sık davet edildiği toplantılarda, çalışmalarını ve deneyimlerini anlatıyor. 


Başkan Tiryaki, kısa adı YÖNETDER olan Uluslararası Yöneticiler Derneği'nin davetlisi olarak katıldığı toplantıda, Altındağ'daki değişimi gözler önüne serdi. Başkan Tiryaki, "Yerel Yönetimlerde Değişim Yönetimi" konulu sunumunda, çalışmalarını katılımcılara aktardı. 


"Yerel idareler kurumsal yapıya sahip olmalı..." Başkan Tiryaki konuşmasında, yerel idarelerin kurumsal yapıya ve iyi bir yöneticiye sahip olmaları gerektiğinin altını çizdi. Günümüzde yerel yönetimlerin içinde bulunduğu durum hakkında da bilgi veren Başkan Tiryaki, "Türkiye'de ne yazık ki belediyeler, personel maaşı ve cari giderlerini ödedikten sonra yatırıma ayıracak kaynak bulamıyorlar. Yılsonunda görüyoruz ki bütçelerinin yüzde 5'ini, yüzde 10'unu bile yatırıma harcayamayan belediyeler var. Biz Altındağ Belediyesi olarak bütçemizin neredeyse yarısını yatırıma harcıyoruz." diyerek Altındağ Belediyesi'nin ekonomisi çok güçlü ve iyi yönetilen bir belediye olduğunun vurguladı. 


Sunum, katılımcıların büyük beğenisini topladı Başkan Tiryaki, Altındağ'da uyguladığı değişim yönetimi modelini, kentsel dönüşüm çalışmalarını, Altındağ genelinde uyguladıkları kültürel ve sosyal çalışmaları da fotoğraflar eşliğinde katılımcılarla paylaştı. Başkan Tiryaki'nin slayt ve fotoğraflar eşliğinde gerçekleştirdiği sunumu ilgiyle izleyen katılımcılar, Tiryaki'yi tebrik etti. Tiryaki, sunumun sonunda katılımcıların sorularına da cevap verdi. 


Ticari Hayat 



Geri Dön