04 / 05 / 2024

altındağ cami inşaatı

altındağ cami inşaatı

Altındağ Belediyesi, 5 farklı mahallede yapımına başlanacak Sağlık Merkezleri ile 2 farklı mahallede yapımına başlanacak camiler için start düğmesine basıyor.

1942 yılında devlet inşaat ofisi kurulmuş!

1942 yılında inşaat malzeme bulma sıkıntısı her geçen gün artmaya devam etmiş. Bu soruna hükümet el atarak devlet inşaat ofisi kurulmasına karar verilmiş.

İBB, Şile yolunu rahatlatacak kavşağın inşaatına başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Şile Yolu’nun Yenidoğan mevkiindeki trafik yoğunluğunu azaltmak için kavşak ve alt geçit inşaatına başladı. 120 gün devam edecek ilk etap kapsamında, Şile – İstanbul yönünde 2 şerit yan yoldan, İstanbul – Şile istikametinde de 2 şerit olarak ters istikametten sa

İnşaat sektörü hareketlenecek, konut fiyatları artmaya devam edecek!

Ekonomide rasyonel politikaların öne çıkmaya başlaması ile beraber maliyet baskısı altında kalan inşaat sektörünün hareketlenebileceği ifade edildi. Fakat dolardaki yükselişle beraber ev fiyatlarının da artmaya devam edeceğinin altı çizildi.

Alt Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alt Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Can Altuntaş ve Cem Altuntaş ortaklığında kuruldu.

Fortune Türkiye'nin 40 yaş altı 40 listesinde inşaat sektöründen hangi isimler var?

Fortune Türkiye'nin 2021 - 40 yaş altı 40 listesi açıklandı. Peki 40 yaş altı 40 listesinde inşaat sektöründen hangi isimler var? İşte o isimler...

Erzurum'da cami inşaatı çöktü: 3 yaralı! 

Erzurum Oltu'da yapımı devam eden bir caminin inşaatında çökme yaşandı Çökme nedeniyle 3 kişi yaralandı.

Ankara'da inşaat iskelesi çöktü: 2 işçi yaşamını yitirdi!

Başkent Ankara Altındağ'da inşaat iskelesinin çökmesi sonucunda 2 işçi yaşamını yitirdi.

Konya Meram Yer Altı Katlı Otoparkı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Konya Meram Yer Altı Katlı Otoparkı inşaatı tamamlanma aşamasına geldi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yapımında sona gelinen Meram Yer Altı Katlı Otopark inşaatını inceledi.

Taksim Cami'nin inşaatında sona yaklaşıldı!

Taksim'de temeli 4 sene önce atılan ve ramazan ayı içerisinde ibadete açılması planlanan cami inşaatında sona yaklaşıldı...

İnşaat sektörü 2021'de temkinli büyüyecek!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs yeni meslekleri ortaya çıkardı. 2021 istihdam piyasasında ise inşaat sektörü temkinli büyümeye devam edecek.

Gaziosmanpaşa'da 4 caminin inşaatında son aşamaya gelindi!

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından yapımı devam eden 4 cami inşaatında çalışmalar son aşamaya geldi. Camilerin Ramazan'da ibadete açılması bekleniyor.

Konya Mevlana Çarşısı'nda kaba inşaat çalışmaları başlıyor! 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Mevlana Çarşısı'nda kaba inşaatın Mart ayında başlayacağını dile getirdi. 

Gaziantep'te duvarın altında kalan inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Gaziantep'te Şahinbey ilçesi Yavuzlar Mahallesi Bademli Sokak'ta bir evde tadilat yaparken yıkılan duvarın altında kalan işçi, yaşamını yitirdi.

altındağ cami inşaatı Haberi

altındağ cami inşaatı

Her zaman ilçenin ihtiyaçlarına cevap verecek yatırımlara imza atan Altındağ Belediyesi, 5 farklı mahallede yapımına başlanacak Sağlık Merkezleri ile 2 farklı mahallede yapımına başlanacak camiler için start düğmesine basıyor. Karapürçek, Ali Ersoy, Beşikkaya, Feridun Çelik ve Başpınar Mahalleleri'ne yapılacak olan Aile Sağlığı Merkezleri ile Beşikkaya ve Karapürçek Mahalleleri'ne yapılacak olan camilerin temelleri Cumartesi günü düzenlenecek bir törenle atılacak. 


TEMEL ATMA TÖRENİ YARIN 14:30'DA

Altındağ'a ve geleceğe değer katacak projelere imza attıklarını belirten Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, 7 dev yatırımı temsilen Beşikkaya Mahallesi 1976'ncı sokakta gerçekleştirilecek olan açılış törenine tüm Altındağlıları davet etti. 

Yatırımları her zaman mütevazı ancak coşku dolu törenlerle açmayı tercih ettiklerinin altını çizen Başkan Tiryaki "Altındağ bizim evimiz, Altındağlılar ise ailemiz... 

Altındağlıların sağlığı ve konforu için projeler geliştirmeye, dev yatırımları...